Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Sierra Wireless AirLink GX450

DC 4G M2M Router met WiFi

Sierra Wireless AirLink GX450
DC 4G M2M Router met WiFi

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.28/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Let op: dit product wordt geleverd zonder voedingsadapter en antennes. Deze zijn echter wel nodig voor een goede werking van de router. U kunt de voedingsadapter en antennes bijbestellen.

De Sierra Wireless AirLink GX450 is een robuuste 4G LTE router (IP64 rating), speciaal voor bedrijfsauto's. Deze variant van de GX450 heeft 1 LAN-poort en WiFi. U kunt 5 gelijktijdige VPN-tunnels opzetten voor het veilig werken op het bedrijfsnetwerk en met ALMS beheert u alle routers in uw netwerk.

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink GX450 DC WiFi

4G LTE M2M router
Robuust model (IP64 rating)
Ideaal voor bedrijfsauto's
WiFi-ondersteuning (802.11b/g/n)
1 ethernet LAN-poort, 1 I/O poort, 1 USB poort
Ingebouwde GPS
5 gelijktijdige VPN-tunnels
AirLink Management Service voor beheren van uw routers
3 externe antenne-aansluitingen (2x 4G, 1x GPS)


Robuuste 4G LTE router
De Sierra Wireless AirLink GX450 is een 4G LTE router voor in bedrijfsauto's. De router is voorzien van een robuuste behuizing en is daardoor bestand tegen stof en water, veranderingen in temperatuur, schokken en trillingen. En dankzij zijn compacte formaat is dit apparaat mooi weg te werken in uw bedrijfsauto of ander voertuig.

WiFi-ondersteuning (802.11b/g/n)
Deze 4G LTE router biedt ook WiFi-ondersteuning (802.11b/g/n). Het apparaat kan ingezet worden als WiFi hotspot waarna maximaal 8 apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen worden. Daardoor is de Sierra Wireless AirLink GX450 ideaal wanneer u met meerdere gebruikers tegelijk onderweg internet nodig heeft.Altijd online onderweg
Tegenwoordig is een internetverbinding wanneer u onderweg bent onmisbaar. Of het nu gaat om een voertuig van hulpdiensten, koeriersdiensten of transportbedrijven, overal is internet benodigd om even snel gegevens op te sturen naar het hoofdkantoor. De Sierra Wireless AirLink GX450 zorgt voor de internetverbinding door simpelweg een SIM-kaartje in de router te plaatsen en uw mobiele apparaat aan te sluiten via een LAN-kabel. De overige gebruikers kunnen gebruik maken van WiFi.

5 gelijktijdige VPN-tunnels
Steeds vaker moeten werknemers onderweg ook op het bedrijfsnetwerk kunnen. Natuurlijk wilt u dat dit veilig verloopt en daarvoor zijn VPN-tunnels onmisbaar. Met deze 4G LTE router van Sierra Wireless kunt u 5 gelijktijdige VPN-tunnels opzetten, zodat elke gebruiker veilig het bedrijfsnetwerk op kan.

AirLink Management Service
Met AirLink Management Service (ALMS) is het eenvoudig om uw vloot mobiele routers te beheren. Deze applicatie maakt niet alleen de configuratie van verschillende routers eenvoudig, u kunt ook gemakkelijk de software van de apparaten updaten en op afstand problemen oplossen. Daarmee is dit de ideale applicatie voor het beheer van uw mobiele routers. De Sierra Wireless AirLink Management Service is optioneel verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

Inhoud verpakking
  • Sierra Wireless AirLink GX450 DC WiFi
  • Voedingsadapter
  • Handleiding

Specificaties

Merk Sierra Wireless
Artikelnummer GX450_WiFi
EAN 1102376
Aantal SIM-slots 1 SIM-slot
Aantal interne modems 1 intern modem
Maximale downloadsnelheid 100 Mbps (CAT.3 4G)
WiFi standaard WiFi 4 (11n)
LAN-poorten 1x LAN
WAN-poorten Geen
2G ondersteuning Ja
USB-poorten 1x USB
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Nee
VPN snelheidsbundeling Nee
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Antenneaansluitingen voor 4G/3G, WiFi & GPS
Voeding via Stopcontact of DC kabel
Type behuizing Metaal (indoor)

Reviews

Veelgestelde vragen