Huawei E5372 4G

Mobiele WiFi Hotspot


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Huawei E5372 4G

De Huawei E5372 is een compact en lichtgewicht dual-band 4G-modem en WiFi-hotspot in één waarmee u tot 10 gebruikers draadloos met internet kunt verbinden. De Huawei E5372 kan 4G-snelheden tot 150 Mbps aan en heeft een SD-slot voor opslag. Het modem is simlockvrij.

Lees meer

Eigenschappen Huawei E5372

Compact en lichtgewicht (130 gram)
Dual-band WiFi (2.4GHz en 5GHz)
4G-snelheden tot 150 Mbps
Ondersteunt tot 10 WiFi-apparaten en gebruikers
SD-kaartslot voor gedeelde opslag
Stevige accu gaat 6 uur mee
2 externe antenne aansluitingen
Simlockvrij, werkt met alle 4G-providers


4G WiFi-modem voor 10 gebruikers
De Huawei E5372 is een zeer compact dual-band 4G modem (9,9 x 6,2 x 1,4 cm) met een gewicht van slechts 130 gram. Steek een 4G-simkaart in het simkaartslot en meld via WiFi uw computers, tablets en smartphones aan. Het apparaat kan 10 gelijktijdige gebruikers aan en ondersteunt 4G-snelheden tot 150 Mbps.

Ingebouwde accu
Dankzij de ingebouwde accu is de Huawei E5372 ook voor onderweg te gebruiken. De 1780 mAh accu gaat ongeveer 6 uur mee, stand-by 300 uur. De accu laadt u eenvoudig op via een USB-poort of de bijgeleverde USB-lader.SD-kaartlezer
In de Huawei E5372 kunt u een Micro SD-kaart steken om bestanden op te slaan en met alle gebruikers te delen. Wanneer u een bestand heeft dat u op meerdere apparaten wilt gebruiken, dan downloadt u dit direct naar de SD-kaart. Op deze manier bespaart u bandbreedte.

Externe antenne aansluitingen
Het USB modem beschikt over twee externe antenne-aansluitingen, waardoor het mogelijk is om een krachtige externe antenne aan te sluiten in gebieden met slechte dekking. De Huawei E5372 biedt ook ondersteuning voor een MiMo 4G antenne (hiervoor zijn twee antenne-aansluitingen vereist).

Gebruik de juiste SIM-kaart
De SIM-kaart lezer van uw Huawei-product is het meest kwetsbare onderdeel van het apparaat. Het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Beschadigingen aan de SIM-kaart lezer, bijvoorbeeld door het gebruik van een SIM-kaart adapter, vallen niet onder de garantie van Huawei.

Inhoud verpakking
  • Huawei E5372 4G-modem
  • 1780 mAh accu
  • USB kabel
  • Veiligheidsinformatie
  • Snelstart handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: E5372
EAN: 6901443016358

Merk: Huawei
Tags: MiFi Routers

Lees meerReviews


16-08-2015
Ge-wel-dig!

Heb deze Huawei een jaar geleden (augustus 2014) aangeschaft, nadat ik positieve ervaringen over een dergelijk apparaat had gehoord van een mede-kampeerder.
Het type wat hij had bleek niet meer verkocht te worden; na contact met de helpdesk van Mobielverbinden.nl werd me deze als alternatief/opvolger geadviseerd.

Ik gebruik het apparaatje nu zowel thuis als ook tijdens vakanties;
- thuis zet ik 'm in als repeater/versterker voor mijn interne WiFi signaal; ik plaats dan de Huawei op zolder en zorg dat 'ie mijn WiFi signaal oppikt en vervolgens opnieuw uitzendt.
- tijdens vakanties heb ik 'm nu op verschillende manieren ingezet:
x gelijk aan thuis (opvangen van het - al dan niet vrije - WiFi signaal van de camping en dat weer doorzenden; dit is vooral handig wanneer de camping werkt met uitgifte van WiFi accounts (betaald en/of onbetaald).
De account-info (username/pwd) voer ik dan in de Huawei waarna 't hele gezin (soms tot 5-7 apparaten tegelijkertijd) via dat ene account toegang heeft tot internet.
Normaliter is internetten via zo'n uitgegeven account beperkt tot 1 IP adres/device.
x via prepaid 3G/4G-kaartje:
Tijdens vakanties in Duitsland en Italië de Huawei voorzien van een prepaid-internetkaartje (in Duitsland via WhatsApp-sim van E-plus en in Italië via Tre.it); ervaring in Italië was in één woord perfecto!
In Mediamarkt het kaartje gekocht; alleraardigste mensen hebben gezorgd dat kaartje geactiveerd werd. Moest daartoe het simmetje in mijn Huawei stoppen en na middernacht zou 'ie dan vanzelf geactiveerd worden. Dit ging precies zoals me werd beloofd!
Vervolgens hebben we met het hele gezin, zelfs onderweg (op locatie en tijdens de terugreis tot ergens in Duitsland), de 3GB helemaal opgebruikt en dat voor €15!!!
Een maand eerder in Duitsland ging het wat lastiger; bij dat abonnement van E-plus bleek het vereist dat de aanvrager een (post-) adres in Duitsland had.
Helaas lukte de activatie pas toen we weer thuis waren!!

Een goede leer voor een volgende keer!

Al-met-al een super apparaat!

Zowel router als repeater

Interne accu, daardoor ook onderweg te gebruiken

Simpel te configureren via webinterface en/of app (Android; geen ervaringen via andere platforms)

Nog geen minpunten ervaren!!

Beoordeling:
21-01-2020
Werkt het in Amerika?

Nergens is te vinden op welke 3G frequenties het werkt.
Met andere woorden: werkt het in Amerika?

Reactie KommaGo:
De ondersteunde frequenties worden per model vermeld in het "specification document". Bij de E5372 wordt het volgende vermeld:
- LTE: FDD 2600/2100/1800/900/800 MHz
- DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS: 2100/1900/900/850 MHz
- EDGE/GPRS/GSM: 1900/1800/900/850 MHz

Echter kunt u niet alleen uitgaan van de frequenties bij internationaal gebruik doordat de achterliggende techniek soms anders is. Om deze reden zullen de meeste Europese modellen niet werken in Amerika waaronder de E5372. De beste opties zijn daarom om een MiFi router in Amerika aan te kopen of een MiFi router te gebruiken met een brede ondersteuning (bijvoorbeeld de Huawei E5885)

Er zijn geen pluspunten voor dit product

Boot

Beoordeling:

Veelgestelde vragenKan ik op de camping in Oostenrijk gebruik maken van mijn Huawei WiFi modem, zonder dat ook mijn buurman er onbedoeld gebruik van maakt?
Ja, alle WiFi modems van Huawei worden standaard uitgeleverd met een uniek wachtwoord.

Alleen de mensen waaraan u uw wachtwoord besluit te geven, kunnen gebruik maken van het WiFi signaal.
Werkt deze MiFi naast 4G ook op 3G, wanneer 4G op een bepaalde locatie buiten bereik of nog niet beschikbaar is?
Ja, deze unit is backwards compatible.

Dit zorgt ervoor dat de unit overweg kan met zowel 4G als 3G. 

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie