Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Pepwave MAX Transit DUO - PrimeCare

CAT6 4G+ LTE-A M2M Router met Peplink PrimeCare

MKB

Pepwave MAX Transit DUO - PrimeCare
CAT6 4G+ LTE-A M2M Router met Peplink PrimeCare

Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.28/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Pepwave MAX Transit DUO is een uitstekende 4G+ LTE-A router. Met maximaal 4 SIM-kaarten, 2 embedded modems en dual band AC WiFi biedt u uw klanten het internet dat ze verwachten, eventueel met een Social WiFi captive portal. Inclusief 1 jaar PrimeCare voor SpeedFusion en InControl cloudbeheer.

Eigenschappen Pepwave MAX Transit DUO

Professionele 4G+ router voor de transportsector
1 jaar Peplink PrimeCare
4 SIM-slots, 2 modems
Dual band WiFi b/g/n/a/ac
Social WiFi captive portal
IPSec VPN & PepVPN
SpeedFusion, loadbalancing en WAN failover
Uitgebreide data over uw klanten
Ondersteunt externe portals voor advertentie inkomsten
Aanbevolen maximale hoeveelheid gebruikers: 150

Professionele router voor de transportsector
De Pepwave MAX Transit DUO is de best mogelijke router die u op dit moment kunt krijgen voor de transportsector. Dit apparaat beschikt over twee embedded modems en heeft 4 SIM-slots. Hierdoor is een stabiele internetverbinding voor uw klanten gegarandeerd. De Pepwave MAX Transit DUO is daarnaast eenvoudig te installeren, ook op DIN-rails.

1 jaar Peplink PrimeCare
Bij dit product onvangt u 1 jaar Peplink PrimeCare, waarmee u gebruik kunt maken van SpeedFusion. Deze gepatenteerde Peplink VPN technologie voor multi-WAN omgevingen zorgt ervoor dat de bandbreedte van alle WAN-verbindingen wordt 'gestapeld'. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De licentie ondersteunt tevens FusionHub, waarme u SpeedFusion-verbindingen tot stand kunt brengen tussen cloudservers en fysieke Peplink-apparaten.Extra garantie en Cloud management
Naast SpeedFusion biedt PrimeCare aanvullende garantie én toegang tot InControl; de cloud applicatie van Peplink. De router is zo op afstand te beheren via uw pc, tablet of smartphone. U kunt dan vanaf iedere locatie de status van de Pepwave MAX Transit DUO opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

4 SIM-slots
De MAX Transit DUO beschikt over 2 embedded modems en 4 SIM-slots. Het voordeel hiervan is dat de internetverbinding nooit kan wegvallen. Mocht een netwerk van een provider last hebben van storing, dan schakelt het apparaat automatisch over op een wel werkend netwerk. zo wordt de downtime van uw mobiele internetverbinding beperkt tot een absoluut minimum.

Loadbalancing
Loadbalancing helpt bij het verdelen van de beschikbare bandbreedte over de diverse beschikbare verbindingen. Op deze manier raakt geen enkele verbinding overbelast en wordt ervoor gezorgd dat alle verbindingen gebruik kunnen maken van hoge snelheid. Handig voor wanneer u veel data wilt verzenden over bepaalde verbindingen, voor bijvoorbeeld videobellen of streamen.

Automatische WAN failover
De MAX Transit maakt gebruik van automatische failover; de MAX Transit zal automatisch overschakelen naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen ethernet WAN, WiFi als WAN of 3G/4G. Speedfusion failover technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

Dual band AC WiFi
De Pepwave MAX Transit DUO biedt dual band WiFi met hoge snelheden. Op de 2,4 GHz band genieten uw klanten van downloadsnelheden tot 300Mbps en op de 5 GHz band is dit tot maar liefst 866Mbps. Het fijne van deze router is dat het apparaat gelijktijdige dual band WiFi mogelijk maakt, waardoor u beschikt over twee onafhankelijke draadloze netwerken.

IPsec VPN & PepVPN
De Pepwave MAX Transit DUO ondersteunt site-to-site IPsec VPN. Hiermee kunt u een beveiligde VPN tunnel opbouwen met een ander apparaat met VPN ondersteuning. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft.

Social WiFi captive portal
Steeds meer internetgebruikers in de vervoerssector zitten voortdurend op social media. Is het dan niet ideaal als ze ook via social media kunnen inloggen op uw WiFi hotspot? Met de Pepwave MAX Transit wordt dit mogelijk. Met een volledig aanpasbare inlogportal kunt u uw klanten toegang geven door in te loggen via Facebook, Google ID, Twitter, Instagram, LinkedIn en Sina Weibo. Op deze manier verzamelt u ook waardevolle informatie over uw klanten, wat u weer kunt gebruiken voor marketingdoeleinden.

Ondersteunt externe portals voor advertentie-inkomsten
De MAX Transit DUO van Pepwave ondersteunt externe portals, waardoor u eenvoudig kunt verbinden met een advertentie-server. Hierdoor is het mogelijk om uw WiFi hotspot te veranderen in een inkomstenbron voor advertenties. Zo kunt u uw investering op een mooie en zinvolle manier terugverdienen.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking
  • Pepwave MAX Transit DUO
  • 1 jaar Peplink PrimeCare
  • 4 4G antennes
  • 2 WiFi antennes
  • 1 GPS antenne
  • Handleiding

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAX-TST-DUO-LTEA-W-T-PRM
EAN 607376092624
Aantal SIM-slots 4 SIM-slots
Aantal interne modems 2 interne modems
Maximale downloadsnelheid 200 Mbps (CAT.5 4G+)
WiFi standaard WiFi 5 (11ac) & WiFi WAN
LAN-poorten 1x LAN
WAN-poorten 1x WAN
2G ondersteuning Nee
USB-poorten Nee
VPN mogelijkheden Ja
Loadbalancing Ja
VPN snelheidsbundeling Ja
GPS lokalisering Ja
Cloudmanagement Ja, middels licentie
Licentieduur 1 jaar
Antenneaansluitingen voor 4G/3G, WiFi & GPS
Voeding via Stopcontact, power block of powerbank
Type behuizing Metaal (indoor)

Reviews

Veelgestelde vragen