Sierra Wireless AirLink GX400

3G M2M Router


€ 544,50 incl. btw

€ 450,00  excl. btw

544.5 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Sierra Wireless AirLink GX400

De Sierra Wireless AirLink GX400 is een professionele 3G M2M router met een robuuste behuizing (IP64 rating). Daardoor is dit apparaat uitstekend geschikt voor onderweg. Deze variant is uitgevoerd met 1 ethernet LAN-poort en biedt de mogelijkheid tot 5 gelijktijdige VPN-tunnels.

Lees meer

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink GX400 AC

3G M2M router
Robuust model (IP64 rating)
Ideaal voor bedrijfsauto's
1 ethernet LAN-poort, 1 I/O poort, 1 USB-poort
5 gelijktijdige VPN-tunnels
AirLink Management Service voor beheren van uw routers
3 externe antenne-aansluitingen


Krachtige 3G M2M router
De Sierra Wireless AirLink GX400 is een krachtige 3G M2M router voor onderweg. Met deze router bent u altijd verbonden, waar u ook bent. U hoeft alleen maar een SIM-kaart in de router te plaatsen, uw laptop of andere mobiele apparaat aan te sluiten via LAN en u bent online. Daarmee is deze 3G router ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsauto's.

Altijd online onderweg
Tegenwoordig maken we altijd en overal gebruik van internet. Wanneer we op kantoor zitten, maar zeker ook onderweg. Bijvoorbeeld om snel gegevens door te sturen naar het hoofdkantoor of om even de mail te bekijken. Met de Sierra Wireless AirLink GX400 AC hoeft u niet meer op zoek naar WiFi hotspots, met deze router heeft u uw internetverbinding altijd bij zich.5 gelijktijdige VPN-tunnels
De kans is groot dat u ook onderweg of op locatie informatie nodig heeft van het bedrijfsnetwerk. Dan is het belangrijk dat u via een beveiligde verbinding het bedrijfsnetwerk kunt benaderen. Dit gaat uitstekend via de VPN-tunnels die u met deze router kunt opzetten. De Sierra Wireless GX400 AC biedt de mogelijkheid om 5 gelijktijdige VPN-tunnels te creëren.

AirLink Management Service
Wanneer u meerdere mobiele routers in gebruik hebt, wilt u deze via één centrale applicatie kunnen beheren. AirLink Management Service (ALMS) biedt deze mogelijkheid. Via deze applicatie configureert u de routers in uw netwerk, installeert u eenvoudig de nieuwste software-updates en kunt u op afstand problemen oplossen. De Sierra Wireless AirLink Management Service is optioneel verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

Inhoud verpakking

  • Sierra Wireless AirLink GX400 AC
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: GX400

Merk: Sierra Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie