Home - Product informatie - Uitleg en oplossingen - Peplink M2M routers

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1226

Start een chatgesprek


Peplink M2M routers

Voor zwaardere industriële toepassingen is een conventionele router niet geschikt. In deze gevallen dient een industriële M2M router ingezet te worden. Peplink is een Amerikaanse fabrikant die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van deze oplossingen.

Vanwege hun robuustheid en zeer uitgebreide functionaliteiten worden de routers van Peplink steeds populairder. Hun routers worden uitgebracht onder de naam Pepwave en zijn speciaal bedoeld voor toepassingen binnen de industrie of voor grote bedrijven. Op deze pagina lichten wij enkele unieke eigenschappen van de Pepwave routers toe.

Speedfusion: extra snelle en stabiele verbindingen
De meeste Pepwave routers beschikken over een unieke technologie genaamd Speedfusion. Deze gepatenteerde technologie van Peplink is speciaal ontworpen voor multi-WAN omgevingen. In tegenstelling tot standaard routers, is een router met Speedfusion in staat om de bandbreedte van alle WAN-verbindingen te stapelen. Dit resulteert in een netwerk met extra hoge snelheid, betrouwbaarheid en high-security. De verbinding is stabiel en uw gegevens zijn beveiligd met 256-bit militair-grade AES encryptie.Meerdere netwerkverbindingen
Alle Pepwave routers bieden de mogelijkheid om meerdere netwerkverbindingen op te zetten. Zo beschikken de routers niet alleen over WiFi, maar ook over meerdere SIM-, USB- en LAN-poorten. Op deze manier kan een verbinding worden gemaakt via 3G, 4G, LTE, WiFi, DSL, kabel en satelliet.

Peplink router, altijd een werkende verbinding
Met een Pepwave router bent u ook altijd verzekerd van een werkende internetverbinding. Wanneer er meerdere verbindingen zijn aangesloten zal de router altijd de verbinding met het beste signaal kiezen. En mocht een van de verbindingen wegvallen, dan schakelt het apparaat automatisch over naar een andere verbinding. Dit wordt ook wel failover genoemd.

InControl 2: volg en lokaliseer voertuigen
Bij de modellen die GPS ondersteunen kan een licentie worden geactiveerd voor InControl 2. Dit is een applicatie die het mogelijk maakt om voertuigen via GPS te volgen en te lokaliseren op afstand. Gegevens zoals snelheid, locatie en afgelegde route zijn allemaal terug te vinden. De informatie kan in real-time worden gegeven, maar u kunt ook tot 24 uur terugkijken.Zeer gebruiksvriendelijk
Peplink heeft veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de routers. Dat is ook sterk terug te zien in de interface die zij hebben ontwikkeld voor de systeemconfiguratie. Het installeren en configureren van de Peplink routers is dan ook door iedereen te doen, vakkennis is niet vereist. Ervaar het zelf en klik hier om naar de demo te gaan.

Robuust en stevig
Industriële routers moeten tegen een stootje kunnen gezien de (soms zware) omstandigheden waarin zij gebruikt worden. Daarom zijn de Pepwave routers uitgerust met een stevige stalen behuizing en zijn ze te gebruiken binnen een temperatuurbereik van -40°C tot 65°C. De HD IP67 modellen zijn tevens stof- en waterdicht waardoor ze zelfs geschikt zijn voor gebruik in de buitenlucht.

Toepassingsmogelijkheden Pepwave

De Pepwave routers kunnen overal ingezet worden waar een snelle en stabiele mobiele internetverbinding vereist is, maar een gewone router niet toereikend is. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Beveiliging publieke sector: Zeer geschikt om te gebruiken bij brandweer, politie etc. gezien de extreme omstandigheden (hoge en lage temperaturen, schokken en trillingen) waartegen de routers bestand zijn.

Openbaar vervoer: Voor mobiel internet in de trein of bus. Ook Fleet Management, het beheren en volgen van de voertuigen behoort tot de mogelijkheden.

Retail: Om vanaf ieder winkelfiliaal snel verbinding te kunnen maken met bijvoorbeeld het hoofdkantoor of pinautomaten. Met 256-bits AES-codering blijven gegevens beschermd tegen derden.

Broadcasting: In de televisie- en filmbranche zijn snelle en stabiele verbindingen vereist. De Pepwave routers zijn in staat dergelijke prestaties te leveren.

 
Pepwave max br1

Pepwave MAX BR1 LTE-A

M2M 4G+ LTE Router
Ingebouwde GPS

IPsec VPN, QoS en firewall
Dual SIM
802.11n WiFi (ook als WAN)

1x WAN poort
2x LAN poort 
 
Pepwave MAX HD2 Pepwave MAX HD2 M2M 4G LTE

M2M Router met twee ingebouwde 4G LTE modems
Ingebouwde GPS

Dual SIM
Vier internetverbindingen mogelijk
Speedfusion, loadbalancing en failover
IPsec en PPTP VPN, QoS en firewall
2x WAN poort, 4x LAN poort, 1x USB poort
802.11n WiFi (ook als WAN) 
 

Pepwave MAX HD2 IP67 M2M 4G LTE

Industriële M2M Router met ingebouwde GPS
2 ingebouwde 4G LTE modems met elk 2 SIM poorten
Geschikt voor buitengebruik: stof- en waterdicht (IP67)
Vijf internetverbindingen mogelijk
Speedfusion, loadbalancing en failover
IPsec en PPTP VPN, QoS en firewall
1x WAN poort, 1x LAN poort
802.11n WiFi (ook als WAN)

 

Meer informatie

Voor meer informatie en advies over de producten van Peplink kunt u contact opnemen met onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl. Wij helpen u graag verder.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie