Home - Product informatie - Uitleg en oplossingen - Cradlepoint NetCloud 4G oplossingen

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1226

Start een chatgesprek

Cradlepoint NetCloud 4G oplossingenCradlepoint is marktleider in mobiele 4G oplossingen voor bedrijven, serviceproviders en overheidsinstellingen. De fabrikant staat bekend om zijn robuuste 4G LTE routers die de snelheid, betrouwbaarheid en capaciteit leveren die in deze organisaties vereist zijn. Met de NetCloud Manager zijn alle netwerken bovendien centraal te beheren, zelfs wanneer ze verspreid zijn over meerdere locaties.Bij aanschaf van een  Cradlepoint router heeft u de keuze uit een aanvullend NetCloud Solution pakket van 1 jaar, 3 jaar of 5 jaar. U beschikt dan over een alles-in-één oplossing met krachtige hardware, cloud-management en een uitgebreid support plan.

Instapmodellen

4G router voor IoT / M2M
De compacte, semi-robuuste Cradlepoint COR IBR200 4G LTE router is speciaal ontworpen voor M2M en IoT toepassingen. Gebruik de COR IBR200 bijvoorbeeld om verbinding maken met apparaten op afstand (bijv. zonnepanelen) en op deze manier data uit te lezen. Hierbij gaat het specifiek om situaties die een laag dataverbruik kennen en waarbij een hoge doorvoersnelheid niet van belang is. De NetCloud Perimeter zorgt voor een beveiligde verbinding.
 
4G router voor voertuigen
De Cradlepoint COR IBR900 is een robuuste LTE router die een stabiele netwerkverbinding creëert in voertuigen. Sectoren waarin de IBR900 gebruikt kan worden zijn o.a. transport en logistiek, openbaar vervoer en hulpdiensten.
 
 

4G router voor kantooromgevingen
De Cradlepoint CBA550 LTE adapter is een 4G oplossing met LTE failover die naadloos integreert met bestaande netwerk-infrastructuren. Valt het bestaande netwerk weg, dan wordt er automatisch overgeschakeld naar het 4G-netwerk zodat u verbonden blijft. Het apparaat wordt gevoed via Power over Ethernet (802.3af) zodat u het op iedere gewenste locatie kunt installeren.  


Geavanceerde modellen

4G router voor voertuigen
De Cradlepoint COR IBR1700 LTE-router is ontworpen voor de meest veeleisende mobiele toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan hulpdiensten, mobiele commandocentra, openbaar en particulier vervoer en commerciële vloten. De router bevat één LTE-modem (tot 600 Mbps) en biedt een hoge verwerkingscapaciteit en veel uitbreidingsmogelijkheden. Met de IBR1700 bent u dan ook verzekerd van een betrouwbare communicatie, zowel binnen als buiten het voertuig.
 
4G failover router voor kantooromgevingen
De Cradlepoint CBA850 LTE-adapter is een kant-en-klare oplossing voor LTE-failover die naadloos kan worden geïntegreerd met bestaande netwerken en een SD-WAN-infrastructuur. Middels een beveiligde draadloze toegang biedt de CBA850 de mogelijkheid om de beheeropties uit te breiden naar elke primaire router, zonder een bekabelde verbinding.
 
4G router voor kantooromgevingen
De Cradlepoint AER2200 is ontworpen voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Deze alles-in-één router combineert bekabelde en draadloze routing, SD-WAN,  LTE, WiFi en uitgebreide beveiliging. Dankzij de cloud-functionaliteit kan het complete netwerk centraal en eenvoudig beheerd worden. Voeg een extra LTE-modem toe voor load balancing (MC400LP6).

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de 4G-oplossingen van Cradlepoint, neem dan contact op met onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1226, stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag verder op weg!

Stel uw vraag over Cradlepoint

Stuur een email naar   info@mobielverbinden.nl  Of gebruik onderstaand formulier
Naam*:
E-mailadres*:
Uw vraag*:
* Verplichte velden

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie