Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Kenwood portofoons voor Intersport Twinsport Tilburg

Kenwood portofoons voor Intersport Twinsport Tilburg

Sportspecialist Intersport Twinsport biedt in haar 18 fysieke winkels en in de webshop een uitgebreide collectie van grote sportmerken aan en brengt daarmee 24/7 ‘Sport To The People’. ‘ Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven’. Om de dienstverlening aan te scherpen, wilde de sportketen de communicatie van het personeel onderling optimaliseren.

KlantIntersportBedrijfsprofielSportketen met 8 fysieke winkels en een webshop met een uitgebreide collectie van grote sportmerken.BrancheRetailLocatieVerspreid door heel NederlandOplossingCommunicatieoplossing met portofoons, om de communicatie van het personeel onderling te optimaliseren.Gebruikte productenVergunningsvrije Kenwood PKT-23E portofoons met oplaadbare accu, riemclip, Incotech ECH1040-K4 G-oortje en een laadstation met adapter.Gebruik & ResultaatGoede communicatie tussen medewerkers op de werkvloer. Efficiëntere samenwerking, met als resultaat een beteredienstverlening.

Wens

De sportketen verwachtte dat portofoons de oplossing zouden vormen voor een verbeterde communicatie en ging op zoek naar een partij die hen daarover kon adviseren. Uiteindelijk kwam Intersport Twinsport online terecht bij Portofoonwinkel.nl. De webwinkel werd benaderd en men legde de communicatiekwestie voor aan de productspecialisten. De onderlinge communicatie op de werkvloer moest geoptimaliseerd worden en de portofoons dienden handig in gebruik te zijn in zowel de winkels als de magazijnen. Nadat de sportspecialist advies op maat ontving en de opties had afgewogen, werd een beslissing gemaakt.

Oplossing

Op advies van Portofoonwinkel.nl koos Intersport Twinsport voor ruim 200 vergunningsvrije Kenwood PKT 23E portofoons met accessoires en verdeelde deze over al hun vestigingen. De compacte portofoons zijn voorzien van knopvergrendeling en gaan volledig opgeladen tot wel 15 uur mee. Ze kunnen dus moeiteloos een hele werkdag gebruikt worden. Bovendien worden de portofoons geleverd inclusief oplaadbare accu, riemclip en een laadstation met adapter. Aan het Tilburgse filiaal werden 10 portofoons geleverd. Iedere fulltimer in deze winkel heeft een eigen portofoon tot zijn of haar beschikking. Daarnaast zijn er 2 tot 3 portofoons beschikbaar voor de parttime medewerkers. De medewerkers dragen ieder een Incotech ECH1040-K4 G-oortje, die met de kledingclip eenvoudig aan de werkkleding bevesigd kan worden.

Resultaat

Het gebruik van de portofoons wordt door het personeel van Intersport Twinsport Tilburg als prettig ervaren, al moeten sommige collega’s wel wennen aan het oortje dat zij de hele dag dragen. “Het is een handig hulpmiddel om met elkaar te communiceren zonder daarbij steeds van plek te hoeven wisselen. We gebruiken de portofoons voor de communicatie onderling. Bijvoorbeeld voor vragen van personeel op de werkvloer en in het magazijn. Maar we gebruiken ze zeker ook voor diefstalpreventie.” Het gebruik van portofoons op de werkvloer zorgt dus voor verbeterde communicatie en daarmee voor een efficiëntere manier van werken en een betere dienstverlening.