Home - Nieuws - Wifi for me wordt Internet On Demand
15-06-2020

Wifi for me wordt Internet On Demand


Internet on Demand; onbeperkt 4G binnen Nederland voor een vaste periode
    
Onbeperkt 4G internet gedurende een tijdelijke periode? Bij reguliere internetproviders is dit vrijwel onmogelijk, maar in sommige situaties is het wel wat u net nodig heeft. KommaGo verkocht daarom eerder al de SIM-kaarten van Wifi for me, die in combinatie met een 4G router of MiFi voor tijdelijk internet op iedere gewenste locatie zorgden. Vanaf heden is het bedrijf Wifi for me omgedoopt tot Internet On Demand en uiteraard zijn de nieuwe SIM-kaarten weer in ons assortiment opgenomen. Dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar tijdelijk internet in Nederland via mobiele data, voor een korte of langere periode.
 

Tijdelijk mobiel internet; de oplossing in verschillende situaties

Er zijn vele situaties waarin de oplossing van Internet On Demand uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing waarbij u eerst in een tijdelijk onderkomen woont. Of wellicht duurt de aanleg van uw (glasvezel)internet langer dan gepland. Internet On Demand SIM-kaarten zijn erg handig wanneer de aanleg van de kabel wel erg lang op zich laat wachten of als de aanleg van ADSL of ander breedband internet onmogelijk blijkt. Daarnaast is tijdelijk internet is ook perfect voor tijdelijke locaties waar internet gewenst is, zoals pop-up stores of bouwketen.
 
Natuurlijk zijn de Internet On Demand SIM-kaarten ook geschikt voor flexibel en recreatief gebruik in Nederland. Zo kunt u overal in het land het nieuws volgen op de camping, onderweg uw e-mail checken, videobellen vanaf de boot, series kijken achterin de auto of op het strand uw social media up-to-date houden.
 

Looptijd naar keuze

De looptijd van de Internet On Demand SIM kan men vooraf zelf bepalen. Er is keuze uit SIM-kaarten met een abonnementsduur van 1 week, 2 weken, 3 weken, 1 maand, 2 maanden, 3 maanden en 6 maanden. Het voordeel is dat elk abonnement automatisch stopt, maar wel vóór afloop verlengd kan worden. Een klant zit echter niet automatisch vast aan een langere periode of aan andere addertjes onder het gras. De SIM-kaart wordt geactiveerd verstuurd en is niet geschikt voor commerciële doeleinden. De afgenomen periode start 1 dag nadat de SIM-kaart wordt verzonden. Wilt men een andere startdatum, dan kan voorafgaande aan de aanschaf van een SIM-kaart contact opgenomen worden.

 
Internet On Demand SIM-kaart
 

Meer informatie?

Heeft u interesse in een Internet On Demand SIM of wilt u graag meer informatie? Bekijk dan ons assortiment Internet On Demand SIM-kaarten of neem contact op met de productspecialisten van Mobielverbinden (KommaGo). Zij zijn telefonisch bereikbaar via 030 669 1226 of per e-mail via info@mobielverbinden.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie