Home - Nieuws
In 2020 biedt telecomprovider T-Mobile landelijk een dekkend 5G-netwerk aan. Dit jaar start T-Mobile met een test in Den Haag en als alles volgens plan verloopt, moet 5G volgend jaar in heel Nederland in de 700 MHz-band werken.
Lees verder

KPN heeft aangegeven te willen stoppen met de merknamen Xs4all, Telfort en Yes Telecom. De diensten van de bedrijven zullen verdergaan onder de vlag van KPN. Wanneer de veranderingen worden doorgevoerd is nog niet zeker. Met name de verdwijning van het me
Lees verder

T-Mobile en Tele2 zijn na goedkeuring van de Europese Commissie officieel gefuseerd. De twee telecombedrijven vormen nu samen één organisatie, maar beloven dat de concurrentie op de Nederlandse markt juist meer wordt. De fusie is de start van de grootse p
Lees verder

Rond de feestdagen hanteert KommaGo aangepaste openingstijden. De levertijd van bestellingen uit onze webshops kan hierdoor langer zijn dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
Lees verder

Belgische hulpdiensten zullen in de toekomst niet meer gebruikmaken van hun eigen netwerk Astrid, maar overstappen naar commerciële netwerken van telecomproviders.
Lees verder
 
Meer nieuws

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie