Pepwave MAX BR1 Pro

4G LTE M2M Router


Dit product is niet meer leverbaar

Pepwave MAX BR1 Pro

Met de Pepwave MAX BR1 Pro beschikt u over een zeer krachtige, professionele mobiele 4G LTE router. De MAX BR1 Pro is dual-sim en geschikt voor gebruik in uiteenlopende branches.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 Pro

M2M 4G LTE Router met ingebouwde GPS
Zeer stabiel, robuust en snel
Selectable dual-band 802.11 b/g/n WiFi (ook als WAN)
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
IPsec VPN, QoS en firewall
Cloud management
Dual SIM
2 externe 4G/3G antenne aansluitingen (SMA-Female)
1 externe WiFi antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
1 WAN poort, 4 LAN poorten


Industriële mobiele router
De Pepwave MAX BR1 Pro is een zeer stabiele en robuuste mobiele 4G LTE router, geschikt voor zakelijk gebruik waar een constante verbinding essentieel is. De MAX BR1 Pro is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router zijn werking behouden. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD / overspanningsbeveiliging. Daarnaast is de MAX BR1 Pro ook in te zetten als access point.

Dual SIM functionaliteit
De MAX BR1 Pro 4G router beschikt over een Dual SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

Automatische WAN failover
De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 Pro zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt ook gemakkelijk verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen.

IPsec VPN & PepVPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel maakt met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS
De Pepwave MAX BR1 Pro is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Cloud management
De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX BR1 Pro opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX BR1 Pro kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 Pro bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein of bus.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking

  • MAX BR1 Pro

  • 12V voeding

  • 2 2dBi 4G LTE Antennes

  • 2 5dBi WiFi Antennes

  • 1 GPS Antenne


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: MAX-BR1-PRO-LTE-E-T
EAN: 799471113028

Merk: Peplink

Lees meerBundels

Pepwave MAX BR1 Pro
Peplink InControl2 Licentie

Pepwave MAX BR1 Pro + 1 jaar verlenging InControl 2

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
728,00 excl. btw
880,88 incl. btw
Pepwave MAX BR1 Pro
2 Jaars Incontrol Licentie

Pepwave MAX BR1 Pro + 2 jaar verlenging InControl 2

Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
748,00 excl. btw
905,08 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie