Home - Nieuws - T-Mobile biedt landelijke 5G dekking
27-10-2020

T-Mobile biedt landelijke 5G dekking


Sinds vandaag, 27 oktober 2020, biedt T-Mobile landelijke 5G dekking. Ongeveer 90% van de Nederlandse inwoners woont nu in het dekkingsgebied van het T-Mobile 5G netwerk. In februari dit jaar startte de provider al met het aanbieden van 5G abonnementen, zodat gebruikers direct na het live gaan van het 5G netwerk ervan gebruik konden maken. De benodigde vergunningen voor het gebruik van 5G frequenties bemachtte T-Mobile in juli tijdens de multi-bandveiling.
 

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland: “Voor de veiling hebben we alle benodigde voorbereidingen getroffen om snel te kunnen starten. Direct daarna hebben we alles op alles gezet om onze belofte na te komen. Ik ben enorm trots dat dat is gelukt. We bieden zelfs eerder landelijke dekking dan vooraf verwacht; dat is vooral fijn voor onze klanten. Het is fantastisch om te zien hoeveel consumenten nu al 5G gebruiken en nieuwsgierig zijn naar de nieuwe mogelijkheden.
  

Gebieden met 5G dekking

Bent u benieuwd of T-Mobile in uw omgeving al 5G dekking biedt? Bekijk dan de kaart met de actuele 5G dekking. Hier kunt u elke locatie in Nederland opzoeken en ziet u direct of u daar bereik heeft via het T-Mobile 2G, 3G, 4G of 5G netwerk.
  

Gebruikmaken van 5G?

Voor iedereen die al gebruik wilt maken van het 5G netwerk, biedt Mobielverbinden diverse apparaten aan die werken met 5G. Denk hierbij aan 5G modems, 5G antennes en 5G MiFi’s. Ook kunnen we u een 5G simkaart leveren met onbeperkt data en een looptijd naar keuze. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie