Home - Nieuws - KPN wil stoppen met merknamen Xs4all, Telfort en Yes Telecom
11-01-2019

KPN wil stoppen met merknamen Xs4all, Telfort en Yes Telecom


KPN heeft aangegeven te willen stoppen met de merknamen Xs4all, Telfort en Yes Telecom. De diensten van de bedrijven zullen verdergaan onder de vlag van KPN. Wanneer de veranderingen worden doorgevoerd is nog niet zeker. Met name de verdwijning van het merk Xs4all stuit op veel weerstand bij klanten, die een petitie zijn gestart.

Huishoudens en bedrijven onder één naam dienen

KPN wil graag onder één merknaam zowel huishoudens als bedrijven diensten aanbieden. Hiervoor gaat het bedrijf vol inzetten op het KPN-merk en combineert het de beste eigenschappen van KPN, Xs4all, Telfort en Yes Telecom. De service van Xs4all, het betaalbare van Telfort en het zakelijk advies en de service van Yes Telecom. “Hierdoor zijn we in staat om consumenten en ondernemers een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten. We starten bijvoorbeeld in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.” De namen Simyo, iBasis en Solcon blijven wel opzichzelfstaande merken.

Petitie tegen de verdwijning van Xs4all

Hoewel KPN aangeeft dat er niets verandert voor de klanten van de te verdwijnen merken, is er toch weerstand. Er is namelijk een petitie gestart tegen het verdwijnen van de merknaam Xs4all. “KPN is voornemens de merknaam XS4ALL te laten verdwijnen. Dat is het kip met de gouden eieren slachten. XS4ALL is een sterk merk, dat jaar na jaar als beste wordt beoordeeld door de Consumentenbond. XS4ALL is voorvechter van privacy en veiligheid en dat mag niet verdwijnen.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie