Sierra Wireless AirLink GX400

3G M2M Router


€ 641,30 incl. btw

€ 530,00  excl. btw

641.3 EUR
Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Sierra Wireless AirLink GX400

De Sierra Wireless AirLink GX400 is een 3G M2M router met WiFi-ondersteuning. Mede dankzij zijn robuuste behuizing met IP64 rating is dit apparaat ideaal voor in bedrijfsauto's. En onderweg op het bedrijfsnetwerk werken? Dat kan via de beveiligde VPN-tunnels die gemakkelijk zijn op te zetten.

Lees meer

Eigenschappen Sierra Wireless AirLink GX400 WiFi

3G M2M router
Robuust model (IP64 rating)
Ideaal voor bedrijfsauto's
WiFi-ondersteuning (802.11b/g/n)
1 ethernet LAN-poort, 1 I/O poort, 1 USB-poort
5 gelijktijdige VPN-tunnels
AirLink Management Service voor beheren van uw routers
3 externe antenne-aansluitingen


Krachtige 3G M2M router
Wanneer u veel onderweg bent en toch een snelle internetverbinding nodig heeft, is de Sierra Wireless GX400 AC de ideale router. Dit apparaat is voorzien van een robuuste behuizing die bestand is tegen schokken en trillingen, maar ook tegen extreme temperatuurwisselingen, vocht en stof. Ideaal dus voor in bedrijfsauto's.

WiFi-ondersteuning (802.11b/g/n)
Deze M2M router biedt naast een 3G-verbinding, ook WiFi-ondersteuning (802.11b/g/n). Zet dit apparaat in als WiFi-hotspot en er kunnen tot 8 gelijktijdige verbindingen worden gerealiseerd. Handig wanneer u met meerdere werknemers tegelijk onderweg bent en iedereen internet nodig heeft. In combinatie met de LAN-poort kunnen maximaal 9 apparaten van internet worden voorzien met deze router.5 gelijktijdige VPN-tunnels
De kans is groot dat u ook onderweg of op locatie informatie nodig heeft van het bedrijfsnetwerk. Dan is het belangrijk dat u via een beveiligde verbinding het bedrijfsnetwerk kunt benaderen. Dit gaat uitstekend via de VPN-tunnels die u met deze router kunt opzetten. De Sierra Wireless GX400 AC biedt de mogelijkheid om 5 gelijktijdige VPN-tunnels te creëren.

AirLink Management Service
Wanneer u meerdere mobiele routers in gebruik hebt, wilt u deze via één centrale applicatie kunnen beheren. AirLink Management Service (ALMS) biedt deze mogelijkheid. Via deze applicatie configureert u de routers in uw netwerk, installeert u eenvoudig de nieuwste software-updates en kunt u op afstand problemen oplossen. De Sierra Wireless AirLink Management Service is optioneel verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

Inhoud verpakking

  • Sierra Wireless AirLink GX400 WiFi
  • Voedingsadapter
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: GX400-WiFi

Merk: Sierra Wireless

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie