Huawei E5330s-2

3G Mobiele WiFi Hotspot (Zwart)


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product
Kleur:
huawei-e5330-wit-5.jpg huawei-e5330.jpg

Huawei E5330s-2

De Huawei E5330 is een 3G modem met ingebouwde WiFi hotspot waarmee u tot 10 apparaten draadloos kunt verbinden. Via USB kunt u de Huawei E5330 op een PC of laptop aansluiten om de accu op te laden of om direct op internet te surfen. De E5330 heeft een compact formaat en past in uw handpalm.

Lees meer

Eigenschappen Huawei E5330
802.11 b/g/n WiFi snelheden tot 72,2 Mbps
3G-snelheden tot 21 Mbps
USB aansluiting voor PC of laptop
Ondersteunt tot 10 wifi apparaten tegelijk
Start in 5 seconden op, 6 uur accu tijd
1 Standaard SIM-kaart slot
Hi-Link automatische configuratie
Gewicht 120 gram

3G WiFi-modem voor 10 gebruikers
De Huawei E5330 is een zeer compact dual-band 3G modem met een gewicht van slechts 120 gram. Steek een 3G-simkaart in het simkaartslot en meld via WiFi uw computers, tablets en smartphones aan. Het apparaat kan 10 gelijktijdige gebruikers of apparaten aan en ondersteunt 3G-snelheden tot 72,2 Mbps.

Ingebouwde accu
Dankzij de ingebouwde accu is de Huawei E5330 ook onderweg te gebruiken. De 1500 mAh accu gaat ongeveer 6 uur mee, standby 300 uur. De accu laadt u eenvoudig op via de meegeleverde USB kabel.

Huawei Mobile WiFi app
Met de Huawei Mobile WiFi app is het zeer eenvoudig de Huawei E5330 te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand WiFi aan- of uitzetten, het batterijniveau en de signaalsterkte controleren, berichten lezen en alle aangesloten apparatuur terugvinden. Met deze app kunt u zelfs uw Android-apparaten verbinden door de QR-code op de E5330 te scannen.

Heeft u nog geen SIM-kaart?
Voor het gebruik van een MiFi is een SIM-kaart nodig. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar: wij leveren namelijk SIM-kaarten van Internet On Demand met onbeperkt 4G gedurende een vooraf bepaalde looptijd. Deze SIM-kaarten zijn in heel Nederland te gebruiken. Ideaal wanneer u op vakantie gaat of tijdelijk op een locatie zonder internet moet werken. Kortom: geen datalimiet, een vaste periode en een vaste prijs. De SIM-kaarten zijn bovendien uit voorraad leverbaar. Bekijk de SIM-kaarten.

Gebruik de juiste SIM-kaart
De SIM-kaart lezer van uw Huawei-product is het meest kwetsbare onderdeel van het apparaat. Het is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan. Beschadigingen aan de SIM-kaart lezer, bijvoorbeeld door het gebruik van een SIM-kaart adapter, vallen niet onder de garantie van Huawei.

Inhoud verpakking
  • Huawei E5330

  • 1500 mAh accu

  • USB kabel

  • Veiligheidsinformatie

  • Snelstart handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: E5330s-2-B
EAN: 6901443126996

Merk: Huawei

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenKan ik hier een SIM-kaart van een willekeurige provider in doen?
Ja, de Huawei E5330s-2 is SIM-lock vrij.
U kunt dus zelf een provider kiezen.

Houdt er rekening mee dat sommige providers bij specifieke abonnementen het gebruik in een MiFi of router niet toestaan.
Informeer hiervoor bij uw provider.
Is deze 3G router ook geschikt om Netflix te bekijken ?

Het is mogelijk om met deze 3G router ook Netflix te bekijken. 
Houd u er wel rekening mee dat de snelheid van 3G veel lager ligt dan 4G. De beeldkwaliteit kan daarom aanzienlijk minder zijn. 
Daarnaast is het belangrijk om te weten dat u momenteel nog de content krijgt van Netflix van het land waarvan de simkaart is. Als u bijvoorbeeld lokaal in Spanje een simkaart koopt dan zal u enkel Spaanse content via Netflix te zien krijgen. 
 

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie