Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Sierra Wireless AirLink GX450

4G LTE Router

Sierra Wireless AirLink GX450
4G LTE Router

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.28/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

Let op: dit product wordt geleverd zonder voedingsadapter en antennes. Deze zijn echter wel nodig voor een goede werking van de router. U kunt de voedingsadapter en antennes bijbestellen.

De Sierra Wireless AirLink GX450 is een robuuste 4G LTE router (IP64 rating), speciaal voor bedrijfsauto's. Deze variant van de GX450 heeft 3 LAN-poorten. U kunt 5 gelijktijdige VPN-tunnels opzetten voor het veilig werken op het bedrijfsnetwerk en met ALMS beheert u alle routers in uw netwerk.

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink GX450 DC

4G LTE M2M router
Robuust model (IP64 rating)
Ideaal voor bedrijfsauto's
3 ethernet LAN-poorten, 1 I/O poort, 1 USB poort
Ingebouwde GPS
5 gelijktijdige VPN-tunnels
AirLink Management Service voor beheren van uw routers
3 externe antenne-aansluitingen (2x 4G, 1x GPS)


Robuuste 4G LTE router
De Sierra Wireless AirLink GX450 is speciaal ontworpen voor in bedrijfsauto's. Deze 4G LTE router is namelijk voorzien van een robuuste behuizing van gegoten aluminium. De behuizing kan tegen schokken en trillingen, maar beschermt de router bijvoorbeeld ook tegen extreme verandering in temperatuur en vochtigheid.

3 LAN-poorten
Deze uitvoering van de Sierra Wireless AirLink GX450 is voorzien van 3 LAN-poorten. Dit biedt de mogelijkheid om 3 apparaten tegelijk te voorzien van 4G internet. Handig wanneer u meerdere toepassingen tegelijk wilt uitvoeren of wanneer meerdere gebruikers tegelijk internet nodig hebben.Altijd online onderweg
Tegenwoordig is een internetverbinding wanneer u onderweg bent onmisbaar. Of het nu gaat om een voertuig van hulpdiensten, koeriersdiensten of transportbedrijven, overal is internet benodigd om even snel gegevens op te sturen naar het hoofdkantoor. De Sierra Wireless AirLink GX450 zorgt voor de internetverbinding door simpelweg een SIM-kaartje in de router te plaatsen en uw mobiele apparaat aan te sluiten via een LAN-kabel.

5 gelijktijdige VPN-tunnels
Bent u onderweg en wilt u toch op het bedrijfsnetwerk kunnen werken? Dat kan met behulp van beveiligde VPN-tunnels. Met deze 4G LTE router kunt u maximaal 5 gelijktijdige VPN-tunnels opzetten, zodat u vanaf elke locatie de belangrijkste bedrijfsbestanden op een veilige wijze kunt benaderen.

AirLink Management Service
Met AirLink Management Service (ALMS) is het eenvoudig om uw vloot mobiele routers te beheren. Deze applicatie maakt niet alleen de configuratie van verschillende routers eenvoudig, u kunt ook gemakkelijk de software van de apparaten updaten en op afstand problemen oplossen. Daarmee is dit de ideale applicatie voor het beheer van uw mobiele routers. De Sierra Wireless AirLink Management Service is optioneel verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

Inhoud verpakking
  • Sierra Wireless AirLink GX450 DC
  • Voedingsadapter
  • Handleiding

Specificaties

Merk Sierra Wireless
Artikelnummer GX450_3LAN
Aantal SIM-slots 1 SIM-slot
Aantal interne modems 1 intern modem
Maximale downloadsnelheid 100 Mbps (CAT.3 4G)
WiFi standaard Nee
LAN-poorten 3x LAN
WAN-poorten Geen
2G ondersteuning Ja
USB-poorten 1x USB
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Nee
VPN snelheidsbundeling Nee
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Antenneaansluitingen voor 4G/3G & WiFi
Voeding via Stopcontact of DC kabel
Type behuizing Metaal (indoor)

Reviews

Veelgestelde vragen