Geneko GWR-402-HS

4G M2M Router


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Geneko GWR-402-HS

De Geneko GWR402HS high speed LTE router is een krachtig apparaat met een internetsnelheid van 100Mbps. De router is dual SIM, heeft VPN-ondersteuning en wordt op gang gehouden door een ARM Cortex-A8 microprocessor.

Lees meer

Eigenschappen Geneko GWR402HS

High Speed LTE Router
Snelheid: 100Mbps
1x LAN poort, 1x USB 2.0, 1 x HSPA/HSPA+/LTE poort
Dual SIM
VPN-ondersteuning
ARM Cortex-A8 microprocessor
Eenvoudig in gebruik


High Speed LTE router
De Geneko GWR402HS is een high speed LTE router. Met deze router kunt u uitstekend grote bestanden verzenden over uw netwerk, video's bekijken en streamen, razendsnel internetten of audio- en videoconferenties opzetten. De maximale snelheid van deze LTE router bedraagt maar liefst 100Mbps.

Dual SIM
Betrouwbaarheid staat voorop bij Geneko en daarom zijn alle Geneko routers uitgevoerd in een dual SIM variant. U plaatst twee SIM-kaartjes in de GWR402HS router, zodat een internetverbinding altijd gegarandeerd is. Wanneer het netwerk van de eerste SIM-kaart mocht wegvallen, schakelt de router automatisch over op de tweede SIM-kaart.

VPN-ondersteuning
Wanneer u vanuit huis op het bedrijfsnetwerk wilt, is het belangrijk dat deze verbinding goed beveiligd is. Dankzij de VPN-ondersteuning van de Geneko GWR402HS bent u hier zeker van. De router zet beveiligde VPN-tunnels op, zodat alle informatie over een beveiligde verbinding wordt verzonden.

ARM Cortex-A8 microprocessor
Om alle processen van deze router goed te laten werken is de Geneko GWR402HS voorzien van een krachtige ARM Cortex-A8 microprocessor. Deze microprocessor zorgt ervoor dat alle activiteiten en processen probleemloos worden uitgevoerd. De robuuste metalen behuizing van dit apparaat zorgt er mede voor dat de processor beschermd is.

Inhoud verpakking

  • Geneko GWR402HS

  • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: GWR-402-HS

Merk: Geneko

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie