Huawei E5336s-2

3G Mobiele WiFi Hotspot


69 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Huawei E5336s-2

De Huawei E5336s-2 is een mobiele WiFi-hotspot en 3G-modem in één waarmee u tot 10 gebruikers draadloos met internet kunt verbinden. De Huawei E5336-2 kan 3G-snelheden tot 21 Mbps aan en heeft een MicroSD-slot voor het opslaan en delen van bestanden. Het modem is simlockvrij.

Lees meer

Eigenschappen Huawei E5336s-2

Portable Wireless-N WiFi Modem
Ondersteunt tot 21 Mbps 3G snelheid
USB aansluiting voor PC of Laptop
Ondersteunt tot 10 mobiele apparaten tegelijk
Start in 5 seconden op
1 Standaard SIM-kaart slot
MicroSD-slot voor maximaal 32 GB

3G WiFi-modem voor 10 gebruikers
De Huawei E5336s-2 is een mobiel 3G modem met een gewicht van slechts 90 gram. Steek een 3G-simkaart in het apparaat en zet overal waar u maar wilt een draadloze netwerkverbinding op. U kunt de E5336s-2 zowel draadloos als bekabeld via USB gebruiken. Verbind vervolgens eenvoudig uw mobiele apparatuur zoals computers, tablets en smartphones. Het apparaat kan 10 gelijktijdige gebruikers aan.

Automatisch schakelen tussen 3G en WiFi
Met de E5336s-2 kunt u internetten via 3G of WiFI. Wanneer u zich bevindt in een omgeving waar een WiFi hotspot aanwezig is (bijvoorbeeld een vliegveld, café, hotel), schakelt het WiFi modem automatisch over van 3G naar WiFi om dataverbruik te besparen.

Bestanden opslaan en delen via MicroSD
De Huawei E5336s-2 biedt ook ondersteuning voor een MicroSD-kaart. Hierop kunt u bestanden opslaan en met andere gebruikers delen. Wanneer u een bestand heeft dat u op meerdere apparaten wilt gebruiken, dan downloadt u dit direct naar de SD-kaart. Op deze manier bespaart u bandbreedte.

LCD-scherm
De E5336s-2 is zeer makkelijk te bedienen via het menu op het LCD-scherm. Via dit LCD scherm is het ook mogelijk uw Android-apparatuur te koppelen. Open via het menu een 2D barcode en scan deze met uw Android-toestel. Installeer hiervoor wel eerst de Huawei Mobile WiFi App.

SMS-functie
Ook het schrijven, versturen en ontvangen van sms-berichten is mogelijk met de Huawei E5336s-2. In het geheugen kunnen zo'n 500 sms'jes worden opgeslagen.

Gebruik de juiste SIM-kaart
De SIM-kaart lezer van uw Huawei-product is het meest kwetsbare onderdeel van het apparaat. Het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Beschadigingen aan de SIM-kaart lezer, bijvoorbeeld door het gebruik van een SIM-kaart adapter, vallen niet onder de garantie van Huawei.

Inhoud verpakking

  • Huawei E5336s-2
  • 1500 mAh accu
  • USB kabel
  • Veiligheidsinformatie
  • Snelstart handleiding


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: E5336
EAN: 6920702799597

Merk: Huawei
Tags: MiFi Routers

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenKan men in deze een Micro SIM-kaart plaaten?
Nee, dit soort apparatuur is (jammer genoeg) alleen geschikt voor gebruik in combinatie met standaard 'grote' SIM-kaarten.

Micro SIM-kaarten in combinatie met een adapter zullen zorgen voor beschadiging van het apparaat, dit type beschadiging valt tevens niet binnen de garantie.
Is dit apparaat ook aan te sluiten op netstroom?
Ja, dit is mogelijk.

Standaard wordt de unit opgeladen middels de meegeleverde USB kabel, echter kunt u met een losse USB adapter het apparaat ook opladen via netstroom.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie