Home - Nieuws - Fusie T-Mobile en Tele2
09-01-2019

Fusie T-Mobile en Tele2


T-Mobile en Tele2 zijn na goedkeuring van de Europese Commissie officieel gefuseerd. De twee telecombedrijven vormen nu samen één organisatie, maar beloven dat de concurrentie op de Nederlandse markt juist meer wordt. De fusie is de start van de grootse plannen die het bedrijf heeft. Zo ligt de realisatie van een landelijk dekkend 5G-netwerk op stapel en wordt het glasvezelnetwerk uitgerold.

Dekkend 5G-netwerk en uitrol glasvezel

Aangezien het aantal online apparaten blijft toenemen, is de uitrol van een landelijk dekkend 5G-netwerk van belang. Dat is dan ook de reden dat T-Mobile en Tele2 willen zorgen dat het plan in 2020 realiteit wordt. Bovendien is het de bedoeling dat klanten van beide providers in de toekomst van een gefuseerd netwerk gebruik kunnen maken. Klanten van T-Mobile kunnen dan ook verbinden via het Tele2-netwerk en vice versa. Wanneer klanten van het uitgebreide netwerk gebruik kunnen maken is nog niet bekend. Ook willen de providers het glasvezelnetwerk vergroten. “In 2019 gaan wij 30.000 adressen aansluiten op een razendsnelle glasvezelverbinding”.

Onbeperkt 4G via T-Mobile netwerk

Nu al gebruikmaken van het T-Mobile netwerk? Wifi for me biedt diverse abonnementen met onbeperkt 4G data en met looptijden naar keuze. U bepaalt zelf de duur van het tijdelijke abonnement en zit dus nergens aan vast! Neem voor meer informatie contact op met de specialisten van Mobielverbinden.nl via de chat op de website, telefonisch via 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl.
Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie