Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

4.6/5

thuiswaarborg-small.svg

030 - 669 1226

Kennisblog
Cases
Evenementen
Professional Services
HomeHome
TP-Link VIGI-C240-2.8- 4-pack
Product Image 0
Product Image 1
Product Image 2
Product Image 3
Product Image 4
Product Image 5
Product Image 6
TP-Link VIGI-C240-2.8- 4-pack
+ 4-Kanaals PoE NVR

Bekijk 24 uur per dag wat er in jouw omgeving gebeurt met de TP-Link VIGI C240 (2.8mm) beveiligingscamera voor buiten. Deze dome camera levert zowel overdag als 's nachts heldere bewakingsbeelden. Inclusief TP-Link VIGI NVR voor eenvoudige opname van de beveiligingsbeelden.


365,00 excl. btw
441,65 incl. btw
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
 • Usp icon

  Kopen op rekening voor zakelijke klanten

 • Usp icon

  4.6 / 5 op basis van 1200+ reviews

 • Usp icon

  Gratis verzending

 • Usp icon

  Professioneel advies

 • Usp icon

  20+ jaar ervaring

  Veilig betalen

Omschrijving

Specificaties

Veelgestelde vragen

Reviews

Downloads


TP-Link VIGI-C240-2.8- 4-pack

Eigenschappen TP-Link VIGI C240 2.8 + TP-Link VIGI NVR1004H-4P:

Full-color dome camera voor buiten
Resolutie: 4MP, 2560x1440p (30fps)
Kijkhoek horizontaal vast: 95.7°
Kantelen (0° tot 85°), draaien (0°-360°), roteren (0°-360°)
Ingebouwde IR LED en witte LED voor nachtzicht tot 30m
Ruisreductie (3D DNR) en Wide Dynamic Range (DWDR)
Ingebouwde microfoon en H.265+ beeldcompressie
Weer- en vandaalbestendig (IP67 en IK10)
Gevoed via 12V DC of PoE+ (802.3af/at)
24/7 beelden opnemen op 4 kanalen tot 8MP
Ruimte voor 1 SATA schijf van tot maximaal 10TB
1x RJ-45 LAN voor netwerk, 4x PoE+ poorten
Vigi app om beelden te bekijken

Full-color outdoor dome camera met microSD-kaartslot

Bekijk 24/7 wat er in jouw buitenomgeving gebeurt met de TP-Link VIGI C240 2.8 bewakingscamera. Je ziet de outdoor omgeving zowel overdag als 's nachts in het donker helder en in kleur. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door de 2.8mm lens met een groot diafragma, de lichtgevoelige sensor en de ingebouwde IR LED en witte LED die voor extra verlichting in het donker zorgen. Naast beeldopnames met 4MP resolutie (2560x1440p @ 30fps) wordt ook audio opgenomen. Geluiden binnen een straal van ongeveer 4,5 meter vanaf de camera vullen aan wat je op beeld ziet. Je hoort dus ook wat er buiten gebeurt. Je kunt alle opnames opslaan op een microSD-kaart door deze in het daarvoor bestemde microSD-kaartslot te plaatsen.

Slimme camera met detectiemogelijkheden

Wil je een melding ontvangen wanneer een voertuig jouw terrein op komt? Of wanneer een persoon jouw buitenomgeving betreedt? De TP-Link VIGI C240 2.8 maakt onderscheid tussen mensen, voertuigen en andere objecten, waardoor je alleen gebeurtenismeldingen ontvangt van zaken die jij interessant vindt. Je stelt de gewenste alarmmelding zelf in. Naast deze nauwkeurige classificatie, kan de TP-Link VIGI camera vooraf ingestelde triggers detecteren. Ontvang bijvoorbeeld een melding wanneer een object wordt achtergelaten of verwijderd, wanneer persoon een specifiek gebied betreedt of wanneer vandalen proberen om de camera te hinderen.

Weerbestendige camera met robuuste behuizing

Diverse weersomstandigheden en pogingen tot vandalisme hinderen jouw camerabewaking niet. Deze TP-Link VIGI C240 2.8 outdoor beveiligingscamera heeft namelijk een sterke behuizing. Deze robuuste behuizing is zowel weerbestendig (IP67) als bestand tegen vandalisme (IK10).

Camera monitoren

Om de VIGI beveiligingscamera te beheren, kun je kiezen uit een aantal verschillende beheermogelijkheden. Monitor de IP camera bijvoorbeeld via de handige VIGI app. Je kunt er ook voor kiezen om de camera te monitoren via de webinterface (web UI), de NVR UI of VIGI Security Manager. Via deze opties behoud je de volledige controle over jouw bewakingssysteem.

Power over Ethernet voeding en plafondmontage

Wil je de configuratie en installatie overlaten aan een expert? Laat de TP-Link VIGI C240 dan instellen en plaatsen door onze specialisten. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Ga je zelf aan de slag, dan monteer je de outdoor dome camera aan het plafond. Je kan hierbij de bekabeling netjes een verlaagd plafond in leiden, maar de camera heeft ook een zijuitgang voor de bekabeling. Je kiest daarnaast zelf de handigste manier om de camera stroom te bieden. Sluit deze aan op een stopcontact voor 12V DC netstroom of koppel hem voor PoE+ (802.3af/at) voeding met een VIGI PoE NVR of geschikte PoE switch. Het voordeel aan PoE+ is dat je maar één kabel nodig hebt voor een dataverbinding en stroom. Dat maakt de plaatsing van de camera makkelijker, omdat er direct in de buurt van de camera geen stopcontact aanwezig hoeft te zijn.

Hoge beeldkwaliteit met H.265+ beeldcompressie

Wanneer er een hoge compressie van de camerabeelden is, is er minder bandbreedte nodig voor het verzenden van de camerabeelden. Dit is ook minder belastend voor het netwerk. Daarnaast wordt opslagruimte bespaart wanneer de VIGI C240 beveiligingscamera H.265+ beeldcompressie toepast. Hierdoor kun je langer bewakingsbeelden opslaan, zonder dat de kwaliteit door de compressie vermindert.

4-kanaals NVR met PoE+

De TP-Link VIGI NVR1004H-4P is een geavanceerde NVR met 4 kanalen. Deze NVR ondersteunt beelden tot 8MP (4K) resolutie. In totaal sluit je 4 IP-camera’s aan op de PoE+ poorten. Door de ondersteuning van PoE+ krijgen de camera’s voeding en netwerk via één kabel binnen. Dit maakt het een stuk flexibeler om jouw camera’s te installeren, omdat er geen extra stopcontact nodig is. Ook beschikt de NVR1004H-4P over een HMDI en VGA poort om een display aan te sluiten. Hierop kijk je bijvoorbeeld live mee met de beelden.

Opslag tot 10TB

Je sluit op de TP-Link VIGI NVR1004H-4P één SATA schijf aan met een maximale capaciteit van wel 10TB. Zo heb jij ruim voldoende opslag voor jouw geschoten beelden. Bovendien voegt deze NVR H.265+ beeldcompressie toe op de beelden, wat er voor zorgt dat de bestandsformaten aanzienlijk verkleind worden.

Inhoud verpakking

 • 4x TP-Link VIGI C240 outdoor dome camera (2,8mm)
 • Waterdichte kabelbevestiging
 • Montage accessoires
 • Quick Start Guide
 • TP-Link VIGI NVR1004H-4P
 • Voedingsadapter
 • HDD-schroeven
 • Handleidingen

Product Details


Artikelnummer

VIGI-C240-2.8+NVR

Merk

TP-Link

Ondersteuning

Vraag het onze expert

KommaGo | 030 669 1221

Product Image 3
Over dit product

Veelgestelde vragen

Geen vragen gevonden

Reviews (0)

Ga naar Trusted Shops reviews

Wees de eerste die een review schrijft!

TP-Link VIGI-C240-2.8- 4-pack

365,00 excl. btw
441,65 incl. btw