Draytek Vigor 2860Ln Annex A

4G LTE VDSL2 Modem Firewall


Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Draytek Vigor 2860Ln Annex A

De Draytek Vigor 2860Ln is de ideale ADSL2+/VDSL2 modem-router met ingebouwde 4G module. Deze modem-router heeft 2 Gigabit WAN-poorten, 6 Gigabit LAN poorten en WiFi. De Draytek Vigor 2860Ln is tevens uitgerust met een firewall en VPN mogelijkheden, ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Lees meer

Eigenschappen Draytek Vigor 2860Ln

Zakelijke multi-WAN router met 4G module
1 VDSL2 / ADSL2/2+ Annex A Gigabit WAN poort
1 Gigabit WAN poort, 6 Gigabit LAN poorten, 1 USB 2.0 poort
WiFi snelheden tot 300 Mbps (802.11n)
Central VPN Management voor beheren VPN's wereldwijd
Ingebouwde firewall
VLAN ondersteuning
1 Standaard SIM-kaart slot
Inclusief 2 4G antennes & 2 WiFi antennes


ADSL2+/VDSL2 modem/router met 4G module
De Draytek Vigor 2860Ln 4G LTE modem-router is bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het apparaat is voorzien van 1 SIM-kaart slot waarin een 4G SIM-kaart geplaatst dient te worden. Vervolgens geniet u van snel mobiel internet, wanneer u uw netwerkapparatuur aansluit op de 6 gigabit LAN-poorten. Met deze modem-router zorgt u altijd voor een back-up verbinding door een internetkabel aan te sluiten op de 2 WAN poorten. Stel zelf in welke van de twee verbindingen als back-up geldt.

WiFi (802.11n)
Deze modem-router biedt u naast het aansluiten van een netwerkkabel op de LAN-poorten ook de mogelijkheid om via WiFi uw mobiele apparaat te verbinden. De Vigor 2860Ln ondersteunt de 802.11n WiFi-standaard en zorgt voor een veilige verbinding door uitstekende encryptie. Kies zelf hoe u uw apparaat wilt verbinden, draadloos of bedraad.

Central VPN Management
Flexwerken wordt steeds populairder, waardoor de kans groot is dat u vanaf een mobiele locatie wilt inloggen op het bedrijfsnetwerk. Dit kan op een veilige manier door het opzetten van een VPN-tunnel. Met Central VPN Management registreert u maximaal 16 mobiele routers, waarvan u er 8 tegelijkertijd kunt beheren. Via het beheerplatform zet u eenvoudig VPN-tunnels op tussen de mobiele routers, zonder dat een bezoek op locatie noodzakelijk is. Zo kunt u altijd en overal verbinding maken met het bedrijfsnetwerk.

Ingebouwde firewall
De Draytek Vigor 2860Ln is voorzien van een ingebouwde firewall die schadelijke bestanden buiten het netwerk houdt. Stateful Packet Inspection zorgt voor het controleren van de data die over uw netwerk gaat en DoS/DDoS preventie beschermt u tegen data-aanvallen. Daarnaast kunt u de rechten van de netwerkgebruikers individueel aanpassen.

VLAN ondersteuning
Binnen veel bedrijven wordt er gewerkt met afdelingen. Dan is het niet altijd wenselijk als elke afdeling overal bij kan op het netwerk. Met VLAN's (Virtual LAN) brengt u virtueel scheidingen aan in het netwerk. Gebruikers kunnen alleen bij het deel van het netwerk dat voor hun is opengesteld. Zo kunt u wel uw netwerk scheiden, maar heeft u geen extra hardware nodig.

Inhoud verpakking
  • Draytek Vigor 2860L
  • 2 4G antennes
  • 2 WiFi antennes
  • Engelstalige installatiehandleiding
  • Stroomkabel en adapter


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug
Download
Handleidingen & bijlagen

Specificaties

Artikelnummer: V2860Ln-A
EAN: 4712909122429

Merk: Draytek

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie