Peplink BR1 MK2 4G+ LTE-A Router

Incl. Poynting MIMO 3, 5-in-1 doorvoerantenne


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

Peplink BR1 MK2 4G+ LTE-A Router

Met de Pepwave MAX BR1 MK2 beschikt u over een zeer krachtige, professionele mobiele 4G+ LTE-A router. Dit model biedt WiFi 5 (802.11ac) met 2x2 MIMO. De MAX BR1 is dual-SIM en geschikt voor uiteenlopende branches. De Poynting MIMO-3-V2-15 antenne is te monteren op het dak van uw voertuig.

Lees meer

Eigenschappen Pepwave MAX BR1 MK2 en Poynting MIMO-3-V2-15 antenne:

Dual SIM 4G+ LTE-A Router met ingebouwde GPS
WiFi 5 (802.11ac) 2x2 MIMO, ook als WAN
IPsec VPN en PepVPN, QoS en firewall
2x externe 4G/3G antenne aansluiting (SMA-Female)
1x externe WiFi antenne aansluiting (RPSMA-Female)
1x externe GPS antenne aansluiting (SMA-Female)
1x Gigabit WAN poort, 1x Gigabit LAN poort

Poynting 5-in-1 WiFi, LTE en GPS antenne (5G ready)
Ultra-breedband, incl. 450MHz en 3.5GHz CBRS frequentie
Dual-band WiFi, 2x MIMO LTE, 1x GPS en GLONASS
Stof- en spatwaterdicht (IP68), wind- en vandaalbestendig (IK10)

4G+ LTE-A Highspeed breedband router

De Pepwave MAX BR1 MK2 is een 4G+ highspeed M2M router met een doorvoersnelheid van 300 Mbps. De dual-SIM router is uitgerust met WiFi 5 (11ac) en beschikt over LTE-A failover. Dit betekent dat de Pepwave MAX BR1 MK2 automatisch overschakelt naar een andere beschikbare verbinding als de primaire verbinding wegvalt. Er kan hierbij geschakeld worden tussen 4G/3G, WiFi WAN en ethernet WAN. U kunt hierbij ook zelf verschillende prioriteiten geven aan de beschikbare verbindingen.

Poynting 5-in-1 antenne

De Poynting MIMO-3-V2-15 antenne is een compacte 5-in-1 antenne ter versterking van WiFi, LTE en GPS-signalen. De MIMO-antenne creëert voor alle signalen een optimaal zendpatroon, wat leidt tot een verbeterde connectie. Bovendien is de antenne weerbestendig (IP68), bestand tegen vandalisme (IK10), werkzaam bij temperaturen van -40°C - +80°C en blijft deze zelfs overeind bij windsnelheden tot 220 km/h.

De twee mobiele MIMO LTE-antennes ondersteunen niet alleen de huidige frequentiebanden (690MHz tot 2700 MHz), maar ook 450 MHz en 3,5 GHz, waardoor de Poynting MIMO-3-V2-15 gereed is voor 5G. De twee dual-band WiFi-antennes ondersteunen 2x2 MIMO. Tenslotte biedt de ingebouwde GPS-antenne een versterking van maar liefst 21 dBi en beschikt deze over een ruisfilter.

Bevestigingsopties voor de antenne

De MIMO-3 antenne is standaard uitgevoerd met een vlakke grondplaat waardoor deze antenne eenvoudig bevestigd kan worden op diverse oppervlakken, zoals aan het dak van een voertuig. U kunt de antenne vastschroeven of vastplakken met het meegeleverde montagemateriaal of magnetisch bevestigen met de optionele Magnetic Base Kit. Een HDF195-kabel van 2 meter wordt meegeleverd.

Robuuste mobiele router

Een van de belangrijkste eigenschappen van Pepwave MAX BR1 routers is de hoge stabiliteit en robuustheid. Deze mobiele 4G+ LTE router is daarom geschikt voor gebruik waar een constante verbinding essentieel is. De MAX BR1 MK2 is dusdanig ontworpen dat hij tegen een stootje kan: zelfs bij extreme kou of hitte blijft de router zijn werking behouden. Het apparaat is bestand tegen temperaturen van -40 tot 65 °C en is op alle poorten voorzien van een ESD/overspanningsbeveiliging. Ook is de MAX BR1 MK2 inzetbaar als access point.

Dual SIM functionaliteit

De MAX BR1 MK2 router beschikt over een Dual SIM functionaliteit, zodat u SIM-kaarten van twee verschillende providers kunt gebruiken. De router maakt ook hierbij gebruik van failover, wat wil zeggen dat deze automatisch van provider wisselt zodra de verbinding van de ene provider wegvalt. Zo kan de router zelfs een verbinding behouden bij een instabiel mobiel netwerk.

IPsec VPN en PepVPN

De VPN-verbindingen maken gebruik van IPsec encryptie. Wanneer u een VPN tunnel opzet met een ander apparaat van Peplink/Pepwave, kunt u gebruik maken van PepVPN. Middels PepVPN bouwt u een VPN tunnel op waar aan slechts één kant van de VPN tunnel een statisch IP adres benodigd is. Dit maakt het opbouwen van een VPN tunnel over een 4G verbinding een stuk makkelijker, omdat 4G doorgaans dynamische IP adressen heeft. Dankzij SpeedFusion failover heeft u altijd een stabiele VPN verbinding en houdt de connectie stand wanneer een van de WAN verbindingen wegvalt.

Firewall en QoS

Ter beveiliging van uw netwerk is de Pepwave MAX BR1 MK2 is voorzien van een SPI firewall. Via deze firewall kunt u bijvoorbeeld instellen dat bepaalde websites worden geblokkeerd voor een individu of een groep. Ook is het mogelijk om verkeer van WAN naar LAN of vice versa te blokkeren of toe te staan. Met QoS (Quality of Services) geeft u prioriteiten aan bepaalde datastromen. Zo kunt u specifieke applicaties prioriteit geven, zodat deze applicaties altijd blijven draaien.

GPS

Met de ingebouwde GPS kunt u in de gaten houden waar schepen en voertuigen zich precies bevinden. Dit is een handige functionaliteit voor bijvoorbeeld de scheepvaart- of vervoerssector.

Cloud management

De router is middels een licentie op afstand te beheren, bijvoorbeeld via uw tablet of smartphone. Zo kunt u overal waar u bent de status van de Pepwave MAX BR1 MK2 opvragen, opdrachten geven of de firmware updaten. In de webinterface is een gedetailleerd log-overzicht te vinden en uiteraard zijn alle functies hier in te stellen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over SpeedFusion of andere belangrijke functies van de Pepwave M2M routers? Lees verder op onze speciale informatiepagina over Peplink routers.

Inhoud verpakking

  • MAX BR1 MK2
  • 12V voeding
  • 2x WiFi Antenne
  • 1x GPS Antenne
  • 2x 4G LTE Antennes
  • Poynting MIMO-3-V2-15
  • Bevestigingsbeugel
  • HDF-195 kabel 2 meter
  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: VakantieBundel-01

Merk: Peplink

Lees meerAlternatieven

Pepwave MAX BR1 Slim

Pepwave MAX BR1 Slim

Mobiele 4G LTE M2M RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX BR1 Pro

Pepwave MAX BR1 Pro

4G+ LTE-A M2M RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Pepwave MAX BR1 MK2

Pepwave MAX BR1 MK2

4G+ LTE-A M2M RouterLevertijd 1 tot 3 werkdagen

Accessoires

Peplink InControl2 Licentie

Peplink InControl2 Licentie

1 jaar (per device)


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

29,00 excl. btw
35,09 incl. btw
Internet On Demand 4G abonnement

Internet On Demand 4G abonnement

Onbeperkt - 1 maand


Levertijd 1 tot 3 werkdagen

82,64 excl. btw
100,00 incl. btw
Poynting MIMO 5-in-1 Verlengkabel

Poynting MIMO 5-in-1 Verlengkabel

LMR-195 Low smoke (5 meter)


Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

109,00 excl. btw
131,89 incl. btw

Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie