Huawei B618s-22d

4G+ LTE Router (CAT11)


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Huawei B618s-22d

De Huawei B618s-22d is een razendsnelle mobiele 4G router waarmee u op iedere locatie een stabiele internetverbinding creëert. Het apparaat ondersteunt dual-band WiFi en kan verbinding maken met 64 apparaten tegelijkertijd. Deze Huawei 4G router is tevens voorzien van 2 Gigabit LAN-poorten.

Lees meer

Eigenschappen Huawei B618s-22d

4G LTE snelheden tot 582 Mbps
WiFi voor 64 apparaten tegelijkertijd
Wireless-AC WiFi snelheden tot 1300 Mbps
2 LAN-poorten (waarvan 1 WAN/LAN)
1 RJ11-poort voor telefoon, printer of fax
1 Micro-SIM kaartslot (simlockvrij)
2 externe antennepoorten (TS-9)
1 USB 2.0 poort
Huawei HiLink App
Gewicht: 700 gram

Snelle 4G-router
Met de Huawei B618s-22d creëert u een snelle 4G internetverbinding op iedere gewenste locatie. Het apparaat werkt op een 4G LTE simkaart van elke willekeurige provider en zorgt voor een draadloos netwerk met een snelheid van maximaal 582 Mbps. Maar liefst 64 apparaten kunnen tegelijkertijd verbinding maken met deze router. Is het signaal niet sterk genoeg, dan kunt u eventueel een externe antenne aansluiten.

Ook te gebruiken als vaste WiFi-router
Op de Huawei B618s-22d zitten twee Gigabit LAN-poorten, waarvan er één tevens fungeert als Gigabit WAN-poort. Zo kunt u de router ook inzetten als gewone WiFi-router met vaste internetverbinding. De Huawei B618s-22d ondersteunt dual band wireless-AC (2,4 en 5GHz) met WiFi-snelheden tot 1300Mbps. De LAN-poorten kunt u ook gebruiken om bekabelde apparaten te verbinden met het netwerk, bijvoorbeeld een vaste computer.

Telefonieaansluiting
De Huawei Huawei B618s-22d beschikt over een telefoonpoort waar gebruikers een vaste analoge telefoon, printer of fax op aan kunnen sluiten. Bij een verbinding met 3G, 4G of WiFi kunt u probleemloos bellen met VoIP. Dit kan met uw analoge of VoIP-toestel, afhankelijk van uw provider. Als u verbonden bent met 2G is VoIP niet mogelijk.

Huawei HiLink app
Met de gratis Huawei HiLink app (beschikbaar voor iOS en Android) is het zeer eenvoudig om verbinding te maken met de Huawei B618s-22d; scan de QR-code en u bent klaar. Ook is de router gemakkelijk te beheren via de app. Zo kunt u bijvoorbeeld op afstand WiFi aan- of uitzetten, het batterijniveau en de signaalsterkte controleren, berichten lezen en alle aangesloten apparatuur terugvinden.

Inhoud verpakking

  • Huawei B618s-22d

  • Voedingsadapter

  • Netwerkkabel

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: B618s-22d
EAN: 6901443169511

Merk: Huawei

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragenWat is het maximale bereik in meters voor de WiFi?
Het exacte bereik is moeilijk aan te geven doordat de WiFi dekking afhankelijk is van verschillende variabelen op de locatie. Andere signalen op dezelfde frequentie kunnen het signaal namelijk dempen of vervormen en daarnaast zullen muren, deuren en andere obstakels het signaal ook dempen of vervormen. De Huawei B618s-22d heeft op 2,4Ghz 17dBm/50mW vermogen waardoor het bereik tussen de 20 en 30 meter in vrij zicht zal zijn, maar door storing/interferentie en obstakels kan het bereik veel kleiner zijn.

De Huawei B618s-22d beschikt wel over een LAN poort waardoor u een WiFi mesh set kunt aansluiten om een grotere WiFi netwerk te realiseren, of als er voldoende bekabeling is dan kunt u een switch aansluiten en hiervoor WiFi access points gebruiken.
Kan ik met deze router bellen via de simcard van KPN (dus niet via VoIP) of werkt dit niet in Nederland?
Als je er een analoge telefoon op aansluit echter biedt de router de functionaliteit vanaf het telefoonnummer te kunnen bellen.
Wat ik echter niet durf te beloven is of je provider dit (blijvend) toestaat. Op het technische vlak zit er bij deze Huawei geen beperking voor.
Als je provider het niet toestaat, of vanwege de hoge tarieven niet wenselijk is zou je een analoog toestel erop aan kunnen sluiten en wel een SIP profiel in te stellen en te bellen via een VoIP provider waarmee je dus tarieven kan afspreken voor bellen over internet.

Lees meer vragen


Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie