Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Pepwave MAX BR1 Mini

+ 4G LTE MIMO Flatpanel Antenne

429,00excl. btw

519,09incl. btw

Pepwave MAX BR1 Mini
+ 4G LTE MIMO Flatpanel Antenne

429,00 excl. btw

519,09 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.28/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Pepwave MAX BR1 Mini is een uitstekende M2M 4G router voor maximaal 60 gelijktijdige gebruikers. De dual-SIM 4G router biedt WiFi en ondersteunt passieve PoE input. Het signaal wordt versterkt door de Poynting A-XPOL-0002 MIMO 4G/3G/2G paneelantenne (9 dBi).

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 Mini en Poynting A-XPOL-0002

4G LTE M2M Router met GPS
802.11 b/g/n WiFi (optioneel ook als WAN)
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
IPsec VPN, PepVPN, dual-SIM
2 externe 4G/3G (SMA-Female) en 1 WiFi (RPSMA-Female) antenne aansluitingen
1 externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
1 LAN-poort, 1 LAN-/WAN-poort (WAN-poort is optioneel)
Ondersteunt passieve PoE input
Krachtige, weerbestendige MIMO 4G/3G/2G paneelantenne
Tot 9 dBi versterking van het signaal

4G LTE M2M Router

De Pepwave MAX BR1 Mini is een uitstekende 4G LTE M2M router met ingebouwde GPS. De ingebouwde GPS zorgt ervoor dat u deze router uitstekend kunt gebruiken voor fleet tracking. Daarnaast is het mogelijk om de MAX BR1 Mini op afstand te managen via het InControl 2 Cloud-based managementsysteem. De meegeleverde Poynting A-XPOL-0002 is een 4G/3G/2G paneelantenne met MIMO functionaliteit. De flatpanel antenne met 45° openingshoek versterkt het signaal van de router en zorgt hiermee voor een hogere snelheid en een groter bereik.

Toepassingen

De MAX BR1 Mini van Pepwave is ideaal voor gebruik in de transportsector. Met deze router bent u onderweg verzekerd van een stabiele internetverbinding. Daarnaast is de Pepwave MAX BR1 Mini ontworpen voor retailomgevingen en locaties waar gebruik wordt gemaakt van digital signage. Kortom: de ideale router voor in situaties waar een snelle en stabiele internetverbinding gewenst is.


Tot 60 gelijktijdige gebruikers

De mobiele Pepwave router heeft een doorvoersnelheid van 100 Mbps en is geschikt voor maximaal 60 gelijktijdige gebruikers. Daarmee is de MAX BR1 Mini ideaal voor kleinschalige omgevingen, waar u gasten of klanten wenst te ontvangen. Via WiFi (802.11 b/g/n) maken zij draadloos verbinding met het internet.

Poynting paneelantenne

De Poynting A-XPOL-0002 vergroot het bereik en is op meerdere manieren te plaatsen. De paneelantenne kan namelijk bevestigd worden op een muur of aan een paal en moet daarbij uitgericht worden op een zendmast. De flatpanel antenne is waterdicht en weerbestendig, zodat u deze gerust buitenshuis kunt plaatsen. Bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd, net als twee antennekabels (5m) met een SMA-male aansluiting. Deze kabels sluit u direct aan op de Pepwave router.

Dual-SIM router

De Pepwave MAX BR1 Mini beschikt over een dual-SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De mobiele 4G router maakt gebruik van failover en zal dus automatisch van provider wisselen zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo is er altijd een werkende verbinding beschikbaar. Daarnaast kunt u instellen dat eventuele datalimieten niet worden overschreden en kunt u ook dankzij dual-SIM de grens over zonder de SIM-kaarten te hoeven verwisselen.

IPsec VPN & PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec-encryptie. Wanneer u een VPN-tunnel opzet met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN kunt u een VPN-tunnel opbouwen waar aan slechts één kant van de VPN-tunnel een statisch IP-adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN-tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP-adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN-verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN-verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

De Pepwave MAX BR1 Mini is voorzien van een SPI firewall, waarmee u onder andere kunt instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen en applicaties, zodat deze applicaties werkend blijven.

Optionele WAN failover en console poort adapter

Met een extra licentie is failover via Ethernet WAN of WiFi WAN mogelijk met de Pepwave MAX BR1 Mini. Hierdoor blijft u altijd online en hoeft u niet bang te zijn voor een verbinding die plotseling wegvalt. Ook optioneel is de ACW-411 poort adapter, waarmee u voor RJ-45 console connectiviteit zorgt. Voor meer informatie over de licentie of de ACW-411 poort adapter kunt u contact opnemen met onze productspecialisten.

Inhoud verpakking

  • Pepwave MAX BR1 Mini
  • 2x 2dBi 4G LTE antenne
  • 1x 5dBi WiFi antenne
  • 1x GPS antenne
  • Voedingsadapter
  • Poynting 9 dBi 4G paneelantenne (XPOL-2)
  • 2x 5 meter HDF195 antennekabel
  • Muurbevestigingsmateriaal
  • Paalbevestigingsmateriaal
  • Handleidingen

Specificaties

Merk Peplink
Artikelnummer MAX-BR1-MINI-LTE-E-T+A-XPOL-2

Reviews

Veelgestelde vragen