Geneko GWR-352

3G M2M Router


387.20 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Geneko GWR-352

De Geneko GWR352 3G router beschikt over 1 LAN poort en levert downloadsnelheden tot 21Mbps. U kunt twee SIM-kaartjes plaatsen in dit apparaat en de router is voorzien van VPN-ondersteuning. Handig is dat de Geneko GWR352 eenvoudig in gebruik is.

Lees meer

Eigenschappen Geneko GWR352

3G router
Snelheid: 21Mbps
1x LAN poort, 1x RS-232
Dual SIM
VPN-ondersteuning
ARM Cortex-A8 microprocessor
Eenvoudig in gebruik


3G router
De Geneko GWR352 is een prima 3G router met een downloadsnelheid van 21Mbps en een uploadsnelheid van 5,76Mbps. Deze router beschikt over 1 LAN-poort en een RS-232 aansluiting. Daarmee is de Geneko GWR352 uitstekend geschikt voor thuissituaties of kleine bedrijfsomgevingen.

Dual SIM
Betrouwbaarheid staat voorop bij Geneko en daarom zijn alle Geneko routers uitgevoerd in een dual SIM variant. U plaatst twee SIM-kaartjes in de GWR352 router, zodat een internetverbinding altijd gegarandeerd is. Wanneer het netwerk van de eerste SIM-kaart mocht wegvallen, schakelt de router automatisch over op de tweede SIM-kaart.

VPN-ondersteuning
Wanneer u vanuit huis op het bedrijfsnetwerk wilt, is het belangrijk dat deze verbinding goed beveiligd is. Dankzij de VPN-ondersteuning van de Geneko GWR352 bent u hier zeker van. De router zet beveiligde VPN-tunnels op, zodat alle informatie over een beveiligde verbinding wordt verzonden.

ARM Cortex-A8 microprocessor
Om alle processen van deze router goed te laten werken is de Geneko GWR352 voorzien van een krachtige ARM Cortex-A8 microprocessor. Deze microprocessor zorgt ervoor dat alle activiteiten en processen probleemloos worden uitgevoerd. De robuuste metalen behuizing van dit apparaat zorgt er mede voor dat de processor beschermd is.

Inhoud verpakking

  • Geneko GWR352
  • Handleiding


Vraag het onze expert!
Edwin Oskam
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: GWR-352

Merk: Geneko

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie