Home - Nieuws - Tele2 presenteert abonnement met onbeperkt 4G internet voor 25 euro per maand
16-05-2017

Tele2 presenteert abonnement met onbeperkt 4G internet voor 25 euro per maand


Tele2 heeft een nieuw abonnement gepresenteerd met onbeperkt data voor slechts 25 euro per maand. Dit abonnement is daarmee 5 euro goedkoper dan de voordeligste Unlimited-abonnemnt van T-Mobile. Ook de prijs van andere Tele2 bundels is gedaald.

Het nieuwe abonnement van Tele2 is vanaf woensdag 17 mei verkrijgbaar. Klanten die momenteel een abonnement met 24GB data hebben, worden automatisch overgezet naar het onbeperkte abonnement. Deze klanten gaan 10 euro per maand minder betalen. Voor klanten die gebruikmaken van een andere bundel is het ook mogelijk om over te stappen.

Om ervoor te zorgen dat het datagebruik binnen de perken blijft, kunnen gebruikers maximaal 5GB per dag gebruiken, een beperking die ook bij T-Mobile is ingevoerd. Met een sms kunnen ze echter kosteloos de verbinding herstellen, waarna ze de beschikking krijgen over 1GB. Roamende klanten krijgen per maand een databundel van 6GB, dit geldt ook voor het 10GB en het onbeperkt-abonnement. Hebben klanten een andere databundel, dan kunnen zij deze gewoon opmaken in een ander EU-land.

Als prijsvechter was het te verwachten dat Tele2 met een alternatief zou komen voor het Unlimited abonnement van T-Mobile. Dit laatste abonnement biedt ook onbeperkt mobiel internet binnen Nederland en kost 35 euro per maand.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie