Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommaGoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVoipshopWifishop

Referentiecases

Schouten Techniek monitort woningen met 4G routers

Schouten Techniek monitort woningen met 4G routers

Schouten Techniek levert betrouwbare, duurzame en energieke techniek oplossingen; van ontwerp tot het technisch beheer en het onderhoud. Voor een woningproject zocht het installatiebedrijf naar 4G apparatuur voor het monitoren van technische installaties.

Ruigrok monitort project m.b.v. Cradlepoint 4G M2M routers

Ruigrok monitort project m.b.v. Cradlepoint 4G M2M routers

Nederlands’ oudste hekwerkfabrikant Ruigrok is inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier van terreinbeveiliging en bedient organisaties uit alle gelederen. Het bedrijf onderscheidt zich in beveiliging, toegangstechniek, vertrouwen, innovatie en service en streeft altijd naar 100% tevreden klanten. Bij Ruigrok is een opdracht in veilige en vertrouwde handen, of het nu om een grote of kleine organisatie gaat.

ANWB Wegenwacht (pech)hulp-verlening nog beter dankzij 4G WiFi routers

ANWB Wegenwacht (pech)hulp-verlening nog beter dankzij 4G WiFi routers

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB behartigt als vereniging de belangen van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Dit doet de vereniging met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten. Bij dat werk wil de ANWB een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving en werkt men onder het motto: ‘De ANWB is er voor jou, onderweg en op je bestemming.’ Al sinds 1946 vormt de ANWB Wegenwacht een bekend onderdeel in het Nederlandse straatbeeld. Ruim 900 wegenwachten zorgen er dagelijks onder andere voor dat mensen geholpen worden als zij met voertuigpech langs de weg staan. Om alles op rolletjes te laten lopen, ontstond er bij de ANWB een wens om alle wegenwachten ook onderweg een uitstekende internetverbinding te bieden.