Home - Product informatie - Uitleg en oplossingen - Wat is een MiFi router?

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1226

Start een chatgesprek


MiFi router

MiFi is een samenvoeging van ‘mobile’ en ‘WiFi’ en kan dus het beste worden omschreven als een mobiele WiFi router. U plaatst een SIM-kaart in de MiFi router en vervolgens verbindt u via WiFi uw computers, tablets en smartphones met de MiFi router.

Populaire MiFi routers

De best verkochte MiFi routers vind u hieronder. Deze modellen zijn zeer geschikt voor onderweg en hebben een lange accuduur. Klik hier om ons volledige assortiment MiFi routers te bekijken.

Er zijn ook vaste 4G routers te krijgen, bekijk ook onze 4G routers voor thuisgebruik of 4G routers voor zakelijk gebruik.
 
Huawei E5785-320 MiFi 4G+ Mobiele WiFi Hotspot
  • 4G+ MiFi router
  • Downloadsnelheid: max. 300Mbps
  • Accuduur van 12 uur.
Huawei E6878-370
  • 5G MiFi router
  • Downloadsnelheid: max. 1,65 Gbps
  • Werkt ook op 4G+
TP-Link M7650
  • 4G+ MiFi router
  • Downloadsnelheid: max. 600Mbps
  • Accuduur van 15 uur

Hoe werkt een MiFi router?

Een MiFi router werkt op basis van een SIM-kaart, zoals bijvoorbeeld de SIM-kaarten van Internet on Demand. De SIM-kaart maakt verbinding met het netwerk van uw provider, net als bij uw smartphone. In de router zit vervolgens een WiFi zender die automatisch een draadloos netwerk op zet. Vervolgens verbindt u simpelweg uw mobiele apparaat met het WiFi netwerk en u heeft internet.

Huawei MiFi router

Eén van de bekendste merken op het gebied van MiFi routers is Huawei. Deze Chinese technologiegigant heeft zich volledig toegelegd op mobiel internet, zowel in routers als in smartphones. Huawei MiFi routers kenmerken zich door hun prestaties en de strakke vormgeving, waardoor u altijd verbonden bent, zonder dat er een ‘lelijk’ apparaat op uw locatie aanwezig is. Bekijk ons assortiment Huawei 4G MiFi routers.

Meer informatie

Bent u op zoek naar mobiel internet voor onderweg of wilt u een MiFi router op locatie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wanneer u een MiFi in Nederland wilt gebruiken met onbeperkt 4G data en een maximale snelheid, kunt u kiezen voor een Internet on Demand 4G SIM-kaart. Bel met 030 669 1226 voor een passend advies van onze productspecialisten.
4G MiFi router

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie