Pepwave MAX HD2 Dome + SIM Injector

Dual Modem 4G+ router, 8 SIM slots, PoE Voeding


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX HD2 Dome + SIM Injector

De Pepwave MAX HD2 Dome is een 4G multi-WAN router met twee ingebouwde LTE-A modems. De router met 4 SIM-slots wordt geleverd met de Peplink SIM Injector, waarmee u in totaal beschikt over 12 SIM-slots. Zo kunt u verbinding maken met meerdere providers en heeft u extra zekerheid.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX HD2 Dome + SIM Injector

4G+ LTE-A (Cat.12) router
Geschikt voor o.a. transport en maritieme sector
2x 4G radio's: 1x LTE-A en 1x LTE-A Pro
Stof- en waterdicht (IP67)
Doorvoersnelheid tot 600 Mbps
Geschikt voor maximaal 150 gebruikers
1 Gigabit Ethernetpoort
GPS-functionaliteit
4 SIM-slots (uit te breiden naar 12)
Gevoed via PoE+ (802.3at)
SIM Injector met 8 extra SIM-slots en 4 LAN-poorten

Robuuste 4G router met 2 LTE radio's

De Pepwave HD2 Dome is een robuuste LTE Advanced router voor bijvoorbeeld transport, buitengebieden of maritieme toepassingen. De 4G+ router beschikt over 2 LTE radio’s (1x LTE-A en 1x LTE-A Pro) en zorgt voor een uitstekend 4G signaal met doorvoersnelheden tot 600 Mbps. U kunt maar liefst 4 SIM-kaarten in de Peplink HD2 Dome plaatsen, wat extra zekerheid en stabiliteit biedt. Heeft u meer SIM-slots nodig? Combineer de HD2 Dome met de optionele SIM Injector om dit aantal uit te breiden naar 12.

Peplink SIM Injector: 8 extra SIM-slots

Met de Peplink SIM Injector breidt u uw Pepwave MAX HD2 Dome router uit met 8 extra SIM-slots. U kunt dit apparaat op grotere afstand van de router installeren (tot 100m); zo kunt u de MAX HD2 Dome bijvoorbeeld in een buitenomgeving plaatsen, terwijl de SIM-kaarten eenvoudig beheerd kunnen worden in een binnenlocatie. De SIM-injector werkt bovendien als PoE-swtch, zodat aangesloten apparatuur, waaronder de Pepwave MAX HD2 Dome tevens direct van stroom wordt voorzien.

Minimale kans op signaalverlies

Veel 4G opstellingen bestaan uit een router waar (bekabeld) externe antennes aan zijn gekoppeld, wat vaak leidt tot signaalverlies. Bij de HD2 Dome is dit niet het geval; de antennes van de router bevinden zich namelijk in dezelfde behuizing als de cellulaire radio’s. Signaalverlies wordt met dit ontwerp geminimaliseerd, zodat u altijd de best mogelijke verbinding heeft.

SpeedFusion SD-WAN

Net als de meeste Pepwave routers beschikt ook de Pepwave MAX HD2 Dome over SpeedFusion SD-WAN. Met behulp van deze gepatenteerde Peplink technologie wordt de bandbreedte van twee 4G links gebundeld. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De verbinding is extreem stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Modulair ontwerp

Dankzij zijn slimme modulaire ontwerp is de HD2 Dome is op talloze manieren te bevestigen. Zo vindt u aan binnenkant een M35 schroefdraad waarmee u de router aan de bovenzijde van een paal of voertuig kunt monteren. De router wordt tevens geleverd met een Ethernet splitter met een extra Gigabit Ethernet LAN uitgang. Deze splitter is te combineren met de meegeleverde bevestigingsbeugel voor muur of paalmontage.

Inhoud verpakking

  • Pepwave MAX HD2 Dome LTE-A
  • Peplink SIM Injector
  • Ethernet Splitter
  • Mounting Kit
  • Bevestigingsbeugels


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: HD2Dome+SIM-Injector

Merk: Peplink

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie