Home - Nieuws - Mobielverbinden.nl op de HISWA Amsterdam Boat Show 2018!
26-01-2018

Mobielverbinden.nl op de HISWA Amsterdam Boat Show 2018!


Woensdag 7 t/m zondag 11 maart vindt u Mobielverbinden.nl samen met Wifi for Me op de HISWA in de RAI Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor uitstekende mobiele WiFi-oplossingen. Heeft u een boot en wilt u op het water onbeperkt toegang tot het internet? Onbeperkt online surfen tijdens het varen? Dat is mogelijk! Voor elk type boot en voor diverse budgetten bieden wij passende, professionele oplossingen. En extra interessant: voor alle beursbezoekers hebben wij een aantal fijne aanbiedingen!
 
Mobielverbinden.nl
Wifi for Me
 

Mobiele WiFi-oplossingen voor aan boord

Wilt u beschikken over een mobiele WiFi-oplossing voor een tijdelijke periode? Alleen in de zomer internetten aan boord en in de winter geen kosten maken? Dit wordt werkelijkheid met een mobiele hotspot en onbeperkt WiFi voor een zelf te bepalen periode. Uiteraard kunt u de WiFi-oplossing ook aan wal gebruiken. Verhuurt u boten of runt u een jachthaven? Ook dan zijn onze mobiele WiFi-oplossingen uitermate geschikt!
 

Voordelig onbeperkt surfen tijdens het varen? Kom naar de HISWA!

Mis onze beursaanbiedingen niet en bezoek Mobielverbinden.nl tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show 2018 in de RAI Amsterdam. U vindt ons samen met Wifi for Me in hal 1 bij stand 01.536. Bent u helaas niet in de gelegenheid om de HISWA 2018 te bezoeken? Dan kunt u voor informatie en advies telefonisch contact opnemen met onze productspecialisten via 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl.

KommaGo en Wifi for me op de HISWA 2018 in de RAI
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie