Pepwave MAX BR1-AE-T

3G M2M Router


349,00 excl. btw

422,29 incl. btw

422.29 EUR
Levertijd 4 tot 7 werkdagen


Pepwave MAX BR1-AE-T

Met de Pepwave MAX BR1 beschikt u over een zeer krachtige, professionele mobiele M2M 3G router. De MAX BR1 is dual SIM en geschikt voor gebruik in uiteenlopende branches.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX BR1

M2M 3G Router met ingebouwde GPS
Zeer stabiel, robuust en snel
802.11n WiFi (ook als WAN)
Geschikt voor ongeveer 60 gebruikers
IPsec VPN, QoS en firewall
Cloud management
Dual SIM
1x WAN poort
2x LAN poortIndustriële mobiele router
De Pepwave MAX BR1 is een zeer stabiele en robuuste mobiele 3G router, geschikt voor zakelijk gebruik waar een constante verbinding essentieel is. De MAX BR1 is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router zijn werk doen. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 ° C en is op alle poorten voorzien van een ESD / overspanningsbeveiliging. Daarnaast is de MAX BR1 ook in te zetten als access point.Dual SIM functionaliteit
De MAX BR1 router beschikt over een Dual SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

Automatische WAN failover
De router maakt gebruik van automatische failover; de MAX BR1 zal automatisch overgaan naar een andere beschikbare verbinding als de huidige verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen ethernet WAN, WiFi als WAN of 3G. Speedfusion failover technologie zorgt ervoor dat de verbindingen soepel in elkaar overgaan. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende verbinding. U kunt ook zelf de prioriteit van iedere verbinding instellen.

GPS
Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Cloud management
De router kan op afstand beheerd worden, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX BR1 opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

VPN
De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec. Dankzij Speedfusion failover heeft u altijd een stabiele VPN-verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS
De Pepwave MAX BR1 is voorzien van een SPI firewall, die zorgt voor de bescherming van uw verbinding. Met deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites voor een individu of een groep worden geblokkeerd. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) kunt u prioriteiten geven aan bepaalde datastromen. Zo kunt u bepaalde applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.Toepassingsmogelijkheden
De Pepwave MAX BR1 kan overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de MAX BR1 bestand is.

Openbaar vervoer: Mobiel internet in de trein of bus.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Speedfusion of andere belangrijke functies van deze Pepwave M2M router? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Technische specificaties

 • Input voltage: 10V - 30V DC
 • Energieverbruik: 16W (max.)
 • Snelheid LAN-poort: 100 Mbps
 • Afmetingen: 147 x 128 x 40 mm
 • Gewicht: 435 gram
 • Antenneaansluiting: SMA

Inhoud verpakking

 • MAX BR1 LTE
 • 12V voeding
 • 1x 5dBi Wi-Fi Antenne
 • 1x GPS Antenne
 • 1x 3dBi 3G Antenne


Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: MAX-BR1-AE-T
EAN: 799471112540

Merk: Peplink

Lees meerAlternatieven

Pepwave MAX BR1

Pepwave MAX BR1

M2M 4G LTE RouterDit product is niet meer leverbaar

Accessoires

Poynting XPOL-2 4G/3G/2G

Poynting XPOL-2 4G/3G/2G

MIMO Flatpanel Antenne 9 dBiVandaag besteld, dinsdag in huis

147,93 excl. btw
179,00 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie