Huawei E5785Lh-22c

4G+ Mobiele WiFi Hotspot


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Huawei E5785Lh-22c

De Huawei E5785Lh-22c is een razendsnelle 4G+ mobiele WiFi hotspot waarmee u overal ter wereld kunt internetten. Het compacte apparaat haalt draadloze snelheden tot 300Mbps en kan verbinding maken met maximaal 16 WiFi-devices. De accu gaat maximaal 12 uur mee en is eenvoudig op te laden via USB.

Lees meer

Eigenschappen Huawei E5785Lh-22c
Geschikt voor 4G+ (CAT. 6 LTE)
Downloadsnelheid: 300 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual band 802.11b/g/n/ac WiFi
Maximaal 16 gelijktijdige gebruikers
Maximale accuduur: 12 uur
1 Micro SIM-kaart slot (SIM-lock vrij)
2 externe 4G antenne aansluitingen (TS-9)
MicroSD-slot voor maximaal 32GB

Snelle 4G+ MiFi tot 16 gebruikers
De Huawei E5785Lh-22c is een razendsnelle MiFi hotspot met LTE-Advanced ondersteuning en downloadsnelheden van maximaal 300 Mbps. Deze mobiele router kan verbinding maken met maximaal 16 mobiele apparaten (zoals smartphones en tablets), zodat meerdere mensen tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de WiFi hotspot. Naast 4G is de E5785Lh-22c ook toepasbaar in gebieden met alleen 3G of 2G signalen.

Krachtige batterij
De krachtige 3000 mAh accu van de Huawei E5785Lh-22c gaat maximaal 12 uur mee (afhankelijk van het gebruik en de netwerkomstandigheden). De stand-by tijd bedraagt ongeveer 600 uur. Is de accu leeg, dan kunt u deze eenvoudig opladen via uw pc met de meegeleverde USB-kabel.

Huawei HiLink app
Bij de Huawei E5785Lh-22c hoort de Huawei HiLink app die beschikbaar is voor iOS en Android. Via de HiLink app kunt u de Huawei E5785Lh-22c niet alleen volledig beheren, ook kunt u hiermee snel verbinding maken met internet. U scant simpelweg de 2D-barcode op het display van de Huawei E5785Lh-22c om toegang te krijgen tot het netwerk. Hierdoor hoeft u geen ingewikkelde wachtwoorden meer te onthouden.

Gebruik de juiste SIM-kaart
De SIM-kaart lezer van uw Huawei-product is het meest kwetsbare onderdeel van het apparaat. Het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Beschadigingen aan de SIM-kaart lezer, bijvoorbeeld door het gebruik van een SIM-kaart adapter, vallen niet onder de garantie van Huawei.

Heeft u nog geen SIM-kaart?

Voor het gebruik van een MiFi is een SIM-kaart nodig. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar: wij leveren namelijk SIM-kaarten van Internet On Demand met onbeperkt 4G gedurende een vooraf bepaalde looptijd. Deze SIM-kaarten zijn in heel Nederland te gebruiken. Ideaal wanneer u op vakantie gaat of tijdelijk op een locatie zonder internet moet werken. Kortom: geen datalimiet, een vaste periode en een vaste prijs. De SIM-kaarten zijn bovendien uit voorraad leverbaar. Bekijk de SIM-kaarten.

MiFi router meer informatie
MiFi routers zijn er in verschillende varianten. Bent u benieuwd naar de verschillen en wilt u weten hoe een MiFi router eigenlijk werkt? Kijk dan op onze informatiepagina over MiFi routers.

Inhoud verpakking
  • Huawei E5785Lh-22c
  • 3000 mAh accu
  • USB kabel
  • Veiligheidsinformatie
  • Snelstart handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: E5785Lh-22c
EAN: 6901443175567

Merk: Huawei

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenKan deze ook in het buitenland gebruikt worden?
Alle 3G/4G modemrouters die wij aanbieden werken in ieder geval in heel Europa, maar buiten Europa is dit een ingewikkelder verhaal. U dient dan per land te controleren welke frequenties er voor 3G/4G gebruikt worden, als deze overeen komen met de Europese frequenties dan gaat de 3G/4G modemrouter ook daar werken. Sommige 3G/4G modemrouters ondersteunen soms ook de frequenties die buiten Europa worden gebruikt, dit kunt u terugvinden in de datasheet van de 3G/4G modemrouter.

In welke landen wilt u de Huawei E5785Lh-22c gaan gebruiken?
Mijn SIM vraagt om een pincode, ik moet 0000 invullen.
Hoe kan ik dit invoeren bij de Huawei MiFi?
Ik adviseer de simkaart in een smartphone of iets te steken om dan via de instellingen op de smartphone de pincode te verwijderen.

Alternatief kan het ook via de HiLink app, die is te downloaden in de app winkel van uw smartphone en is dan te vinden bij Instellingen -> Device -> Pin Management

Dit zou dan elke keer na het opnieuw opstarten moeten. Wanneer de pincode via de smartphone verwijderd is hoeft het niet meer en maakt hij na het opstarten automatisch verbinding met het internet.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie