Huawei E5180s-22

4G LTE Cube Router


179 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Huawei E5180s-22

Met de Huawei E5180s-22 LTE Cube Router verkrijgt u via een draadloos of bekabeld netwerk toegang tot zeer snel internet. De Huawei E5180s-22 kan met 32 WiFi-apparaten tegelijkertijd een draadloze verbinding maken en brengt een lokaal netwerk tot stand.

Lees meer

Eigenschappen Huawei E5180s-22

4G LTE snelheden tot 150 Mbps
Wireless-N WiFi snelheden tot 300 Mbps
1 LAN-poort
1 FXS-poort voor analoge telefoon, printer of fax
Groot WiFi bereik van maximaal 250 meter
1 Micro-SIM slot
Huawei Mobile WiFi App
Gewicht: 250 gram

Elegante 4G-router
De Huawei E5180s-22 zorgt voor een zeer snelle draadloze verbinding. Het apparaat maakt verbinding met internet via WiFi of via een 3G/4G-netwerk, maar beschikt ook over een LAN-aansluiting. De mobiele router is zeer geschikt voor alle digitale communicatie (waaronder VoIP) waar u ook bent. Bovendien is de LTE cube een elegante verschijning; de kleine witte 'kubus' met strak design gaat mooi op in de omgeving.

Groot WiFi bereik
Deze nieuwe router van Huawei biedt een uitzonderlijk groot WiFi bereik van maximaal 250 meter. Bijkomend voordeel is dat dode hoeken ook nog eens worden geëlimineerd. Hierdoor geniet u zelfs op grote afstand van een stabiele internetverbinding dankzij de Huawei B315s-22 4G LTE router.

Telefonieaansluiting
De Huawei E5180s-22 beschikt over een telefoonpoort waar gebruikers een vaste analoge telefoon, printer of fax op aan kunnen sluiten. Bij een verbinding met 3G, 4G of WiFi kunt u probleemloos bellen met VoIP. Dit kan met uw analoge of VoIP-toestel, afhankelijk van uw provider. Als u verbonden bent met 2G is VoIP niet mogelijk.

Beveiliging
De E5180s-22 biedt op verschillende niveaus beveiliging tegen inbreuk op het netwerk. Met de firewall kunt u zelf bepalen welke gespecificeerde MAC-, IP- en URL-adressen uw netwerk binnenkomen en kan met een schakelaar aan- of uitgezet worden. Daarnaast beschikt de LTE cube over gebruikersauthenticatie met onder meer het protocol WPA2. U heeft ook de mogelijkheid om de Cube te beveiligen met een pincode, zodat gebruikers moeten inloggen voor toegang tot de instellingen.

Huawei Mobile WiFi app
Met de gratis Huawei Mobile WiFi app is het zeer eenvoudig de Huawei E5180s-22 te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand WiFi aan- of uitzetten, het batterijniveau en de signaalsterkte controleren, berichten lezen en alle aangesloten apparatuur terugvinden. De App is beschikbaar voor iOS en Android.

Inhoud verpakking

  • Huawei E5180s-22 4G LTE Cube Router
  • Stroomadapter
  • Ethernetkabel
  • Quick Start Handleiding
  • Veiligheidsinformatie


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: E5180s-22
EAN: 6901443028054

Merk: Huawei

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenIs het mogelijk om op deze router een WiFi camera aan te sluiten
en draadloos te gebruiken?

Bijvoorbeeld als beveiliging op een camping, zodat ik via mijn telefoon op de camera kan kijken.
Ja, dit is mogelijk, echter niet rechtstreeks via de Huawei router.

Uw camera hiervoor zelf een mogelijkheid te hebben om dit te doen, bijvoorbeeld middels een app of een cloud management software.

Is het mogelijk om een externe antenne aan te sluiten?
Dit is helaas niet mogelijk.

Als u een externe antenne wilt aansluiten dient u voor een ander model van Huawei te gaan. Afhankelijk van de beoogde toepassing kunnen we u adviseren wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Een veelgekozen oplossing met externe antenne aansluiting is de Huawei B315s-22

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie