Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop

Orange Belgium biedt klanten 5G netwerk

5G-internet-voor-Orange-Belgium-klanten
Op 11 februari 2022 startte Orange Belgium met het aanbieden van 5G. Naast alle postpaid klanten van Orange Belgium, kunnen ook klanten van hey! met een 5G toestel gebruikmaken van het netwerk. Zij zullen volgens de provider profiteren van ‘een verbinding die tot 3 keer sneller is dan de huidige 4G-breedband, met een aanzienlijk verminderde latency’.

Orange Belgium begon in Antwerpen met het openen van het 5G netwerk. Hierna zullen Gent, de Belgische kustplaatsen en de steden Brugge en Leuven volgen. Verdere uitbreiding vindt pas plaats na de spectrumtoewijzing en wanneer de EMF-normen verder zijn bepaald. De provider maakt momenteel gebruik van het door het BIPT toegestane tijdelijke 5G spectrum.

Wilt u in de regio’s met 5G toegang al gebruikmaken van het netwerk? Bekijk dan eens ons 5G modemrouters. Deze zijn handig op plaatsen waar geen vaste internetlijn aanwezig is, maar ook perfect als failover oplossing wanneer de vaste internetverbinding wegvalt.