Usp icon

Kopen op rekening voor zakelijke klanten

Usp icon

Professioneel advies, 20+ jaar ervaring

Usp icon

Gratis verzending

Headset Proefplaatsing

Headset Proefplaatsing

Om er zeker van te zijn dat je de juiste headset aanschaft, kun je deze bij Headsetwinkel.nl vrijblijvend testen. Een unieke kans om de zakelijke headset van jouw keuze in de praktijk uit te proberen zonder dat je een aankoopverplichting hebt. De proefplaatsing is geheel kosteloos, ook de verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Proefperiode

Je mag de headset 10 werkdagen testen. Zo heb je de tijd om te ervaren welke voordelen de oplossing je te bieden heeft. Aan het einde van de testperiode bespreken we jouw ervaring met de headset en bekijken we samen wat de vervolgstappen zijn. Ook bieden we indien gewenst een passende offerte voor de aanschaf van meerdere headsets. Bevalt de geteste headset helaas niet? Dan is er niets aan de hand. Je stuurt de headset retour en vervolgens gaan we graag samen met je op zoek naar een andere oplossing.

Advies

Wellicht weet je precies welke headset je zoekt, maar we denken graag met je mee als dit nog niet het geval is. Of je nu een zakelijke headset voor op kantoor zoekt, een voor mobiel gebruik of een headset voor thuisgebruik; voor iedere toepassing vinden we een passende oplossing. Neem voor advies contact op via info@headsetwinkel.nl, telefonisch via 030 669 1223.

Headset-Startklaar-Service-Foto-p-800.jpg

Vrijblijvende Proefplaatsing aanvragen

Om vrijblijvend een test aan te vragen, vul je hieronder het aanvraagformulier in. Vermeld bij de opmerkingen welk product je wilt testen. Weet je nog niet zeker welke headset je uit wilt proberen? Neem dan contact op voor advies.

Meer informatie

Wil je meer weten over de proefplaatsing van headsets? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zodat zij jouw vragen kunnen beantwoorden. Bel naar 030 669 1223 of stuur een e-mail naar info@headsetwinkel.nl Wij helpen je graag met het vinden van een passende oplossing.