Home - Nieuws - 2017

21-12-2017

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagenRond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
 
Bestelt u een voorradig product op:

- vrijdag 22 december vóór 21:00 uur?
  Uw bestelling wordt zaterdag 23 december nog geleverd.*
 
- vrijdag 22 december na 21:00 uur?
   Uw bestelling wordt donderdag 28 december geleverd.*
 
- zaterdag 30 december?
   Bestellingen worden vanaf woensdag 3 januari weer geleverd.*
 
Gesloten
KommaGo is van 24 t/m 26 december, 31 december en 1 januari gesloten. U kunt op deze dagen dus geen bezoek brengen aan onze showroom. Tussen de feestdagen door en in het nieuwe jaar zijn wij u uiteraard weer graag van dienst. Voor nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst!

* KommaGo verstuurt de pakketten op tijd om dit moment van levering waar te kunnen maken. Wij kunnen echter geen garantie geven dat het pakket door de koeriersdienst op tijd wordt afgeleverd. Hier hebben wij geen controle over.
 


18-12-2017

T-Mobile neemt mogelijk Tele2 over

Als het aan beide telecomproviders ligt neemt T-Mobile Tele2 over. Zo kan de concurrentie met KPN en VodafoneZiggo beter worden aangegaan en wordt de telecommunicatiemarkt opengebroken. Dat is althans het doel van de investeringsvisie van moederbedrijf Deutsche Telekom.

Voordelen voor klanten

T-Mobile benoemt diverse klantvoordelen van de overname, waaronder het samenvoegen van de twee 4G-netwerken waardoor ook Tele2-klanten gebruik kunnen maken van het snelste netwerk van Nederland. De overname zorgt bovendien voor een nieuwe speler op de telecommarkt die geïntegreerde pakketten met vaste en mobiele diensten kan aanbieden. De kosten zouden hiermee voor klanten voordelig kunnen uitpakken.

Goedkeuring toezichthouders vereist

Of de overname daadwerkelijk mag plaatsvinden is nog onzeker. Eerst zal de Nederlandse Autoriteit Consument & Markt het geheel moeten goedkeuren. Mogelijk gaat het voorstel door de hoge jaaromzetten ook nog ter goedkeuring langs de Europese Commissie. T-Mobile hoopt halverwege 2018 meer duidelijkheid te hebben.


18-12-2017

Vodafone biedt vanaf 2020 geen 3G meer aan

Begin 2020 stopt telecomprovider Vodafone met het aanbieden van 3G. Het 4G- en 2G-netwerk blijven wel in de lucht. Klanten die geen telefoon hebben met 4G-ondersteuning vallen terug op het 2G-netwerk, wat in principe genoeg is voor bellen en sms’en. Voor uitgebreidere mogelijkheden wordt door Vodafone aangeraden een 4G-toestel aan te schaffen.

Verbeterd 4G-netwerk

Vodafone streeft naar een beter 4G-netwerk en neemt daarom afscheid van 3G. “Om alle aandacht te kunnen geven aan ons 4G-netwerk, nemen we in januari 2020 afscheid van 3G. Met 4G kunnen wij je véél sneller en beter internet bieden!De provider tracht om voor 2020 de huidige dekkingsgaten in het 4G-netwerk te dichten.

2G-netwerk blijft voorlopig behouden

Vodafone neemt de stap mede omdat klanten met mobiel internet grotendeels al op 4G zijn overgestapt en al meerdere 3G-frequenties voor 4G worden gebruikt. Het 2G-netwerk blijft voorlopig tot 2025 behouden als back-up voor bellen en sms’en. Bovendien verloopt via dit netwerk nog veel machine-to-machine (M2M) communicatie.

Tijdig overstappen naar 4G?

Heeft u momenteel een 3G-abonnement van Vodafone en wilt u nu vast gebruikmaken van 4G? Stap dan over! Op Mobielverbinden.nl vindt u diverse 4G-abonnementen met verschillende looptijden. Heeft u hierover een vraag of wilt u meer informatie over 4G? Neem dan contact op met een van onze productspecialisten via 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl.


11-12-2017

SIM-kaart met 06-nummer in uw router of laptop? Tele2 sluit deze af!

Bent u klant van Tele2 en gebruikt u een SIM-kaart met 06-nummer in een router, dongle, tablet of laptop? Dan sluit Tele2 uw nummer hoogstwaarschijnlijk binnenkort af. SIM-kaarten met 06-nummers mogen volgens de regels van de ACM namelijk niet voor geautomatiseerde toepassingen gebruikt worden.

Afsluiten 06-nummer na waarschuwing

Klanten van Tele2 die een dergelijke SIM-kaart op een onjuiste manier gebruiken, krijgen een waarschuwing. Wordt de waarschuwing genegeerd, dan sluit Tele2 het nummer na ongeveer 2 weken af volgens Tweakers. Tele2 bevestigt deze informatie nog niet, maar verwijst wel naar de regelgeving van de ACM waarin staat dat voor geautomatiseerde toepassingen geen 06-nummers ingezet mogen worden. In de toekomst zal Tele2 het gebruik van hun SIM-kaarten waarschijnlijk vaker checken om onjuist gebruik terug te dringen. Het is nog niet bekend wanneer Tele2 werkelijk start met afsluiten van nummers.

Tele2 probeert onjuist gebruik te voorkomen

De ACM geeft aan dat providers en andere aanbieders van SIM-kaarten mede verantwoordelijk zijn voor het gebruik van 06-nummers. Door een schaarste aan 06-nummers mogen deze alleen gebruikt worden in apparaten waarmee u kunt bellen. Voor geautomatiseerde toepassingen kunnen providers de 12-cijferige 097-nummers toewijzen. Neemt een provider geen maatregelen om onjuist gebruik te stoppen, dan kan deze ook worden beboet. Tele2 vraagt consumenten bij een bestelling daarom te bevestigen dat een SIM-kaart met 06-nummer alleen in een smartphone wordt geplaatst die ook een 4G-verbinding kan opzetten.

Een juiste SIM-kaart voor uw router, dongle, tablet of laptop?

Wilt u een SIM-kaart gebruiken in een geautomatiseerde toepassing? Mobielverbinden.nl biedt diverse SIM-kaarten met 3G en 4G abonnementen aan die u wel mag plaatsen in een router, laptop, dongle of tablet. Voor vragen over deze SIM-kaarten of 3G en 4G abonnementen in het algemeen kunt u telefonisch contact opnemen met de productspecialist van Mobielverbinden.nl via 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl.


01-09-2017

T-Mobile 5G-netwerk voorzien van TD-LTE techniek

T-Mobile heeft het netwerk uitgebreid met een vierde frequentieband (2600 MHz). Hiermee wordt de basis gelegd voor het toekomstige 5G-netwerk, zodat klanten straks over nog sneller en stabieler internet beschikken en meer kunnen streamen en downloaden.

Opvallend aan de nieuwe frequentie is dat deze gebruikmaakt van de nieuwe TD-LTE technologie. T-Mobile is naar eigen zeggen de eerste provider in Europa die deze techniek gaat toepassen. TD-LTE biedt maar liefst 120Mbps extra bandbreedte en legt bovendien meer nadruk op downloaden dan op uploaden.

Eind 2017 moet een groot deel van het T-Mobile-netwerk de nieuwe band actief ondersteunen. De antennes in de meest drukke en dichtbevolkte gebieden van Nederland zullen als eerste geactiveerd worden. De meeste moderne smartphones, waaronder de Europese iPhones (zoals de 6 en hoger) ondersteunen inmiddels zowel de nieuwe TD-LTE-techniek als de huidige FDD-LTE-techniek. Heeft u een dergelijk toestel, dan kunt u na de uitrol dus direct gebruikmaken van de 2600 MHz frequentie.

Ook de reeds bestaande frequenties (900, 1800 en 2100 MHz) worden door T-Mobile onder handen genomen. Deze worden namelijk een stuk sneller door het gebruik van de 256 QAM-techniek. Dit betekent dat T-Mobile klanten op het 4G-netwerk kunnen profiteren van een snelheidstoename van 30 procent. Er kan meer data over dezelfde verbinding worden verstuurd, waardoor antennes een doorvoersnelheid van maximaal 450Mbps aankunnen.

Wilt u meer weten over razendsnel internet via 4G? Neem contact op met onze product specialist  via 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl.
 


16-05-2017

Tele2 presenteert abonnement met onbeperkt 4G internet voor 25 euro per maand

Tele2 heeft een nieuw abonnement gepresenteerd met onbeperkt data voor slechts 25 euro per maand. Dit abonnement is daarmee 5 euro goedkoper dan de voordeligste Unlimited-abonnemnt van T-Mobile. Ook de prijs van andere Tele2 bundels is gedaald.

Het nieuwe abonnement van Tele2 is vanaf woensdag 17 mei verkrijgbaar. Klanten die momenteel een abonnement met 24GB data hebben, worden automatisch overgezet naar het onbeperkte abonnement. Deze klanten gaan 10 euro per maand minder betalen. Voor klanten die gebruikmaken van een andere bundel is het ook mogelijk om over te stappen.

Om ervoor te zorgen dat het datagebruik binnen de perken blijft, kunnen gebruikers maximaal 5GB per dag gebruiken, een beperking die ook bij T-Mobile is ingevoerd. Met een sms kunnen ze echter kosteloos de verbinding herstellen, waarna ze de beschikking krijgen over 1GB. Roamende klanten krijgen per maand een databundel van 6GB, dit geldt ook voor het 10GB en het onbeperkt-abonnement. Hebben klanten een andere databundel, dan kunnen zij deze gewoon opmaken in een ander EU-land.

Als prijsvechter was het te verwachten dat Tele2 met een alternatief zou komen voor het Unlimited abonnement van T-Mobile. Dit laatste abonnement biedt ook onbeperkt mobiel internet binnen Nederland en kost 35 euro per maand.


02-05-2017

T-Mobile limiteert 'onbeperkt' roamen bij Go Unlimited-abonnement

T-Mobile limiteert het ‘onbeperkt’ roamen bij het Go Unlimited abonnement. Wie vanaf mei het abonnement afsluit, kan niet meer onbeperkt roamen maar ontvangt 10GB per maand. De naam van het abonnement verandert mee van Go Unlimited NL&EU naar Unlimited NL + 10GB EU.

Wel onbeperkt binnen Nederland

Internetten, bellen en sms’en binnen Nederland blijven bij het nieuwe abonnement wel onbeperkt. Ook gaan bestaande klanten er vooralsnog niet op achteruit. Vanaf de start in januari tot aan april sloten al 100.000 personen een onbeperkt abonnement af. Hiermee is het Go Unlimited abonnement bij T-Mobile inmiddels het snelt verkopende abonnement. Volgens de provider blijkt na de eerste drie maanden dat 98% van de consumenten het abonnement aanschaft voor gebruik in Nederland. Ook blijkt dat de meeste klanten meer dan genoeg hebben aan 10GB data, als de prijs hierdoor laag blijft.

Vanaf juni geen extra kosten voor consumenten

De afschaffing van het onbeperkt roamen is volgens T-Mobile nodig om te kunnen voldoen aan de vanaf juni geldende Europese regels en om de prijs van het abonnement laag te kunnen houden.Vanaf juni is het voor providers niet meer toegestaan om extra kosten te rekenen wanneer klanten in een ander EU-land bellen, sms’en of gebruik maken van mobiel internet. Wel mogen providers elkaar onderling nog kosten berekenen. Om te voorkomen dat men in het buitenland een goedkoop abonnement afsluit en in het eigen land onbeperkt kan roamen, gelden er een aantal regels.


26-04-2017

Europese Raad vóór verlaging onderlinge roamingtarieven providers

Vanaf 15 juni 2017 kunnen mobiele gebruikers ook in het buitenland bellen, berichten sturen en internetten zonder dat meer betaald moet worden dan in het eigen land. Op 25 april stemde de Europese Raad in met het voorstel van de Europese Commissie om de onderlinge mobiele roamingtarieven voor providers te verlagen. T-Mobile liep al vooruit op de ontwikkelingen met een tijdelijk abonnement voor onbeperkt mobiel gebruik binnen de EU.

Roam like home

Deze laatste stemming maakt het pad vrij voor gratis roaming, volgens Dr. Emmanuel Mallia. Niet de tarieven voor eindgebruikers, maar de onderlinge tarieven voor providers worden verlaagd. Hierdoor zijn providers minder geld kwijt wanneer zij roamingtarieven voor klanten afschaffen. Vanaf 15 juni 2017 mogen de klanten van providers geen rekening meer ontvangen wanneer zij in het buitenland van hun bundel gebruik maken. ‘Roam like home’ maakt hiermee het communiceren tijdens reizen gemakkelijker voor de gebruikers. Wel mogen de providers onderling nog kosten berekenen. Kort na 15 juni zal het nieuwe besluit ook ingaan in IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Onderlinge roamingtarieven

Wanneer het voorstel van kracht is, zal het onderlinge tarief voor data verlagen van €7,70 per GB in 2017 naar €2,50 per GB in 2022. De regeringsleiders van de 28 EU-lidstaten in de Europese Raad gingen hiermee akkoord. Eerder keurde het Europese Parlement het voorstel al goed met 549 stemmen voor en 27 tegen en waren er 50 niet-stemmers. Voor bellen zal het roamingtarief voor providers op €0,032 liggen en een bericht kost hen €0,01.


24-04-2017

KommaGo helpt Ecorunner team Delft

Ecorunner team Delft zocht een mobiele internetoplossing om op afstand te communiceren met hun zelfontworpen en extreem zuinige waterstofvoertuig. KommaGo werd benaderd voor een oplossing en werkte belangeloos mee. Twee Pepwave routers zorgen nu voor een stabiele verbinding tussen het voertuig en het team.

Over de Ecorunner VII van team Delft

De Ecorunner VII is gebouwd door een team studenten van de TU Delft. Hun doel was om een zo zuinig mogelijk voertuig te bouwen en om tegelijkertijd de industrie bewust te maken dat het zich meer moet richten op efficiënte en duurzame oplossingen. Om dit doel te bereiken blijft het team innoveren en zoekt het de grenzen op van wat mogelijk is. Tijdens de Shell-Eco Marathon in Londen zal het waterstofvoertuig van Ecorunner team Delft het opnemen tegen voertuigen van andere universiteiten. Het is de bedoeling om tijdens de race een gemiddeld brandstofverbruik van 1 liter benzine op 3500 km te realiseren. Team Delft schat in dat het voertuig op een vlak parcours zelfs een gemiddeld verbruik van 1 liter op 5000 km kan halen.

KommaGo helpt Ecorunner team Delft
 

Techniek in dienst van duurzaamheid

Technische innovaties kunnen onze wereld duurzaam en toekomstbestendig maken; iets waar we als KommaGo graag een bijdrage aan leveren. Om hun Ecorunner VII nog zuiniger te maken, zocht de TU Delft een oplossing waarmee het team constant in verbinding staat met het waterstofvoertuig. Toen KommaGo werd benaderd tijdens de zoektocht naar een oplossing, hoefden we niet lang na te denken. De producten van Peplink voldoen aan de hoge eisen voor dit project en de Pepwave routers zouden de perfecte oplossing vormen.
 
KommaGo bij perspresentatie Ecorunner team Delft

De geleverde oplossing: Pepwave M2M routers

Een stabiele en beveiligde verbinding tussen het voertuig en het team was noodzakelijk om realtime data van de Ecorunner te kunnen analyseren. Om deze verbinding te realiseren, stelden KommaGo en Peplink twee M2M routers beschikbaar die een dergelijke verbinding mogelijk maken. Eén router werd in het voertuig gemonteerd en de ander werd geplaatst in de controlekamer, waar data van verschillende sensoren realtime worden uitgelezen. Zo kan de strategie al tijdens de race in Londen worden aangepast en kan het team de bestuurder een ander rijgedrag adviseren.
 

Meer informatie over KommaGo en Pepwave producten

Wilt u zelf meer informatie over de mogelijkheden van Pepwave M2M routers? Neem dan contact met ons op via 030 669 1226, stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl of kijk op mobielverbinden.nl.


 24-04-2017

T-Mobile voltooit infrastructuur voor 4G tijdens vluchten boven Nederland

Rond eind 2017/begin 2018 wil T-Mobile starten met het aanbieden van snel mobiel internet tijdens vluchten binnen Europa. Voor het luchtruim boven Nederland en boven de Noordzee is de infrastructuur al gereed. Deze bestaat uit satellieten en LTE-masten en is samen met Inmarsat gerealiseerd. In 2016 werd een eerste test met een EAN-verbinding met succes afgerond. Later werd met de aanleg van het Nederlandse netwerk gestart.

European Aviation Network

De infrastructuur voor het Europese netwerk is bijna klaar. Deutsche Telekom (moederbedrijf van T-Mobile Nederland) wil graag eind dit jaar het European Aviation Network kunnen aanbieden in de grootste West-Europese landen. Het netwerk bestaat uit satellieten en aangepaste LTE-zendmasten. T-Mobile activeerde de Nederlandse masten voor het EAN, wat er in totaal 300 moeten worden.

Video's bekijken in het vliegtuig

De gehele netwerkcapaciteit zal ongeveer 50Gbit/s worden. De satellieten communiceren via de s-frequentieband (2-4 GHz) met vliegtuigen. De vliegtuigen beschikken op hun beurt over ontvangers die het LTE-signaal vanaf de grond oppikken. T-Mobile verwacht dat de bandbreedte per reizigers genoeg zal zijn om video’s te bekijken of om te videobellen.

Complexe operatie

Nu wordt tijdens vluchten ook al internet aangeboden, maar dit heeft over het algemeen een lage snelheid. Het leveren van snel internet aan vliegtuigen is volgens T-Mobile complex. Vliegtuigen hebben onder andere een hoge snelheid (bijvoorbeeld met 1000 km/u op 8 kilometer hoogte) en er moet rekening worden gehouden met het dopplereffect. Met apparatuur van organisatie Thales wordt voor dit effect gecompenseerd.


04-04-2017

Mobiel dataverbruik Nederland stijgt naar recordhoogte

In het derde kwartaal van 2016 is in Nederland wederom een recordaantal MB’s verbruikt via 3G en 4G. Bij elkaar hebben we ruim 50 petabyte aan dataverkeer gegenereerd. Dit blijkt uit de Telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Het dataverbruik is met 16 procent gestegen ten opzichte van een kwartaal eerder. Ook het aantal verbruikte belminuten via mobiele telefoons is toegenomen, evenals het aantal verstuurde sms-berichten. In totaal stuurden Nederlanders 869 miljoen sms’jes in het derde kwartaal, terwijl dat in de twee kwartalen daarvoor 845 en 778 miljoen sms’jes waren.

Bij vaste aansluitingen daalde het aantal verbruikte belminuten juist met 13 procent ten opzichte van een kwartaal eerder. Waarschijnlijk bellen mensen steeds vaker met de mobiele telefoon nu providers abonnementen aanbieden met onbeperkt bellen. Verder meldt de ACM dat er voor het eerst meer dan 1 miljoen huishoudens een glasvezelaansluiting hebben. Het aantal glasvezelaansluitingen bij zakelijke klanten steeg naar 78.000.


28-02-2017

In 2020 test Amsterdam met 5G

Tijdens het EK in 2020 moet de Amsterdam ArenA een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het 5G-netwerk. Ger Baron zal dit voorstel presenteren tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, meldt het Financieele Dagblad.

Amsterdam ArenA testomgeving tijdens EK 2020

In de Amsterdam ArenA zullen gedurende het EK vier wedstrijden worden gespeeld. Amsterdam wil dat het stadion tijdens Euro2020 de hoofdrol speelt in de ontwikkeling van het 5G-netwerk. Het netwerk zal voornamelijk worden benut voor het delen van hoogwaardige videobeelden. Ook willen initiatiefnemers het netwerk inzetten voor projecten met betrekking tot de openbare orde en transport. Ze noemen Euro2020 een uitstekende mogelijkheid voor een pan-Europese proef met 5G.

Amsterdam ArenA Innovatief

Japan wil het 5G-netwerk ook tijdens een groot evenement in 2020 uitrollen: gedurende de Olympische Spelen. Gaat de test in Nederland door, dan is Amsterdam de Japanners net een stapje voor. De Amsterdam ArenA is momenteel al innovatief. Het stadion beschikt over krachtige WiFi-verbindingen, met dank aan Huawei. Deze WiFi-verbindingen werken ook uitstekend bij een volledige bezetting.

Snel internet

Totdat het 5G-netwerk volledig is uitgerold, nemen we voorlopig genoegen met de huidige 3G- en 4G-netwerken. Wilt u een snelle 4G-verbinding? Bekijk onze 4G routers4G hotspots, en 4G abonnementen of neem contact met ons op via 030 669 1226 of info@mobielverbinden.nl.


31-01-2017

KPN test combinatie vast en mobiel internet voor hogere bandbreedte

KPN test de combinatie van vast internet en mobiel 4G internet. Het is de bedoeling dat de combinatie van de twee internetvormen de bandbreedte verhoogt, wat voor mensen in het buitengebied gunstig kan zijn.
 
Vanaf april zal KPN de test uitvoeren bij KPN-klanten die in het buitengebied van Nijkerk wonen. Bij het combineren wordt het mobiele netwerk ingezet wanneer het vaste netwerk zijn maximale capaciteit heeft bereikt. Hiervoor worden de Experia Box routers van KPN uitgebreid met een extra unit. Deze unit zal het 4G-signaal omzetten, zodat er snellere gegevensoverdracht kan plaatsvinden.
 
Mochten de resultaten van de tests goed uitpakken, dan zal KPN bekijken of de techniek op grotere schaal kan worden aangeboden.


10-01-2017

Onbeperkt mobiel internetten binnen de EU is op komst

Overal binnen de EU onbeperkt bellen, video’s kijken en mobiel internetten zonder extra kosten of eindigende bundels: waarschijnlijk wordt dit binnenkort werkelijkheid. Providers gaan zich namelijk richten op onbeperkte abonnementen voor de hele EU.
 

T-Mobile neemt het initiatief

Vanaf 16 januari 2017 brengt T-Mobile een abonnement op de markt waarmee u maximaal 60 achtereenvolgende dagen onbeperkt kunt bellen, smsen en internetten in de Europese Unie. Binnen Nederland geldt het maximum van 60 dagen niet. Het abonnement moet ongeveer €35,- gaan kosten. Momenteel zijn dergelijke abonnementen alleen voor veel hogere prijzen beschikbaar. De vraag is of andere providers de telecomaanbieder zullen volgen met het écht onbeperkte abonnement. “We denken dat dit het begin is van een prijzenoorlog", aldus T-Mobile.
 

Nieuwe EU-wetgeving

Tot halverwege juni betaalt u waarschijnlijk nog een toeslag voor bellen en internetten in Europa, tenzij u een speciale buitenlandbundel aanschaft. Maar met de nieuwe Europese regelgeving worden roaming tarieven vanaf 15 juni afgeschaft. Daarna is een abonnement, afgesloten in Nederland, ook geldig in andere EU-landen.
 

Datagebruik stijgt, prijzen kunnen lager

Ons datagebruik is de afgelopen jaren flink gestegen. Vroeger belden en sms’ten we veel, nu WhatsAppen we vooral en gebruiken we meer data. En sinds de EU zich met ons telefoongebruik bezighoudt, zijn bel- en sms-kosten gedaald met ongeveer 92%. Mogelijk dalen de prijzen in de toekomst zelfs nog verder.
 

Helemaal onbeperkt onmogelijk

Hoewel de prijzen lager kunnen, is volledig onbeperkt internet binnen de EU niet haalbaar. De telecombedrijven hebben namelijk veel geld neergeteld voor hun 4G-netwerken. Het zou voor deze organisaties niet fair zijn als Nederlanders met een goedkoop abonnement uit een ander land in groten getale zouden internetten op het door de telecomaanbied betaalde netwerk. Het is daarom niet toegestaan om in het eigen land onbeperkt te internetten met een SIM-kaart uit een ander land.
 

Oplossing T-Mobile

Als oplossing op de restricties heeft T-Mobile het onbeperkte abonnement ingeperkt tot maximaal 60 dagen in het buitenland. Worden de 60 dagen overschreden, dan ontvangt u 10GB per maand. Er wordt geen limiet gesteld aan het aantal belminuten. Wel mogen tot maximaal 300 nummer worden gebeld per maand.
 

Ook thuis of op kantoor onbeperkt internetten?

Wilt u de T-Mobile SIM-kaart gebruiken in een 4G router? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment 4G modem routers en 4G+ modem routers. Heeft u een vraag over 4G(+) modem routers of wilt u weten welke 4G modem router voor uw situatie het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze productspecialisten via 030 669 1226 of mail naar info@mobielverbinden.nl.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie