Pepwave MAX HD1 Dome + SIM Injector

CAT18 4G+ router, 8 SIM slots, PoE Voeding


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX HD1 Dome + SIM Injector

De Pepwave MAX HD1 Dome is een uitgebreide 4G multi-WAN router met één ingebouwd LTE-A modem (Cat18). De router met wordt geleverd met de Peplink SIM Injector, waarmee u in totaal beschikt over 10 SIM-slots. Zo kunt u verbinding maken met meerdere providers en heeft u extra zekerheid.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX HD1 Dome + SIM Injector

4G+ LTE-A (Cat.18) router
Geschikt voor o.a. transport en maritieme sector
1x LTE-A radio (4x4 MIMO)
Stof- en waterdicht (IP67)
Doorvoersnelheid tot 1,2 Gbps
Geschikt voor maximaal 150 gebruikers
1 Gigabit Ethernetpoort, 2 SIM-slots
GPS-functionaliteit
Gevoed via PoE+ (802.3at)
SIM Injector met 8 extra SIM-slots en 4 LAN-poorten

Robuuste 4G router met 1 LTE modem

De Pepwave HD1 Dome is een robuuste LTE Advanced router voor bijvoorbeeld transport, buitengebieden of maritieme toepassingen. De 4G+ router beschikt over 1 LTE modem en zorgt voor een uitstekend 4G signaal met doorvoersnelheden tot 1,2 Gbps. U kunt 2 SIM-kaarten in de Peplink HD1 Dome plaatsen, wat extra zekerheid en stabiliteit biedt.

Peplink SIM Injector: 8 extra SIM-slots

Met de Peplink SIM Injector breidt u uw Pepwave MAX HD1 Dome router uit met 8 extra SIM-slots. U kunt dit apparaat op grotere afstand van de router installeren (tot 100m); zo kunt u de MAX HD1 Dome bijvoorbeeld in een buitenomgeving plaatsen, terwijl de SIM-kaarten eenvoudig beheerd kunnen worden in een binnenlocatie. De SIM-injector werkt bovendien als PoE-swtch, zodat aangesloten apparatuur, waaronder de Pepwave MAX HD1 Dome tevens direct van stroom wordt voorzien.

Minimale kans op signaalverlies

Veel 4G opstellingen bestaan uit een router waar (bekabeld) externe antennes aan zijn gekoppeld, wat vaak leidt tot signaalverlies. Bij de HD1 Dome is dit niet het geval; de antennes van de router bevinden zich namelijk in dezelfde behuizing als de cellulaire radio’s. Signaalverlies wordt met dit ontwerp geminimaliseerd, zodat u altijd de best mogelijke verbinding heeft.

SpeedFusion SD-WAN

Net als de meeste Pepwave routers beschikt ook de Pepwave MAX HD1 Dome over SpeedFusion SD-WAN. Met behulp van deze gepatenteerde Peplink technologie wordt de bandbreedte van twee 4G links gebundeld. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De verbinding is extreem stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.

Modulair ontwerp

Dankzij zijn slimme modulaire ontwerp is de HD1 Dome is op talloze manieren te bevestigen. Zo vindt u aan binnenkant een M35 schroefdraad waarmee u de router aan de bovenzijde van een paal of voertuig kunt monteren. De router wordt tevens geleverd met een Ethernet splitter met een extra Gigabit Ethernet LAN uitgang. Deze splitter is te combineren met de meegeleverde bevestigingsbeugel voor muur of paalmontage.

Inhoud verpakking

  • Pepwave MAX HD1 Dome LTE-A
  • Peplink SIM Injector
  • Ethernet Splitter
  • Mounting Kit
  • Bevestigingsbeugels


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: HD1Dome+SIM-Injector

Merk: Peplink

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie