Home - Nieuws
Het Nederlandse kabinet wil halverwege dit jaar met een oplossing komen om overal in Nederland 5G aan te bieden op de 3,5GHz frequentie. Hoewel dit de belangrijkste frequentieband wordt voor 5G, mag deze niet gebruikt worden boven de lijn Amsterdam-Zwolle
Lees verder

Woensdag 7 t/m zondag 11 maart vindt u Mobielverbinden.nl samen met Wifi for Me op de HISWA in de RAI Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor uitstekende mobiele WiFi-oplossingen. Onbeperkt online surfen tijdens het varen? Dat is mogelijk!
Lees verder

In het tweede kwartaal van 2017 liep het mobiele 3G en 4G dataverbruik op tot wel 77 miljard megabyte, oftewel 77 petabyte. Het totale 3G en 4G internetverkeer lag eind 2016 nog op 50 petabyte.
Lees verder

Niet iedere woning in Nederland beschikt over een vast netwerk. T-Mobile biedt deze huishoudens nu unlimited 4G aan: onbeperkt, snel en stabiel internet over 4G!
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie