Huawei B525s-23a 4G+ LTE Router

+ 4G LTE MIMO Omni Antenne


Dit product is niet meer leverbaar

Huawei B525s-23a 4G+ LTE Router

Beschik over een snel netwerk met een groot bereik met behulp van deze bundel. De Huawei B525s-23a is een 4G+ router met downloadsnelheden tot 300Mbps en een bereik tot 300 meter. Het signaal wordt versterkt door de krachtige Poynting A-XPOL-0001 MIMO 4G/3G/2G omni-antenne (4 dBi).

Lees meer

Eigenschappen Huawei B525s-23a en Poynting A-XPOL-0001

4G+ Router (LTE CAT. 6)
Downloadsnelheid: 300 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual-band 802.11 b/g/n/ac WiFi
Groot WiFi bereik van maximaal 300 meter
3 Gigabit LAN-poorten, 1 Gigabit WAN/LAN-poort
Met USB 2.0 poort en FXS-poort
2 Externe 4G antenne-aansluitingen (SMA-Female)
1 micro SIM-kaartslot
Krachtige MIMO 4G/3G/2G omni-antenne
Tot 4 dBi versterking van het signaal
Zeer compact, lichtgewicht en weerbestendig

4G+ Router met extra omni-antenne

De Huawei B525s-23a is een geavanceerde 4G+ router met een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps en 50 Mbps uploadsnelheid. Snel genoeg voor het kijken en streamen van video's en voor ander internetgebruik via uw smartphone, tablet of laptop. De meegeleverde Poynting A-XPOL-0001 is een zeer compacte 4G/3G/2G antenne met MIMO functionaliteit. De omni-antenne versterkt het signaal van de router en zorgt hiermee voor een hogere snelheid en een groter bereik.

Dual-band WiFi

De mobiele Huawei B525s-23a router beschikt over dual-band WiFi (802.11b/g/n/ac). Het voordeel hiervan is niet alleen de hogere snelheid op de 5GHz band, maar ook dat u met vrijwel elk apparaat kunt verbinden met de router. Alle huidige WiFi-standaarden worden ondersteund.

LAN-poorten en FXS-poort

U kunt uw apparaten ook bekabeld aansluiten op de router. Naast dual-band WiFi heeft de Huawei B525s-23a drie LAN-poorten en één WAN/LAN-poort. U verbindt uw mobiele apparatuur eenvoudig via een netwerkkabel met de mobiele 4G+ router en u profiteert vervolgens van snel internet. Via de WAN/LAN-poort kunt u zorgen voor een vaste internetaansluiting, zodat de 4G verbinding dient als back-up. Daarnaast kunt u een analoge telefoon of een fax aansluiten op de FXS-poort van de Huawei router.

Groot WiFi-bereik

De Huawei B525s-23a heeft een groot WiFi-bereik van maximaal 300 meter. Binnen dit bereik kunt u probleemloos verbinden met de WiFi-hotspot. Het bereik is wel afhankelijk van de omgeving, want veel bebouwing of isolatiemateriaal kunnen het verminderen door interferentie.

Poynting antenne bevestigingsmogelijkheden

De Poynting A-XPOL-0001vergroot het bereik en is multifunctioneel inzetbaar. De antenne kan namelijk bevestigd worden op een raam, een muur of aan een paal. Alle benodigdheden hiervoor worden standaard meegeleverd, net als twee antennekabels (5m) met een SMA-male aansluiting. Bovendien is de omni-antenne waterdicht en weerbestendig, zodat u deze gerust buiten kunt plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om de antenne indoor te gebruiken. De antennekabels van deze antenne kunnen direct aangesloten worden op de Huawei router.

USB-sharing

U kunt zeer snel bestanden delen met medegebruikers. De Huawei B525s-23a beschikt namelijk over een USB-sharing functie. Via de USB 2.0 poort sluit u hiervoor een USB-apparaat met data aan, waarna vervolgens alle gebruikers van het netwerk de data van uw USB-apparaat kunnen downloaden.

Inhoud verpakking

  • Huawei B525s-23a (Black)

  • Voedingsadapter

  • Netwerkkabel

  • Poynting 4 dBi 4G omni-antenne (XPOL-1)

  • 2x 5 meter HDF195 antennekabel

  • Raambevestigingsmateriaal

  • Muurbevestigingsmateriaal

  • Paalbevestigingsmateriaal

  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: B525s-23a-B+Omni

Merk: Huawei


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie