Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Headset Proefplaatsing

Headset Proefplaatsing

"Welke koptelefoon past bij mij?" Niets is vervelender dan een headset kopen, die achteraf niet fijn zit. Om er zeker van te zijn dat je de juiste aanschaft, kun je daarom bij Headsetwinkel vrijblijvend een koptelefoon testen. Een unieke kans om de zakelijke headset van jouw keuze in de praktijk uit te proberen, zonder dat je een aankoopverplichting hebt. De headset proefplaatsing is kosteloos, ook de verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Heb je interesse in een headset proefplaatsing of wil je er meer over weten? Neem dan eens contact met ons op.

Voordelen Headset Proefplaatsing

  • Zakelijke headset naar keuze 10 werkdagen uitproberen
  • Kostenloze testservice
  • De audiokwaliteit, de werking en het comfort ervaren
  • Zeker weten dat je de juiste headset hebt gekozen

Hoe werkt de testperiode?

Kies je voor de proefplaatsing, dan mag je de headset 10 werkdagen testen. Zo heb je voldoende tijd om te ervaren of het de beste koptelefoon voor jou is. Aan het einde van de testperiode bespreken we jouw ervaring met de headset en bekijken we samen wat de vervolgstappen zijn.

Ben je tevreden, dan bieden we je een passende offerte voor de aanschaf van meerdere headsets. Je kunt dan ook kiezen voor de Headset Startklaar Service en de installatieservice op locatie.

Bevalt de geteste headset helaas niet? Dan is dat vervelend, maar is er niets aan de hand. Je stuurt de headset retour en vervolgens gaan we graag samen met je op zoek naar een andere oplossing.

Persoonlijk advies vooraf

Mogelijk weet je precies welke headset je zoekt, maar we denken graag met je mee als dit nog niet het geval is. Of je nu een zakelijke headset voor op kantoor zoekt, een voor mobiel gebruik of een professionele koptelefoon voor thuisgebruik; voor iedere toepassing vinden we een passende oplossing. Neem voor advies over de beste headset voor jou contact op via info@headsetwinkel.nl of telefonisch via 030 669 1223.

Proefplaatsing aanvragen

Heb je een headset op het oog, dan kun je vrijblijvend een test aanvragen. Vul daarvoor hieronder het aanvraagformulier in. Vermeld bij de opmerkingen welke koptelefoon je wilt testen. Weet je nog niet zeker welke headset je wilt uitproberen? Neem dan contact met ons op voor advies over de beste koptelefoon voor jouw gebruiksomgeving.

Meer informatie over deze testservice

Wil je meer weten over de proefplaatsing van headsets? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zodat zij jouw vragen kunnen beantwoorden. Bel naar 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl. Wij helpen je graag met het vinden van een passende oplossing.