Home - Nieuws - 2014

22-12-2014

KommaGo wenst u fijne feestdagen

Graag willen wij u bedanken voor uw vertrouwen in 2014. Het afgelopen jaar hebben wij ernaar gestreefd om techniek toegankelijk te maken. Als uw leverancier voor technische oplossingen staat KommaGo ook in 2015 voor u klaar om samen met u technische projecten tot een succes te maken.

 

“KommaGo wenst u prettige feestdagen en een inspirerend en succesvol 2015!"
Openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de laatste dagen van het jaar zijn wij tijdens kerst en nieuwjaarsdag gesloten. Op 24 en 31 december zijn wij tot 15.00 uur geopend. Tot 15.00 uur kunt u uw bestelling plaatsen, deze wordt dezelfde dag nog verstuurd. Bekijk hieronder het overzicht van onze openingstijden rond de feestdagen.

  • 24 december tot 15.00 uur bestellen; levering 27 of 29 december
  • 25 december gesloten
  • 26 december gesloten
  • 31 december tot 15.00 uur bestellen; levering 2 januari
  • 1 januari gesloten


Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@kommago.nl en 030 65 85 127. Op 24 en 31 december zijn wij tot 15.00 uur telefonisch bereikbaar. 
17-12-2014

4G beschikbaar in Kanaaltunnel

Sinds 12 december kunnen treinreizigers in de Kanaaltunnel gebruikmaken van 4G. Tunnelexploitant Eurotunnel liet dit tot stand komen door het 3G-netwerk te upgraden met 4G-apparatuur en door samen te werken met 4 providers.

Eurotunnel heeft een 10-jarige overeenkomst gesloten met de providers EE, O2, Vodafone en Bouygues Telecom. De 4G-apparatuur is dan ook compatibel met 4G-netwerken van deze providers. Treinreizigers tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk kunnen maar liefst 10 keer sneller internetten dan via het oude 3G-netwerk.

De aanleg van de benodigde apparatuur is uitgevoerd door Alcatel-Lucent en heeft ongeveer 3 jaar gekost. Het scheiden van de gsm-p-standaard (voor normale telefoongesprekken) en de gsm-r-standaard (specifiek voor de spoorwegen) bleek een van de grootste obstakels.
15-12-2014

Regional roaming: noodvoorziening bij langdurige mobiele storing

KPN, T-Mobile en Vodafone gaan samen een noodvoorziening treffen wanneer er sprake is van een langdurige storing. Indien bij één van de drie aanbieders sprake is van een storing die langer dan 3 dagen duurt of meer dan 500.000 klanten treft, zal via roaming de netwerkcapaciteit van deze providers worden gedeeld. Op deze manier kunnen de klanten toch bereikbaar blijven op hun mobiele telefoon.

Als klanten zich in het getroffen gebied bevinden kunnen zij op hun telefoon handmatig het netwerk van een andere provider kiezen. Wanneer de storing weer verholpen is of wanneer zij zich buiten het betreffende gebied bevinden, ontvangen ze hierover automatisch een bericht van hun eigen provider. Ze kunnen daarna weer overschakelen naar hun eigen provider.

Het doel van deze ‘regional roaming’ is het versterken van de kwaliteit en continuïteit van de Nederlandse mobiele infrastructuur. Aangezien de noodvoorziening technisch ingrijpend is, zal deze alleen worden toegepast bij grote storingen. Vanwege de beperkte capaciteit is het helaas nog niet mogelijk om dataverkeer via het netwerk van een andere provider te leiden.
02-12-2014

Nieuw: Stroomstore.nl

Stroomstore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Stroomstore.nl levert alles op het gebied van stroom, waaronder professionele stroombronnen, stroomverdelers en stroomopslag. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals APC, EV-Box, Keraf en Victron Energy.

De lancering van Stroomstore.nl vieren wij met drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW): 

Brennenstuhl Garant Haspel - 25 meter


Aanbieding 1:
ABL Sursum Basic 502 laadpaal voor € 1799,- met gratis installatie

Aanbieding 2: APC Smart-UPS 750VA LCD 230V van € 289,99 voor € 229,95

Aanbieding 3: Brennenstuhl Garant Haspel van € 49,90 voor € 39,95

 
Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Stroomstore.nl  worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030-303 6704 of stuur een e-mail naar info@stroomstore.nl.

Klik hier om een kijkje te nemen op stroomstore.nl
16-10-2014

Samsung haalt snelheden tot 7,5Gbit/s met mogelijke opvolger van LTE

Bij een proefopstelling heeft Samsung voor het eerst een doorvoersnelheid van 7,5Gbit/s (938 MB per seconde) behaald. Samsung maakte hierbij gebruik van de 28GHz-frequentieband. De gemeten snelheid is aanzienlijk hoger dan de snelheid die Samsung vorig jaar mei behaalde (1 Gbps ). Het oude record stond op naam van Ericsson die een snelheid tot 5 Gbps behaalde.


Tijdens deze proefopstelling heeft Samsung ook een snelheid van 1,2Gbit/s (125 MB per seconde) behaald in een rijdend voertuig. Bij deze test werd een constante en stabiele verbinding gemeten waarbij een auto met ruim 100 kilometer per uur over een circuit reed.

Samsung maakte voor deze testen gebruik van de 28GHz-frequentieband. Deze frequentieband is officieel niet toegewezen. Dat 5G gebruik gaat maken van deze hoge frequentie is zoals het er nu uitziet onwaarschijnlijk omdat bij deze hoge frequentie het bereik zeer beperkt is. Door middel van de Hybrid Adaptive Array technologie heeft Samsung toch gebruik weten te maken van de 28GHz-frequentie. Volgens Samsung kan de techniek in 2020 al gebruikt worden als opvolger van LTE.
15-10-2014

Nieuw: Presentatiestore.nl

Presentatiestore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Presentatiestore.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan (touchscreen) beeldschermen, projectoren, luidsprekers en vergaderoplossingen. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals Philips, Samsung, Sharp, Sony, Lifesize en NEC.

 

Wij kunnen voor uw vergaderruimte, boardroom, conference room, seminarruimte of auditorium een oplossing op maat verzorgen. Ook voor Digital Signage totaaloplossingen kun u terecht bij Presentatiestore.nl

 

                                                    
 

Openingsaanbiedingen
De lancering van Presentatiestore.nl vieren wij met drie aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW):


Aanbieding 1: Philips Q-Line Signage Solution 42" LED Display van €679,- voor €569,-

Aanbieding 2: Sony DWZ-B70HL Dasspeld Microfoon, Bodypack Zender en Ontvanger Set van  €629,- voor €599,-

Aanbieding 3: Optoma HD141X Home Cinema Projector van €499,- voor €479,-

 
Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Presentatiestore.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030-3036701 of stuur een e-mail naar info@presentatiestore.nl.
28-08-2014

Vodafone schrapt snelheidslimiet voor alle 4G klanten

Vodafone schrapt snelheidslimiet voor alle 4G klanten
Vanaf 1 september biedt Vodafone alle huidige en nieuwe 4G-klanten altijd de maximaal beschikbare 4G-snelheid. Deze snelheden kunnen oplopen tot 75 Mbit/s (praktische downloadsnelheid 10-25 Mbit/s) en na de introductie van 4G+ dit najaar zelfs tot 200 Mbit/s (praktische downloadsnelheid 50-70 Mbit/s).

Dit is de hoogst haalbare snelheid die klanten in Nederland kunnen ervaren op 4G. De nieuwe snelheden gelden voor zowel zakelijke als particuliere abonnementen en zijn ook voor Prepaid- en Hybride-klanten.

Rob Shuter, CEO van Vodafone Nederland: "Het aantal klanten met een 4G-abonnement en 4G-toestel in Nederland neemt snel toe, en in september hebben we een landelijk dekkend 4G-netwerk. We willen onze klanten de beste data-ervaring bieden en daarom gaan vanaf 1 september bij ons de remmen op 4G helemaal los: geen snelheidsverschillen meer in onze abonnementen en prepaid-oplossingen. Iedereen kan de maximaal haalbare snelheid ervaren.”

Fast Forward De uitrol van en snelheidsverhoging op 4G zijn onderdeel van het Fast Forward-programma. Met Fast Forward innoveert Vodafone zijn netwerk voor technologieën zoals 4G en 4G+ en verbetert daarnaast het netwerk voor 2G en 3G. In september 2014 zal het 4G-netwerk van Vodafone landelijk dekkend zijn. Daarnaast vergroot Vodafone de capaciteit van het netwerk op drukke locaties met de inzet van small cells.

Bekijk en bestel direct uw Vodafone 4G abonnement. 


26-08-2014

Nieuwe KommaGo website: Luchtcompressorstore.nl

Luchtcompressorstore.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Luchtcompressorstore.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan compressoren, luchtdrukgereedschap en accessoires. Het assortiment is met zorg samengesteld en bestaat uit producten van bekende merken zoals Airpress, Senco en Einhell. Voor zowel lichte als professionele toepassingen is wel een passende oplossing te vinden.

Openingsaanbiedingen
De lancering van Luchtcompressorstore.nl vieren wij met vijf aantrekkelijke openingsaanbiedingen (prijzen excl. BTW):


Aanbieding 1: Senco PC1010EU Compressor + Senco Nietmachine van €369,- voor €329,-

Aanbieding 2
: Senco PC1010EU Compressor + Senco Bradmachine van €399,- voor €349,-

Aanbieding 3: Einhell BT-AC 400/50 Compressor + Gratis Einhell 5-delige Perslucht Blaasset voor €239,- 

Aanbieding 4: Einhell BT-AC 190/6 Olievrije Compressor + Gratis Einhell 3-delige Perslucht Blaasset voor €99,-

Aanbieding 5: Einhell BT-AC 200/24 Olievrije Compressor + Gratis Einhell 3-delige Perslucht Blaasset voor €99,-


Wat is een compressor?
Een compressor stelt door het samenpersen van aangezogen lucht een bepaalde luchtdruk beschikbaar. De geleverde druk kan vervolgens worden gebruikt voor het aandrijven van luchtdrukgereedschap dat op de compressor wordt aangesloten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan  blaaspistolen, verfspuiten, tackers, slagmoersleutels en slijpmachines. 

Gratis verzending en advies op maat
Alle bestellingen op Luchtcompressorstore.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via 030 669 1405 of stuur een e-mail naar info@luchtcompressorstore.nl.
15-07-2014

Nieuwe webwinkel: Meetshop.nl

Meetshop.nl

Meetshop.nl is de nieuwste shop van KommaGo. Op Meetshop.nl vindt u professionele meet- en testinstrumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oplossingen voor het meten van elektriciteit, licht, geluid of het testen van apparaten.

Het assortiment bestaat uitsluitend uit hoogwaardige producten van bekende merken zoals Fluke en Extech. Het aanbod wordt de komende tijd verder uitgebreid. 


Openingsaanbiedingen

De lancering van Meetshop.nl vieren wij met twee aantrekkelijke openingsaanbiedingen:

De Fluke 175 True-RMS Digitale Multimeter van €199,- voor €179,- (excl. btw)
Bekijk deze aanbieding.


De Extech DT200 Laser Afstand Meter van €99,- voor €89,- (excl. btw)
Bekijk deze aanbieding.


Gratis verzending en advies op maat

Alle bestellingen op Meetshop.nl worden gratis verzonden binnen de Benelux. Ook geldt er een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen op al onze producten.

Weet u niet precies welk product het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze productspecialisten via
030-669 1403 of stuur een e-mail naar info@meetshop.nl.
02-07-2014

Ericsson haalt 5Gbit/s in 5G-proef

Met een nog onbekende technologie is Ericsson erin geslaagd een draadloze internetverbinding op te zetten met een snelheid van 5Gbit/s. Deze technologie wordt mogelijk gebruikt voor de komende 5G-standaard.  De demonstratie van de technologie vond plaats in een Zweeds laboratorium met eigen hardware. De omstandigheden waren hier optimaal.

De hoge snelheid werd mogelijk door het toepassen van MIMO en door gebruik te maken van de 15GHz-band. Op deze frequentie kunnen hogere snelheden worden behaald.  Deze snelheid is in de praktijk echter lastig te realiseren omdat het bereik van de antennes afneemt bij dergelijke frequenties.
17-06-2014

KPN start 1 juli met uitrol 4G LTE advanced

Vanaf 1 juli kunnen klanten van KPN gebruikmaken van een snellere variant van 4G. Met LTE avdvanced, de nieuwe 4G-standaard, kunnen snelheden van maar liefst 200 Mbps behaald worden. De uitrol gaat van start in Den Haag, waarna Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven later dit jaar nog aan de beurt komen. De rest van Nederland volgt de komende jaren.

Klanten die gebruik willen maken van het snellere 4G moeten echter wel een nieuwe telefoon aanschaffen. Momenteel zijn er nog geen toestellen verkrijgbaar die LTE advanced ondersteunen. Verwacht wordt dat later dit jaar de eerste toestellen verschijnen, waaronder een nieuwe versie van de Samsung Galaxy S5.

Bij LTE-advanced brengen telefoon en zendmast vanuit meerdere frequenties een verbinding tot stand, bijvoorbeeld op 800MHz en 1800MHz. Deze combinatie zorgt voor hogere snelheden. Tijdens een demonstratie van KPN lag de maximale downloadsnelheid rond 200 Mbps en de maximale uploadsnelheid rond 35 Mbps.

Geschikte routers
Op Mobielverbinden.nl zijn professionele mobiele routers verkrijgbaar die bovengenoemde LTE snelheden ondersteunen. De betreffende routers van Peplink vindt u hier.
16-06-2014

Europa en Zuid-Korea werken samen aan 5G

Europa en Zuid-Korea gaan een samenwerken voor een snellere ontwikkeling van 5G-internet. De samenwerking moet ertoe leiden dat ook Europese bedrijven hier op termijn van gaan profiteren. Europa wil weer leidend zijn op de mobiele markt, zoals dat in de jaren negentig met de gsm-standaard het geval was. Zuid-Korea bevindt zich momenteel al in de leidende positie.

Eurocommissaris Neelie Kroes brengt heeft maandag een bezoek aan Seoul gebracht om het convenant te tekenen. Dankzij de samenwerking krijgen Europese bedrijven zoals Alcatel-Lucent, Ericsson en Nokia als eerste de middelen beschikbaar om zendmasten en apparatuur aan te leggen die voldoen aan de 5G-standaard.

Het zal nog wel een aantal jaren duren voordat 5G op de markt komt. Europese en Zuid-Koreaanse bedrijven moeten eerst samen een 5G-technologie ontwikkelen die vervolgens door de ITU (International Telecommunication Union) moet worden aangewezen als de 5G-standaard. Naar verwachting komt de opvolger van 4G in 2020 beschikbaar.
21-05-2014

Vodafone: landelijke 4G-dekking vanaf september

Vodafone heeft bekendgemaakt in september volledige 4G-dekking te bieden, een halfjaar eerder dan oorspronkelijk gepland. Dit is mede te danken aan de zachte winter. Aangezien er nauwelijks sprake was van vorst, kon er goed worden doorgewerkt aan het aansluiten van nieuwe masten op het vaste netwerk in de grond.

Het telecombedrijf maakte eind vorig jaar al bekend 270 miljoen euro extra te investeren in zijn mobiele netwerk, onder meer om 4G eerder beschikbaar te maken. Vodafone zal de tweede provider in Nederland zijn met 4G-dekking door heel Nederland. KPN is de eerste sinds april dit jaar.

Op dit moment ligt de 4G-dekking van Vodafone op 82%. Zo’n 900.000 Vodafone-klanten maken al gebruik van 4G. Eind 2015 moet dit aantal verdubbeld zijn. Overigens zal de landelijke dekking in eerste instantie alleen buitenshuis gelden. Aan de dekking binnenshuis wordt vanaf september gewerkt.
13-05-2014

Waterpompstore.nl gelanceerd


Vandaag lanceert KommaGo haar 12e webwinkel: Waterpompstore.nl. Op deze site vindt u alles op het gebied van waterpompen en de bijbehorende accessoires. Het assortiment omvat onder andere dompelpompen, circulatiepompen, zwembadpompen en vijverpompen.

Dankzij ons uitgebreide en zorgvuldig samengestelde assortiment is er voor iedere situatie wel een geschikte waterpomp beschikbaar. Uiteraard kunnen wij u voorzien van een passend advies. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Assortiment Waterpompstore.nl

Het assortiment van Waterpompstore.nl is onderverdeeld in de onderstaande productcategorieën. Klik op een categorie om de bijbehorende producten te bekijken.

 

Openingsaanbiedingen

Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren hebben wij 3 openingsaanbiedingen voor u. Ontvang tijdelijk een aantrekkelijke korting op de onderstaande producten (klik op product voor meer informatie):


Actie 1: DAB Nova Up 180M-A Schoon Water Dompelpomp met Vlotter
Nu voor €139,- (26% korting, excl. BTW)

Actie 2: Eurom TP1200R Schoonwater Tuinpomp
Nu voor €65,- (13% korting, incl. BTW)

Actie 3: Gardena Classic 6000 S Dompelpomp
Nu voor €49,95 (16% korting, incl. BTW)

Contactinformatie

Voor meer informatie en vragen over de producten op Waterpompstore.nl kunt u contact met ons opnemen. Onze productspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 9:00 uur tot 17:30 uur.

  • Telefoonnummer: 030 669 1416 
  • E-mail: info@waterpompstore.nl
  • Live chat: groene knop rechts onderaan de pagina
25-02-2014

Barcodescanshop.nl gelanceerd

Vandaag is Barcodescanshop.nl gelanceerd, de 11e webwinkel van KommaGo. Op deze site vindt u een uitgebreid aanbod aan barcodescanners, labelprinters, mobiele computers en alle bijbehorende accessoires.  Allerlei oplossingen die uitermate geschikt zijn voor toepassing binnen o.a. warehousing, logistiek, retail en gezondheidszorg.

Net als de overige KommaGo winkels levert ook Barcodescanshop.nl haar producten uit eigen voorraad. Voor iedere bestelling geldt dat er geen verzendkosten worden verrekend en dat u recht heeft op een ‘30 dagen niet goed geld terug’ garantie.

Assortiment Barcodescanshop.nl
Het assortiment van Barcodescanshop.nl is onderverdeeld in de volgende productcategorieën. Klik op een categorie om de bijbehorende producten te bekijken.


Openingsaanbieding
Om de lancering van de nieuwe winkel te vieren komen wij met twee openingsaanbiedingen:

Actie 1: Bij bestelling van een Dymo LabelWriter 450 Labelprinter ontvangt u gratis 3 etikettenrollen met een totale waarde van €70,-.

Actie 2: Bij bestelling van de startbundel bestaande uit de Zebra GK420D Direct Thermal Desktop Label Printer en de Datalogic QuickScan I QD2130 Handheld Barcode Scanner profiteert u van een voordeel van €30,-.


Contact informatie
Voor meer informatie en vragen over de producten op Barcodescanshop.nl kunt u contact met ons opnemen. De productspecialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden helpen u graag met het zoeken naar de juiste oplossing.


20-02-2014

KPN start pilot met tv-kijken over 4G

KPN gaat binnenkort een pilot starten met live televisiekijken op smartphones via 4G. In eerste instantie zullen er 10 televisiezenders te bekijken zijn. De hoeveelheid data die de klanten hierbij verbruiken zal echter niet van hun maandelijkse bundel worden gehaald. Dit is bekendgemaakt op KPN's Market Capital Day, waar directeur consumentenmarkt Jaap Postma sprak over de pilot.

Vermoedelijk gaat het om een betaaldienst waar maandelijks een vast bedrag voor wordt gevraagd. KPN biedt klanten hiermee de mogelijkheid om buitenshuis tv te kunnen kijken, zonder afhankelijk te zijn van het thuisnetwerk. Verdere details, zoals de start van de pilot zijn nog niet bekend. 
13-01-2014

Cleanairstore.nl gelanceerd

Cleanairstore logo

Cleanairstore.nl is de 10e webwinkel van KommaGo en is gespecialiseerd in luchtreiniging voor thuis en kantoor. Cleanairstore levert net als de overige KommaGo winkels uit eigen voorraad, rekent geen verzendkosten en hanteert een 30 dagen niet goed geld terug termijn.

Bij Cleanairstore.nl zitten productspecialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 
Wij helpen u graag met het zoeken naar een oplossing voor uw binnenklimaat problemen.

Assortiment Cleanairstore
Het assortiment van Cleanairstore bestaat uit:

Luchtbevochtiger


Openingsaanbieding
De nieuwe winkel vieren wij met twee openingsaanbiedingen.

Actie 1: Bij elke bestelling krijgt u een gratis Eurom ventilatorkachel voor op uw bureau.
Actie 2: Bij elke Zibro luchtontvochtiger leveren wij een gratis filterset zolang de voorraad strekt.


Bezoek KommaGo
Wanneer u voor 17:30 uur een product bestelt wordt deze de volgende werkdag geleverd.
Langskomen of afhalen bij KommaGo? Dat kan in onze showroom aan de Savannahweg 25 te Utrecht, de koffie staat voor u klaar!

Contact informatie
U kunt ons bereiken via onderstaande contactmogelijkheden.

Cleanairstore.nl
Savannahweg 25
3542AW 
Utrecht

Tel: 030 669 1402
E-mail: info@cleanairstore.nl
Live chat: (groene knop rechtsboven)


 Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie