Home - Product informatie - Uitleg en oplossingen - 4G antennes

Heeft u vragen?


Neem contact met ons op

030 669 1226

Start een chatgesprek


 
4G flatpanel antenne
4G richtantenne
4G omni-antenne
4G flatpanel antennes 4G richtantennes 4G omni-antennes
Hoek van 20 tot 70 graden
Dekt een groot gebied
Voor veranderende antennelocaties
Gericht signaal opvangen/zenden
Grootste bereik
Voor woningen en kantoren
360 graden ontvangst
Altijd een signaal
Voor campings en voertuigen
 


4G antennes

Wanneer uw 4G bereik onvoldoende is of de snelheid van uw 4G internet niet optimaal is, biedt een 4G antenne uitkomst. Een 4G antenne versterkt namelijk het bereik van het internetsignaal en zit dit door naar uw mobiele apparaat. Er zijn een aantal verschillende soorten 4G antennes, maar u plaatst ze allemaal aan de muur of aan een mast en richt ze vervolgens richting de dichtstbijzijnde 4G mast. Vervolgens verbindt u de antenne met een kabel met uw 4G modem of USB dongel.


4G flatpanel antenne

Een 4G flatpanel antenne voor een goed 4G bereik straalt in een hoek van 20 tot 70 graden (horizontaal). Het is niet nodig om de antenne exact uit te richten omdat er een redelijk groot gebied gedekt wordt. Een 4G flatpanel antenne gebruikt u wanneer de locatie waar de antenne hangt kan veranderen en het uitrichten lastig kan zijn. In de scheepvaart worden er vaak flatpanel antennes gebruikt omdat een schip voortdurend beweegt en een richtantenne daardoor niet ideaal is.

Klik hier om alle 4G flatpanel antennes te bekijken.
 

4G richtantenne

Een richtantenne kan heel gericht een signaal opvangen en uitzenden. Het grote voordeel van een 4G richtantenne is dat het signaal met een kleine openingshoek wordt uitgezonden. Hierdoor heeft u een groter bereik dan bij een flatpanel of omni-antenne. Het nadeel is direct ook deze kleine openingshoek, daarbuiten doet de antenne vrijwel niets. U gebruikt een 4G richtantenne voornamelijk in woningen of aan een kantoorpand en hangt deze antennes aan de buitenmuur.

Klik hier om alle 4G richtantennes te bekijken.

4G omni-antenne

Een 4G omni-antenne verzendt en ontvangt signalen 360 graden rondom de antenne. Het bereik van een omni-antenne is minder dan bij een flatpanel of een richtantenne, maar het grote voordeel is dat u te allen tijde een internetsignaal opvangt, wanneer u niet precies weet waar het 4G signaal vandaan komt. Een omni-antenne wordt veel gebruikt wanneer uw locatie voortdurend verandert, bijvoorbeeld op campings en in voertuigen.  

Klik hier om alle 4G omni-antennes te bekijken.

Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie