Home - Nieuws
KommaGo.nl is vernieuwd! Vanaf nu bestelt u onze producten niet meer alleen via onze verschillende webshops, maar vindt en bestelt u het uitgebreide assortiment (en méér!) ook via de overkoepelende website KommaGo.nl. Nieuwsgierig? Ga snel naar KommaGo.nl
Lees verder

KPN start dit jaar met verschillende tests voor de ontwikkeling van het 5G-netwerk. Het doel van deze tests is om samen met klanten en technologiepartners te onderzoeken hoe 5G bedrijfsprocessen kan optimaliseren en de klantervaring kan verbeteren.
Lees verder

Rond de feestdagen in april en mei hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Het Nederlandse kabinet wil halverwege dit jaar met een oplossing komen om overal in Nederland 5G aan te bieden op de 3,5GHz frequentie. Hoewel dit de belangrijkste frequentieband wordt voor 5G, mag deze niet gebruikt worden boven de lijn Amsterdam-Zwolle
Lees verder

Woensdag 7 t/m zondag 11 maart vindt u Mobielverbinden.nl samen met Wifi for Me op de HISWA in de RAI Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor uitstekende mobiele WiFi-oplossingen. Onbeperkt online surfen tijdens het varen? Dat is mogelijk!
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie