Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Veilig thuiswerken met dedicated 4G netwerkThuiswerken is voor veel organisaties inmiddels niet meer weg te denken. De meeste werknemers maken hiervoor gebruik van hun eigen thuisnetwerk, hoewel dit niet altijd even veilig en efficiënt is. Zo is het netwerk niet altijd goed beveiligd en bestaat bijvoorbeeld het risico dat andere gebruikers bij gevoelige bestanden kunnen komen. Daarnaast wordt de kwaliteit van de verbinding beïnvloed door andere netwerkgebruikers, waardoor er minder bandbreedte beschikbaar blijft. Dit kan leiden tot een tragere en instabielere verbinding. 

Om deze problemen te voorkomen kunnen bedrijven kiezen om hun personeel verbinding te laten maken via een dedicated 4G netwerk. De werknemer maakt dan via een 4G router verbinding met kantoor. Het voordeel is dat dit netwerk compleet gescheiden is van het thuisnetwerk en zeer goed beveiligd is. Cradlepoint biedt hier uitstekende oplossingen voor. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder op onze dedicated 4G/5G informatiepagina.

Waarom een dedicated 4G verbinding?
  • Directe verbinding met kantoor, gescheiden van eigen netwerk
  • Altijd voldoende bandbreedte, geen vertraging door andere gebruikers
  • Beveiligde verbinding via VPN
  • Eenvoudig op te zetten en centraal te beheren


Meer informatie

Wilt u meer informatie over de 4G thuiswerkoplossingen van Cradlepoint, neem dan contact op met onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1226, stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl of stel uw vraag op de chat. Wij helpen u graag verder op weg!