Home - Nieuws
KPN is begonnen met het uitvoeren van 5G-testen tussen meerdere locaties in Nederland. Tijdens de testen werden succesvolle telefoon-, video- en dataverbindingen opgezet op de 3,5 GHz frequentie. 
Lees verder

Eerder kondigden we al aan dat T-Mobile in 2020 een landelijk 5G netwerk uitrolt. Deze oktobermaand begint de telecomprovider met een proefverbinding op de 700Mhz frequentie. Voor de landelijke test, die één jaar duurt, heeft T-Mobile een testvergunning v
Lees verder

De Huawei 5G CPE Pro, de eerste commerciële 5G router van Huawei, is vanaf nu verkrijgbaar bij Mobielverbinden (KommaGo). Het apparaat ondersteunt zowel 4G als 5G netwerken en zorgt voor een supersnelle draadloze verbinding tot maar liefst 2,3 Gbps.
Lees verder

Is 5G internet toekomstmuziek? Als het aan VodafoneZiggo ligt, wordt dit snel realiteit. De organisatie bracht samen met partner Ericsson recent hun eerste 5G-verbinding tot stand in Maastricht. Na de zomer gaan de twee bedrijven verder met een nieuwe tes
Lees verder

In 2020 biedt telecomprovider T-Mobile landelijk een dekkend 5G-netwerk aan. Dit jaar start T-Mobile met een test in Den Haag en als alles volgens plan verloopt, moet 5G volgend jaar in heel Nederland in de 700 MHz-band werken.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie