Home - Nieuws - 2013

20-12-2013

Aangepaste verzend- en openingstijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen hanteren alle shops van KommaGo aangepaste verzend- en openingstijden. Hieronder kunt u een kort overzicht terugvinden:

 • Dinsdag 24 December verzenden wij pakketten tot 14:00.
 • Woensdag 25 en donderdag 26 December zijn wij wegens Kerst gesloten.

Vrijdag 27 december verwerken wij alle bestellingen die na 24 december 14:00 zijn geplaatst.

 • Op dinsdag 31 december verzenden wij pakketten tot 14:00.
 • Nieuwjaarsdag woensdag 1 januari 2014 zijn wij gesloten.

Donderdag 2 januari verwerken wij bestellingen die na 31 december 14:00 zijn geplaatst.

Het team van KommaGo wenst u hele fijne feestdagen toe en we hopen u in 2014 ook weer te mogen begroeten.09-12-2013

Gratis kerstpakket bij minimale besteding van €500,-!Uw kerstborrel kan straks echt goed van start gaan met het borrelpakket van Mobielverbinden. Dit (non-alcoholische) kerstpakket ontvangt u gratis bij uw bestelling wanneer u minimaal €500,- besteedt in onze webshop. De actie is geldig vanaf 9 december 2013 en loopt zolang de voorraad strekt. Mobielverbinden wenst u alvast hele fijne kerstdagen toe!


Voorwaarden

 • Maximaal 1 pakket per klant
 • Actie loopt vanaf 9 december 2013
 • Zolang de voorraad strekt 
 • Minimale orderwaarde is €500,- excl. BTW
 • Deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen03-12-2013

Klanten KPN Basis-abonnementen krijgen 4G en hogere databundel

KPN heeft dinsdag op een 4G-presentatie bekend gemaakt dat de Mobiel Basis-abonnementen zullen wijzigen: alle Mobiel Basis-abonnees krijgen toegang tot 4G en een 2,5 keer zo grote databundel. Nieuwe klanten profiteren ook meteen van deze wijziging. De databundels voor de duurdere abonnementen blijven echter vooralsnog ongewijzigd.


Klanten met een Basis 100-abonnement krijgen een databundel van 250MB en de databundel van klanten met een Basis 200-abonnement gaat naar 500MB. Het aantal belminuten en sms'jes in de bundel zal niet veranderen, dit aantal blijft staan op 100 belminuten en 100 sms'jes.


Naast de hogere databundels kunnen huidige klanten met een geschikt toestel ook gebruik maken van het 4G-netwerk van de provider. Met deze stap zullen voortaan alle abonnementen met toestel bij KPN toegang geven tot 4G. Binnen drie maanden zal de 4G-dekking van de provider heel Nederland beslaan.
03-12-2013

KPN test 4G voor gebruik in gebieden zonder vast internet

Het komende half jaar zal KPN gaan onderzoeken of 4G kan worden aangeboden als internetvorm in buitengebieden waar geen vast internet mogelijk is. Het zou gaan om tienduizenden huishoudens in buitengebieden die geen kabel, adsl of glasvezel kunnen krijgen en daarom aangewezen zijn op draadloze alternatieven voor vast internet.


KPN wil nog niet zeggen of de abonnementen voor buitengebieden er definitief komen. De provider wil zich met de testen vooral richten op de manier waarop de abonnementen eventueel kunnen worden aangeboden. Op basis van de resultaten van de testen volgt een introductie van abonnementen, maar hoe die eruit gaan zien is nog onduidelijk.


Het idee is om triple play abonnementen aan te bieden met televisie, telefonie en internet. Op de abonnementen zal geen datalimiet zitten zoals wel het geval is bij mobiele 4G-abonnementen.


19-11-2013

4G van T-mobile beschikbaar in de RandstadT-mobile abonnees in de Randstad kunnen vanaf deze week officieel gebruikmaken van het 4G-netwerk van de provider. Klanten in groot-Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en delen van Den Haag die beschikken over een geschikt 4G-toestel, kunnen direct gebruik maken van het snelle netwerk. Naar schatting gaat het om ruim 100.000 klanten.


In de tweede helft van 2015 moet het 4G-netwerk van T-Mobile in heel Nederland beschikbaar zijn. Alle bestaande en nieuwe klanten van T-Mobile krijgen toegang tot snel en stabiel mobiel internet via 4G, zonder dat zij hiervoor extra hoeven te betalen.


Klanten van Vodafone en KPN hadden al eerder toegang tot 4G, hoewel ook deze providers nog druk bezig zijn met het uitrollen van het netwerk. Vodafone verwacht in april 2015 landelijke 4G-dekking te kunnen bieden, KPN al omstreeks eind maart 2014.

Alle producten van Mobielverbinden zijn simlockvrij, dus te gebruiken in combinatie met 4G van T-Mobile. Kijk op onze site voor ons assortiment aan 4G routers of 4G dongles.
19-11-2013

Vodafone start volgend jaar in Nederland met snellere versie 4GDe Nederlandse tak van Vodafone heeft via Twitter bekend gemaakt vanaf volgend jaar te beginnen met het aanbieden van 4G via lte-advanced netwerken. Lte-advanced is de opvolger van de lte-techniek die momenteel voor 4G-verbindingen wordt gebruikt en bovendien een stuk sneller is.


In een eerder bericht lieten wij al weten dat Vodafone de nieuwe 4G-versie aan het testen is in Duitsland, waarbij snelheden tot 225 Mbps werden behaald. Inmiddels is dus ook bevestigd dat het lte-advanced netwerk al vanaf volgend jaar op beperkte schaal beschikbaar zal zijn in Nederland. De provider meldt dat snelheden van 100 Mbps en hoger mogelijk zullen zijn. Het is nog niet bekend in welke gebieden de lte-advanced verbindingen beschikbaar komen, maar het zal zeer waarschijnlijk de randstad betreffen.


Vodafone wist gister ook te melden dat al haar klanten in Nederland binnen anderhalf jaar gebruik moeten kunnen maken van het huidige 4G-netwerk. Of in Nederland momenteel ook tests worden uitgevoerd met lte-advanced is niet bekend gemaakt.

Alle producten van Mobielverbinden zijn simlockvrij, dus te gebruiken in combinatie met 4G van Vodafone. Kijk op onze site voor ons assortiment aan 4G routers of 4G dongles.
18-11-2013

Vodafone test snellere versie 4G in DuitslandVodafone is een snellere 4G-versie aan het testen in Dresden en Munchen. Het gaat om het ‘lte-advanced’-netwerk, wat onder andere gebruikmaakt van ‘carrier aggregation’ om een hoge snelheid te realiseren. Dit houdt in dat bij de verbinding meerdere frequentiebanden worden ingezet.

Bij het testen worden snelheden van maximaal 225 Mbps behaald. Eerder haalde de Japanse provider NTT-Docomo bij een veldtest al een maximale snelheid van 1,2 Gbps  via lte-advanced. De 4G-snelheden in Nederland liggen momenteel op maximaal 50 Mbps.


Het is nog niet duidelijk wanneer Vodafone de snellere versie van 4G zal gaan gebruiken. KPN gaf echter eerder dit jaar al aan te verwachten dat deze 4G-variant binnen zeven jaar zal worden uitgerold. Zuid-Korea is tot nu toe het enige land waar gebruik wordt gemaakt van het ‘lte-advanced’-netwerk.

Alle producten van Mobielverbinden zijn simlockvrij, dus te gebruiken in combinatie met 4G van Vodafone. Kijk op onze site voor ons assortiment aan 4G routers of 4G dongles


18-11-2013

Landelijke 4G-dekking Vodafone over anderhalf jaarAlle Vodafone-klanten zullen binnen anderhalf jaar toegang hebben tot 4G. In april 2015 moet de uitrol van het 4G-netwerk afgerond zijn. De 4G-dekking van Vodafone beslaat momenteel alleen enkele delen van de randstad. De rest van de randstad, Groningen, Zwolle en Alkmaar zijn de komende maanden aan de beurt.


Naar verwachting is Vodafone dan de tweede provider in Nederland die landelijke 4G-dekking zal bieden. KPN zal de eerste zijn, met een landelijk dekkend netwerk binnen vier maanden. De uitrol van 4G bij Vodafone begon in augustus dit jaar.


Vodafone zal zich de komende tijd ook richten op het verbeteren van de bestaande 2G- en 3G-netwerken. Er wordt geïnvesteerd in zogeheten small cell-technologie, waarmee de netwerkcapaciteit op drukke locaties in stedelijke gebieden nauwkeurig kan worden verhoogd. Ook zal geld worden gestoken in de ontwikkeling van netwerkinnovaties als Voice over LTE (VoLTE) en specifieke inpandige dekkingsoplossingen bij (groot)zakelijke klanten.

 
Alle producten van Mobielverbinden zijn simlockvrij, dus te gebruiken in combinatie met 4G van Vodafone. Kijk op onze site voor ons assortiment aan 4G routers of 4G dongles.
14-11-2013

Belgacom, Mobistar en Base verkrijgen 4G-licentie op 800MHz-band

De Belgische telecomproviders Belgacom, Mobistar en Base hebben bij een telecomveiling licenties bemachtigd voor het uitrollen van 4G op de 800MHz-band. Dit betekent dat zij hun 4G-netwerk kunnen uitbreiden. De veiling heeft de Belgische overheid in totaal 360 miljoen euro aan inkomsten opgebracht.


Met de verkregen licenties voor de 800MHz-band willen de drie providers landelijke 4G-dekking kunnen bieden. De meeste 4G-netwerken in België maken tot nu toe gebruik van de 1800MHz-band. Deze frequentie biedt echter minder bereik dan de 800MHz-band en wordt daarom vooral in stedelijke gebieden gebruikt. Er zijn ook enkele masten die op de 2,6GHz-band werken.


De twee providers in Nederland die hun 4G-netwerk uitzenden op zowel 800MHz als 1800MHz zijn Vodafone en KPN. T-Mobile beschikt ook over eigen 4G-netwerk, maar gebruikt hiervoor alleen de 1800MHz-band. 
14-11-2013

Japanse provider haalt 1,2Gbit/s via 4G

Tijdens een veldtest is het de Japanse provider NTT-Docomo gelukt om met 4G een snelheid van ruim 1,2 Gbps te behalen. Een dergelijk hoge 4G-snelheid was nog niet eerder buiten een laboratorium gemeten. Om dit te kunnen realiseren heeft de provider gebruik gemaakt van LTE-advanced, een 4G-standaard die sneller is dan de standaard die we in Nederland gebruiken.


De proefopstelling bestond uit een basisstation en twee rijdende vrachtwagens, waarin de signalen werden ontvangen. De test vond plaats in een frequentieruimte van 100MHz op de 3,9GHz-band, wat hoger is dan wat meestal voor 4G wordt gebruikt. Met de daarbij gebruikte techniek (smart vertical MiMo), was het mogelijk om vier 'verbindingen' tegelijk tussen zendmast en telefoon op te zetten.  


NTT-Docomo streeft ernaar de technologie vanaf 2015 op zijn netwerk in Japan toe te passen, maar welke snelheden gebruikers dan in de praktijk zullen behalen is nog onduidelijk. In Nederland beschikken 4G-gebruikers over snelheden tussen 10 Mbps en 50 Mbps.

Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle 4G-routers die verkrijgbaar zijn bij Mobielverbinden.
07-11-2013

Huawei investeert 600 miljoen dollar in ontwikkelng 5G


Eric Chu, CEO van Huawei, heeft bekend gemaakt de komende vijf jaar zo’n 600 miljoen dollar in de ontwikkeling van 5G mobiel internet te gaan investeren. Volgens de Chinese fabrikant zal met 5G-technologie een mobiele internetsnelheid van maar liefst 10 Gbps kunnen worden behaald. In 2020 moeten de eerste verbindingen met de opvolger van 4G mogelijk zijn.


Eerder maakte Europees commissaris Neelie Kroes al bekend 50 miljoen euro in ontwikkeling van 5G te stoppen. Tal van telecombedrijven ondersteunen de ontwikkeling van 5G, waaronder:  British Telecom, Deutsche Telekom, France Telecom/Orange, Telecom Italia, Telefonica, Portugal Telecom, Alcatel-Lucent, Ericsson, Nokia Siemens, SAP en BMW.

Bron: pr.huawei.com, dutchitchannel.nl


07-11-2013

Eerste klanten T-Mobile krijgen toegang tot 4G-netwerk


T-Mobile is deze week al begonnen met het uitrollen van zijn nieuwe 4G-netwerk. Officieel zouden T-Mobile klanten in de randstad pas vanaf 18 november verbinding kunnen maken met 4G, maar verscheidene klanten melden op sociale media dat ze nu al toegang hebben.


Het gaat voornamelijk om Samsung Galaxy S4-gebruikers die hun toestel hebben bijgewerkt naar Android 4.3. Na de update ontvingen ze een sms waarin stond dat ze kosteloos gebruik konden maken van het 4G-netwerk van T-Mobile.


T-Mobile is, na KPN en Vodafone, het derde telecombedrijf in Nederland dat is begonnen met het aanbieden van 4G in Nederland. De telecomprovider beperkt zich in eerste instantie tot de vier grote steden, maar het is de ambitie om eind 2014 zo’n 80% van de T-mobile klanten toegang te bieden tot 4G.

Bron: Tweakers.net


Alle producten van Mobielverbinden zijn simlock-vrij, dus te gebruiken in combinatie met 4G van T-Mobile. Kijk bijvoorbeeld op onze site voor ons assortiment aan 4G routers of 4G dongles.
23-10-2013

KPN ziet aantal 4G-abonnees sterk stijgen

Het afgelopen kwartaal is het aantal 4G-abonnees bij KPN sterk gestegen. Aan het eind van het tweede kwartaal hadden nog zo’n 41.000 klanten 4G-toegang op hun mobiele telefoon, terwijl dit aantal aan het eind van het afgelopen kwartaal was gestegen naar 198.000.


Uit de kwartaalcijfers van KPN blijkt dat de 4G-gebruikers bestaan uit 100.000 consumenten en 98.000 zakelijke klanten. Een kwartaal eerder waren dit nog 21.000 consumenten tegen 20.000 zakelijke klanten. Het aantal 4G-gebruikers is dus binnen één kwartaal bijna vervijfvoudigd. De 4G-dekking van KPN beslaat momenteel 60 procent van Nederland; het is de bedoeling dat 4G aan eind van het eerste kwartaal van 2014 voor heel Nederland beschikbaar is.


Deze cijfers laten ook zien dat klanten sneller warmlopen voor 4G dan destijds het geval was bij 3G. De overstap naar het gebruik van 3G verliep niet zo vlot, mede doordat klanten nog geen behoefte hadden aan mobiel internet en er maar weinig toestellen op de markt waren met 3G-ondersteuning. In de eerste drie jaar na het live zetten van de eerste 3G-netwerken hadden providers zelfs moeite om abonnementen te verkopen. Het aantal gebruikers van mobiel internet is inmiddels echter fors gegroeid en ook ondersteunen bijna alle high-end smartphones tegenwoordig 4G. Een van de grote voordelen van 4G is dat het stukken sneller is dan 3G.


Nederland telt momenteel vier 4G aanbieders. Ook hier is de verwachting dat het aantal 4G-abonnees zal stijgen. Vodafone is aan het einde van de zomer begonnen met het aanbieden van 4G, maar hoeveel abonnees daar 4G hebben, is niet bekend. Vermoedelijk zal het om honderdduizenden klanten gaan, omdat iedereen die vanaf dit voorjaar een Red- of Red Super-abonnement afnam automatisch toegang kreeg tot 4G.


Bij T-Mobile zal 4g beschikbaar zijn vanaf 18 november. Iedere T-Mobile abonnee met een toestel dat geschikt is voor 4g kan hier dan ook meteen gebruik van maken. Het precieze aantal is ook hier niet bekend, maar zou ook in de honderdduizenden kunnen lopen.
28-08-2013

Netcamshop.nl gelanceerd

Vanaf vandaag is Netcamshop.nl de nieuwste webwinkel van KommaGo. Op deze nieuwe shop kunt u alles vinden omtrent camerabeveiliging. Het assortiment omvat indoor en outdoor oplossingen voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Netcamshop.nl levert oplossingen van onder andere Panasonic, Grandstream, Axis en D-Link.

Om de lancering van Netcamshop te vieren hebben we in samenwerking met Panasonic een spectaculaire openingsaanbieding voor alle bezoekers.
Bij de Panasonic WV-SF335 Fixed Dome HD IP Camera ontvangt u nu tijdelijk een gratis Kingston 32GB Klasse 10 SDHC geheugenkaart geleverd. Ook kunt u een maand gratis gebruik maken van het People-counting.nl platform. Met people-counting kunt u via de camera automatisch bijhouden hoeveel personen de camera hebben gepasseerd. Zo kunt u aan het einde van een dag bijvoorbeeld zien hoeveel klanten er in een winkel zijn geweest.

Klik hier om de openingsaanbieding te bekijken.

Heeft u vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Bel dan naar 030-669 1224 of mail naar info@netcamshop.nl.


09-08-2013

KPN vernieuwt infrastructuur

4G mastKPN is begonnen aan een vernieuwing van de mobiele infrastructuur. Het bedrijf doet dit door alle KPN-masten aan te passen, mede om de landelijke uitrol voor 4G mogelijk te maken. De bestaande 2G-technieken worden vervangen door 4G-technologie. Tijdens de vernieuwing worden 11.500 antennes vervangen.


Naast het verspreiden van het 4G-signaal moeten de masten na het onderhoud volgens KPN ook energiezuiniger en klaar voor de toekomst zijn. Ook worden er aanpassingen gedaan om de 3G-dekking verder te verbeteren.

Dit project loopt vanaf augustus 2012. Volgens de planning vervangt KPN zo'n zestig zendinstallaties per week.

Bron: De Telegraaf

06-08-2013

Vodafone activeert 4G netwerk

Vodafone is begonnen met het aanbieden van hun 4G-netwerk in bepaalde gebieden van Nederland. Klanten met een nieuw Vodafone Red abonnement kunnen direct gebruik maken van het LTE-netwerk. Bestaande klanten die al langen gebruik maken van een Red abonnement kunnen later deze maand toegang tot het netwerk verwachten. Momenteel is er alleen nog dekking in delen van de randstad, zoals op onderstaande dekkingskaart te zien is:

4G dekking Vodafone

Het 4G-netwerk van Vodafone werkt op 800 MHz en 1800 MHz frequenties. De 800 MHz frequenties bieden dekking over een grotere afstand. De 1800 MHz band wordt gebruikt om goede dekking in drukkere gebieden te realiseren. Apparaten die enkel een specifieke 4G-frequentieband ondersteunen kunnen in sommige gebieden geen 4G-signaal ontvangen. De iPhone 5 zal bijvoorbeeld enkel in drukke gebieden via 4G kunnen werken omdat er hier van de 1800 MHz-band gebruik wordt gemaakt.


Naast de introductie van het 4G-netwerk kunnen klanten die gebruik maken van 3G van Vodafone een upgrade verwachten. Door gebruik te maken van dual-carrier technologie zullen volgens Vodafone minimaal snelheden van 7,2 Mbit/s gehaald worden.


Bron: Tweakers.net27-06-2013

Wilde stakingen PostNL bezorgers

Update: De stakingen zijn voorbij. Pakketten worden weer op de reguliere wijze bezorgd.

Sinds afgelopen dinsdag 25-06-2013 heeft PostNL te maken met wilde stakingen van een deel van hun pakketbezorgers. Dit betekent voor u dat bestellingen wellicht niet worden bezorgd op de aangegeven leverdatum, maar op een later tijdstip.

Wanneer de postcode van het afleveradres van uw bestelling in één de volgende gebieden valt kan het zijn dat de bezorging van uw pakket vertraging oploopt:

Postcodegebied: 1041-2134
Postcodegebied: 1011-1127
Postcodegebied: 2260-2694
Postcodegebied: 1441-1567
Postcodegebied: 2144-2597
Postcodegebied: 3400-4199

Onze excuses voor dit ongemak. Wij hopen dat de stakingen spoedig voorbij zijn zodat we u de service kunnen leveren die u van ons gewend bent.26-06-2013

Huawei introduceert de Huawei E5220 mobiele 3G wifi modem.

Huawei E5220

De Huawei E5220 is een 3G modem met ingebouwde WiFi hotspot waarmee u tot 10 apparaten draadloos kunt verbinden. Via USB kunt u de Huawei E5220 op een PC of Laptop aansluiten om de accu op te laden of om direct op internet te surfen. 

Huawei E5220

Eigenschappen Huawei E5220
 • Wireless-N WiFi snelheden tot 300 Mbps
 • SIM kaart slot, ondersteund tot 21,6 Mbps 3G snelheid
 • USB aansluiting voor PC of Laptop
 • Ondersteunt tot 10 wifi apparaten tegelijk
 • Start in 5 seconden op, 4 uur accu tijd
 • Weegt slechts 30 gram
 
De Huawei E5220 is nu direct te bestellen op Mobielverbinden.nl, voor meer informatie kunt u kijken op de Huawei E5220 productpagina


19-06-2013

KPN versnelt uitrol 4G-netwerk

De uitrol van het 4G-netwerk van KPN wordt versneld. Dit kondigt KPN vandaag aan. Volgens de nieuwe planning zal er landelijke 4G-dekking zijn aan het einde van het eerste kwartaal van 2014. Eind deze maand zal grofweg 50% van Nederland voorzien zijn van een 4G-signaal. Eind dit jaar wordt een dekkingsgraad van 80% verwacht.
Met de versnelde uitbreiding van de dekking wordt een tijdwinst van drie maanden gerealiseerd.

KPN is de eerste provider met een groot 4G-netwerk. Andere providers als Vodafone, Tele2 en T-Mobile zullen later met een landelijk 4G-netwerk komen.

Bron: KPN.com
10-06-2013

Nieuw: Locomarine Yacht Router

Yacht Routers van Locomarine zijn routers specifiek gemaakt voor de scheepvaart. Geschikt voor een kleine plezierjacht tot een groot koopvaardijschip.

De Yacht Router onderscheidt zich met zijn vele verschillende manieren om verbinding te maken met internet. Simpelweg zorgt een yacht router ervoor dat u altijd een internetverbinding tot uw beschikking heeft op uw boot, jacht of schip.

De Yacht Router kan een verbinding maken via het WiFi in de (jacht)haven, via een 3G verbinding of via een satelliet verbinding. Vervolgens maakt het apparaat een nieuw lokaal WiFi netwerk aan zodat alle netwerkapparatuur aan boord zo een goede verbinding kan maken. Ook is  het uiteraard mogelijk om een bekabelde verbinding aan te maken.

De yacht router komt in 4 varianten, de Yacht Router Micro, Mini, Standard en Pro. Voor prijsinformatie over de Yacht Router Pro kunt u contact met ons opnemen, de overige modellen kunt u hieronder teruvinden:

Yacht Router Micro Yacht Router Mini Yacht Router Standard
Locomarine Yacht Router Micro Locomarine Yacht Router Mini Locomarine Yacht Router Standard


In samenwerking met Locomarine kunt u bij Mobielverbinden terecht voor een customized oplossing voor uw gehele vloot. Bent u dus op zoek naar een oplossing voor een vloot van 10 schepen of meer van allerlei verschillende afmetingen en functionaliteiten, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u  van een perfecte Yacht Router oplossing voorzien!

 Wij zijn bereikbaar via info@mobielverbinden.nl of telefonisch via 030 669 1226 .
 


22-05-2013

Mobielverbinden geopend!

KommaGo, bekend van specialistische webshops als Routershop, Wifishop en Headsetwinkel, opent een nieuwe internetwinkel. Mobielverbinden vertegenwoordigt alles op het gebied van professionele 3G- en 4G-apparatuur.

Het assortiment van Mobielverbinden bestaat naast ontvangers, machine-to-machine routers, antennes en mobiele routers ook uit kant-en-klare totaaloplossingen. Met deze vooraf samengestelde pakketten hoopt KommaGo deze nieuwe technologie beter inzichtelijk te maken. 
Net als de bestaande webwinkels van KommaGo zal Mobielverbinden uitsluitend bemand worden door productspecialisten en zal service centraal staan.

Om de opening van Mobielverbinden kracht bij te zetten zijn er een aantal scherpe aanbiedingen geselecteerd. Zo ontvangen nieuwe klanten bij aankoop van een Huawei 3G- of 4G-router een gratis USB dongle. Bij een Netcomm 4G-router wordt tijdens de opening een gratis Dovado Tiny mobiele 4G router geleverd. Kopers van een professionele Conel 4G-router ontvangen een gratis Pulse Larsen 4G omni antenne bij hun bestelling.

Meer informatie? Bel 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl.Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie