Pepwave Surf SOHO

Professionele 4G WiFi Router


199,00 excl. btw

240,79 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Pepwave Surf SOHO

De Pepwave Surf SOHO is een betrouwbare zakelijke WiFi-router die eenvoudig in gebruik is. Dankzij de uitgebreide verbindingsmogelijkheden heeft u met deze router echt altijd de beschiking over internet. Internetten via 4G, WiFi, kabel of DSL, met de Pepwave Surf SOHO kan het allemaal.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave Surf SOHO

Dual-band 802.11ac WiFi
3x3 MIMO technologie
WiFi-snelheid: 450Mbps (2,4GHz) + 1300Mbps (5GHz)
Router doorvoersnelheid: 120Mbps
25 gelijktijdige gebruikers
Gevoed via meegeleverde stroomadapter
Ingebouwde VPN-server (3 VPN-tunnels)
1x Gigabit WAN, 4x Gigabit LAN, 1x USB
3x RP-SMA connectoren
Quality of Service (QoS)

Veelzijdige zakelijke router
De Pepwave Surf SOHO is een professionele dual-band WiFi router voor kleinzakelijke omgevingen. Dankzij de ondersteuning van 4G LTE/3G, kabel, DSL en andere breedbandconnecties is de Pepwave Surf SOHO bijzonder flexibel en vrijwel overal inzetbaar. Met WiFi-snelheden tot 450Mbps op 2,4GHz en 1300Mbps op 5GHz is de router ook nog eens razendsnel. Daarnaast biedt de Surf SOHO onder meer een uitstekend bereik, geavanceerde VPN en monitoring functies.

4G modem aansluiten
Sluit een 4G-dongel of USB-modem aan op de Pepwave Surf SOHO om gebruik te maken van mobiel internet. De Surf SOHO is compatibel met meer dan 150 mobiele USB modems van verschillende fabrikanten wereldwijd. Ideaal aan deze router is dat hij van de ene verbinding naar de andere kan overschakelen. Mocht de vaste internetverbinding bijvoorbeeld wegvallen, dan neemt de 4G verbinding de connectie over.Gescheiden netwerken
Op de Pepwave Surf SOHO zitten 4 LAN-poorten zodat u ook apparaten bekabeld kunt verbinden met het netwerk. Deze LAN-poorten zijn eventueel toe te wijzen aan verschillende VLANs (virtueel gescheiden netwerken) om devices van elkaar te scheiden (isoleren). Ook kunt u gescheiden WiFi-netwerken aanmaken voor bijvoorbeeld gasten of verschillende afdelingen.

VPN connecties
Wilt u ook op afstand veilig kunnen inloggen op het netwerk, bijvoorbeeld met uw laptop, smartphone of tablet? De Surf SOHO bevat een ingebouwde L2TP/PPTP VPN-server die drie gelijktijdige VPN-connecties kan maken. PepVPN maakt het opzetten van een VPN-verbinding eenvoudiger dan ooit en zorgt er tevens voor dat u via VPN gewoon blijft profiteren van Peplink technologieën zoals Speedfusion.

Eenvoudig in gebruik
De Surf SOHO mag dan wel een zakelijk product zijn, uitgebreide technische kennis is niet nodig om de router te gebruiken. InControl, de cloud-based web app van Peplink, zorgt ervoor dat u uw apparaten op afstand kunt beheren. U kunt zelfs de instellingen van bestaande Peplink apparaten kopiëren naar de Surf SOHO zodat de installatie in een handomdraai geregeld is. Maak gebruik van de Router Utility app om push notificaties te krijgen bij belangrijke netwerkgebeurtenissen. De firmware wordt regelmatig geüpdatet zodat u altijd beschikt over een betrouwbaar systeem.

Inzicht in het netwerkgebruik
Via Incontrol kunt u precies zien welke clients online zijn, hoeveel bandbreedte ze verbruiken en wat hun signaalsterkte is. Ook kunt u precies bepalen op welke tijden mensen toegang hebben tot uw netwerk en welke pagina's zij mogen bezoeken. Om bepaalde websites of data te blokkeren (zoals torrents), maakt u gebruik van Web Filtering Blacklists.Inhoud verpakking
  • Pepwave Surf SOHO
  • 12V 3A Voedingsadapter
  • 3x SMA dual-band antennes
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: SUS-SOHO-T
EAN: 799471112151

Merk: Peplink

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie