Home - Product informatie - Uitleg en oplossingen - 4G oplossingen voor de vervoerssector

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1226

Start een chatgesprek


4G oplossingen voor de vervoerssectorNiet alleen thuis of op het werk, maar ook onderweg willen mensen gebruik kunnen maken van WiFi. Altijd online zijn met onze smartphone of tablet is tegenwoordig immers de standaard. MAX Transit is een speciale productlijn van Peplink die ontwikkeld is voor de vervoerssector. Met MAX Transit routers kunnen o.a. bus- en touringcarbedrijven hun wagenpark voorzien van supersnel 4G internet, als extra service voor hun passagiers of werknemers. Ook fleet tracking en locatiebepaling van voertuigen behoren tot de mogelijkheden. Gezien de hoge stabiliteit en betrouwbaarheid van de verbindingen zijn de oplossingen van Peplink een uitstekende keuze.

Toepassingen MAX Transit

 
WiFi voor passagiers
Met MAX Transit routers creëert u een stabiele WiFi hotspot in bussen, touringcars, taxi’s of cruiseschepen zodat passagiers tijdens hun reis gebruik kunnen maken van internet. Handig is de Social WiFi Captive Portal waarmee passagiers simpelweg via social media inloggen op de WiFi hotspot. Demografische gegevens (zoals geslacht en leeftijd) worden automatisch verzameld zodat u een goed beeld krijgt van uw publiek, ideaal voor eventuele marketingdoeleinden. Peplink biedt ondersteuning voor Facebook, Google ID, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Fleet Tracking voor transport en logistiek
MAX Transit routers zijn ook een interessante keuze voor vervoers- en transportbedrijven dankzij de uitgebreide fleet tracking functies. Via de Incontrol2 applicatie kunt u op afstand bijhouden waar uw voertuigen zich bevinden. Ook andere belangrijke gegevens zoals snelheid, GPS-locatie en route worden exact bijgehouden en op overzichtelijke wijze getoond binnen de applicatie. Volg uw voertuigen real-time of kijk tot 24 uur terug. Incontrol2 werkt via de Cloud en biedt tevens de mogelijkheid om de routers op afstand te beheren.Wilt u naast het lokaliseren van uw voertuigen ook de getransporteerde goederen in de gaten kunnen houden? Koppel dan een beveiligingscamera aan de MAX Transit router. 
 
Vertrekinformatie openbaar vervoer
De trackingfunctie van MAX Transit kan ook gebruikt worden door openbaar vervoersbedrijven, bijvoorbeeld om bij te houden waar bussen of trams zich bevinden. Daarnaast kunnen reizigers op de hoogte worden gehouden van de actuele vertrektijden via een bushalte display of een OV-app.
 

MAX Transit producten

De MAX Transit productlijn bestaat uit de MAX Transit en MAX Transit DUO router, met respectievelijk 2 en 4 SIM-kaartslots. Indien één provider netwerkproblemen heeft, schakelen de routers automatisch over op een andere SIM-kaart. Hierdoor bent u verzekerd van een stabiel WiFi-netwerk en beschikken uw passagiers altijd over een werkende internetverbinding.

Met deze routers creëert u een razendsnel dual-band 11ac WiFi-netwerk in elk voertuig. Op de 2,4 GHz frequentie genieten gebruikers van WiFi-snelheden tot 300Mbps en op de 5 GHz frequentie tot 866Mbps. De routers ondersteunen maar liefst 150 gelijktijdige gebruikers en worden gevoed via de voertuigaccu, een powerbank of een gewone voedingsadapter. Beide modellen zijn beschikbaar in 4G en 4G+ uitvoering.
 

MAX Transit

  • 2 SIM slots, 1 modem
  • Downloadsnelheden tot 200 Mbps​
  • 150 gelijktijdige gebruikers
  • Social WiFi Captive Portal
  • WAN failover en load balancing


 

Max Transit DUO

  • 4 SIM slots, 2 modems
  • Downloadsnelheden tot 200 Mbps​
  • 150 gelijktijdige gebruikers
  • Social WiFi Captive Portal
  • WAN failover en load balancing
 
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Peplink en 4G toepassingen in de vervoerssector, neem dan contact op met onze productspecialisten. Bel naar 030 669 1226 of stuur een e-mail naar info@mobielverbinden.nl. Wij helpen u graag verder op weg.
 

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie