Pepwave MAX BR1 Mini

+ 4G Puck MIMO Omni Antenne 3 dBi


€ 458,59 incl. btw

€ 379,00 excl. btw

458.59 EUR
Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Pepwave MAX BR1 Mini

De Pepwave MAX BR1 Mini is een uitstekende M2M 4G router voor maximaal 60 gelijktijdige gebruikers. De dual-SIM 4G router biedt WiFi en ondersteunt passieve PoE input. De compacte CELL Puck MIMO omni-antenne versterkt het signaal met 3 dBi zodat u profiteert van een groot bereik.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 Mini en CELL MIMO Puck


4G LTE M2M Router met GPS
802.11 b/g/n WiFi (optioneel ook als WAN)
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
IPsec VPN, PepVPN, dual-SIM
2 externe 4G/3G (SMA-Female) en 1 WiFi (RPSMA-Female) antenne aansluitingen
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
1 LAN-poort, 1 LAN-/WAN-poort (WAN-poort is optioneel)
Ondersteunt passieve PoE input
Weer- en vandaalbestendige MIMO omni-antenne
Versterking: 3 dBi

4G LTE M2M Router met Puck omni-antenne


De Pepwave MAX BR1 Mini is een uitstekende 4G LTE M2M router met ingebouwde GPS. De ingebouwde GPS zorgt ervoor dat u deze router uitstekend kunt gebruiken voor fleet tracking. Daarnaast is het mogelijk om de MAX BR1 Mini op afstand te managen via het InControl 2 Cloud-based managementsysteem. De meegeleverde CELL Puck MIMO omni-antenne versterkt het signaal van de router en zorgt hiermee voor een groter bereik en een hogere snelheid. De antenne is weer- en vandaalbestendig.

Toepassingen


De MAX BR1 Mini van Pepwave is ideaal voor gebruik in de transportsector. Met deze router bent u onderweg verzekerd van een stabiele internetverbinding. Daarnaast is de Pepwave MAX BR1 Mini ontworpen voor retailomgevingen en locaties waar gebruik wordt gemaakt van digital signage. Kortom: de ideale router voor in situaties waar een snelle en stabiele internetverbinding gewenst is.Tot 60 gelijktijdige gebruikers


De mobiele Pepwave router heeft een doorvoersnelheid van 100 Mbps en is geschikt voor maximaal 60 gelijktijdige gebruikers. Daarmee is de MAX BR1 Mini ideaal voor kleinschalige omgevingen, waar u gasten of klanten wenst te ontvangen. Via WiFi (802.11 b/g/n) maken zij draadloos verbinding met het internet.

Dual-SIM router


De Pepwave MAX BR1 Mini beschikt over een dual-SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De mobiele 4G router maakt gebruik van failover en zal dus automatisch van provider wisselen zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo is er altijd een werkende verbinding beschikbaar. Daarnaast kunt u instellen dat eventuele datalimieten niet worden overschreden en kunt u ook dankzij dual-SIM de grens over zonder de SIM-kaarten te hoeven verwisselen.

IPsec VPN & PepVPN


De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec-encryptie. Wanneer u een VPN-tunnel opzet met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN-tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN-tunnel een statisch IP-adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN-tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP-adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN-verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN-verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS


De Pepwave MAX BR1 Mini is voorzien van een SPI firewall, waarmee u onder andere kunt instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen en applicaties, zodat deze applicaties werkend blijven.

Optionele WAN failover en console poort adapter


Met een extra licentie is failover via Ethernet WAN of WiFi WAN mogelijk met de Pepwave MAX BR1 Mini. Hierdoor blijft u altijd online en hoeft u niet bang te zijn voor een verbinding die plotseling wegvalt. Ook optioneel is de ACW-411 poort adapter, waarmee u voor RJ-45 console connectiviteit zorgt. Voor meer informatie over de licentie of de ACW-411 poort adapter kunt u contact opnemen met onze productspecialisten.

CELL Puck omni-antenne


De CELL Puck outdoor omni-antenne zorgt voor een beter bereik en daarmee ook voor een snellere en stabielere verbinding. U plaatst de weer- en vandaalbestendige antenne met de montagebeugels op de gewenste plek buitenshuis. Bevestigingsmaterialen zoals de montagebeugels worden standaard meegeleverd, net als twee antennekabels (5m) met SMA-male aansluiting. Deze kabels sluit u aan op de Pepwave router.

Inhoud verpakking


  • Pepwave MAX BR1 Mini

  • 2x 2dBi 4G LTE antenne

  • 1x 5dBi WiFi antenne

  • 1x GPS antenne

  • Voedingsadapter

  • CELL 4G MIMO Puck (met 3m kabels)

  • Montagebeugels

  • Handleidingen


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MAX-BR1-MINI-LTE-E-T+MIMOPUCK

Merk: Peplink


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie