Geneko GWR-402-HSW

4G M2M Router


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Geneko GWR-402-HSW

De Geneko GWR402HSW is een complete 4G router met WiFi-ondersteuning. Dit apparaat haalt een snelheid van 100Mbps op 4G en via WiFi is dit nog altijd 72.2Mbps. De Geneko GWR402HSW biedt VPN ondersteuning, heeft dual SIM en is eenvoudig in gebruik.

Lees meer

Eigenschappen Geneko GWR402HSW

High Speed LTE Router
Snelheid: 100Mbps
1x LAN poort, 1x USB 2.0, 1 x HSPA/HSPA+/LTE poort
Met WiFi-ondersteuning
Dual SIM
VPN-ondersteuning
ARM Cortex-A8 microprocessor
Eenvoudig in gebruik


High Speed LTE router
De Geneko GWR402HSW is een professionele high speed router met LTE-ondersteuning. Daarmee is deze router ideaal voor bedrijfsnetwerken waarin grote bestanden moeten worden verstuurd of waar video-streaming een belangrijke rol speelt. De maximale snelheid van deze router bedraagt namelijk 100Mbps.

WiFi-ondersteuning
De GWR402HSW van Geneko biedt naast razendsnel mobiel internet ook WiFi. Deze router ondersteunt de bekende WiFi-standaarden 802.11b, 802.11g en 802.11n en werkt op de 2,4GHz band. De maximale draadloze snelheid met deze router bedraagt 72.2Mbps.

Dual SIM
Betrouwbaarheid staat voorop bij Geneko en daarom zijn alle Geneko routers uitgevoerd in een dual SIM variant. U plaatst twee SIM-kaartjes in de GWR402HSW router, zodat een internetverbinding altijd gegarandeerd is. Wanneer het netwerk van de eerste SIM-kaart mocht wegvallen, schakelt de router automatisch over op de tweede SIM-kaart.

VPN-ondersteuning
Wanneer u vanuit huis op het bedrijfsnetwerk wilt, is het belangrijk dat deze verbinding goed beveiligd is. Dankzij de VPN-ondersteuning van de Geneko GWR402HSW bent u hier zeker van. De router zet beveiligde VPN-tunnels op, zodat alle informatie over een beveiligde verbinding wordt verzonden.

ARM Cortex-A8 microprocessor
Om alle processen van deze router goed te laten werken is de Geneko GWR402HSW voorzien van een krachtige ARM Cortex-A8 microprocessor. Deze microprocessor zorgt ervoor dat alle activiteiten en processen probleemloos worden uitgevoerd. De robuuste metalen behuizing van dit apparaat zorgt er mede voor dat de processor beschermd is.

Inhoud verpakking

  • Geneko GWR402HSW

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: GWR-402-HSW

Merk: Geneko

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie