Home - Nieuws - T-Mobile limiteert 'onbeperkt' roamen bij Go Unlimited-abonnement
02-05-2017

T-Mobile limiteert 'onbeperkt' roamen bij Go Unlimited-abonnement


T-Mobile limiteert het ‘onbeperkt’ roamen bij het Go Unlimited abonnement. Wie vanaf mei het abonnement afsluit, kan niet meer onbeperkt roamen maar ontvangt 10GB per maand. De naam van het abonnement verandert mee van Go Unlimited NL&EU naar Unlimited NL + 10GB EU.

Wel onbeperkt binnen Nederland

Internetten, bellen en sms’en binnen Nederland blijven bij het nieuwe abonnement wel onbeperkt. Ook gaan bestaande klanten er vooralsnog niet op achteruit. Vanaf de start in januari tot aan april sloten al 100.000 personen een onbeperkt abonnement af. Hiermee is het Go Unlimited abonnement bij T-Mobile inmiddels het snelt verkopende abonnement. Volgens de provider blijkt na de eerste drie maanden dat 98% van de consumenten het abonnement aanschaft voor gebruik in Nederland. Ook blijkt dat de meeste klanten meer dan genoeg hebben aan 10GB data, als de prijs hierdoor laag blijft.

Vanaf juni geen extra kosten voor consumenten

De afschaffing van het onbeperkt roamen is volgens T-Mobile nodig om te kunnen voldoen aan de vanaf juni geldende Europese regels en om de prijs van het abonnement laag te kunnen houden.Vanaf juni is het voor providers niet meer toegestaan om extra kosten te rekenen wanneer klanten in een ander EU-land bellen, sms’en of gebruik maken van mobiel internet. Wel mogen providers elkaar onderling nog kosten berekenen. Om te voorkomen dat men in het buitenland een goedkoop abonnement afsluit en in het eigen land onbeperkt kan roamen, gelden er een aantal regels.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie