Huawei B525s-23a 4G+ LTE

+ 4G M2M MIMO Omni Antenne


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Huawei B525s-23a 4G+ LTE

Profiteren van een snel netwerk met een groot bereik? Dat kan met deze bundel! De Huawei B525s-23a is een 4G+ router met een bereik tot 300 meter en downloadsnelheden tot 300Mbps. De CELL LMO7270 omni-antenne versterkt het signaal (5 dBi) en is geschikt voor buitenmontage, zelfs op vaartuigen.

Lees meer

Eigenschappen Huawei B525s-23a en CELL LMO7270

4G+ Router (LTE CAT. 6)
Downloadsnelheid: 300 Mbps, uploadsnelheid: 50 Mbps
Dual-band 802.11 b/g/n/ac WiFi
Groot WiFi bereik van maximaal 300 meter
3 Gigabit LAN-poorten, 1 Gigabit WAN/LAN-poort
Met USB 2.0 poort en FXS-poort
2 Externe 4G antenne-aansluitingen (SMA-Female)
1 micro SIM-kaartslot
Multi-band MIMO omni-antenne
Tot 5 dBi versterking van het signaal
Geschikt voor bevestiging op vaartuigen

4G+ Router met outdoor omni-antenne

De Huawei B525s-23a is een geavanceerde 4G+ router met een maximale downloadsnelheid van 300 Mbps en 50 Mbps uploadsnelheid. Snel genoeg voor het kijken en streamen van video's en voor ander internetgebruik via uw smartphone, tablet of laptop. De meegeleverde CELL LMO7270 omni-antenne met MIMO functionaliteit versterkt het signaal van de router en zorgt hiermee voor een hogere snelheid en een groter bereik.

Dual-band WiFi

De mobiele Huawei B525s-23a router beschikt over dual-band WiFi (802.11b/g/n/ac). Het voordeel hiervan is naast de hoge snelheid op de 5GHz band ook dat u met vrijwel elk apparaat verbinding kunt maken met de router. Alle huidige WiFi-standaarden worden namelijk ondersteund.

LAN-poorten en FXS-poort

U kunt uw apparaten ook bekabeld aansluiten op de router. Naast dual-band WiFi heeft de Huawei B525s-23a drie LAN-poorten en één WAN/LAN-poort. U verbindt uw mobiele apparatuur eenvoudig via een netwerkkabel met de mobiele 4G+ router en u profiteert vervolgens van snel internet. Via de WAN/LAN-poort kunt u zorgen voor een vaste internetaansluiting, zodat de 4G verbinding dient als back-up. Daarnaast kunt u een analoge telefoon of een fax aansluiten op de FXS-poort van de Huawei router.

Groot WiFi-bereik

De Huawei B525s-23a heeft een groot WiFi-bereik van maximaal 300 meter. Binnen dit bereik kunt u probleemloos verbinden met de WiFi-hotspot. Het bereik is echter wel afhankelijk van de omgeving, omdat veel bebouwing of isolatiemateriaal kunnen interfereren en het bereik mogelijk verminderen.

CELL omni-antenne

De CELL LMO7270 omni-antenne zorgt voor een beter bereik en daarmee ook voor een snellere en stabielere verbinding. Met name in omgevingen met doorgaans slecht bereik vormt de 360° omni-antenne de ideale oplossing. De antenne is compact en bevestigt u met de montagebeugel op de gewenste plek in de buitenlucht. Het is zelfs mogelijk om de omni-antenne op boten en schepen te plaatsen. Bevestigingsmaterialen zoals de montagebeugel worden standaard meegeleverd, net als twee antennekabels (5m) met SMA-aansluiting. Deze kabels sluit u aan op de Huawei router.

USB-bestanden delen

U kunt zeer snel bestanden delen met medegebruikers. De Huawei B525s-23a beschikt namelijk over een USB-sharing functie. Via de USB 2.0 poort sluit u hiervoor een USB-apparaat met data aan, waarna vervolgens alle gebruikers van het netwerk de data van uw USB-apparaat kunnen downloaden.

Inhoud verpakking

  • Huawei B525s-23a (ook verkrijgbaar in een zwartgekleurde variant)
  • Voedingsadapter
  • Netwerkkabel
  • Cell LMO7270 4G omni-antenne (5 dBi)
  • 2x BWL195 SMA-kabels (5 meter)
  • Montagebeugel
  • Handleidingen


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: B525s-23a+LMO7270-WB-D5M195-SM

Merk: Huawei


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie