Draytek Vigor 2860L Annex A

4G LTE VDSL2 Modem Firewall


494.89 EUR
Dit product is niet meer leverbaar
Klik hier voor vervangend product

Draytek Vigor 2860L Annex A

De Draytek Vigor 2860L is een ADSL2+/VDSL2 modem-router met 2 Gigabit WAN poorten, 6 Gigabit LAN aansluitingen en een 4G module. Via Central VPN Management beheert u eenvoudig VPN's wereldwijd en de ingebouwde firewall zorgt voor een veilig netwerk. Ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Lees meer

Eigenschappen Draytek Vigor 2860L

Zakelijke multi-WAN router met 4G module
1 VDSL2 / ADSL2/2+ Annex A Gigabit WAN poort
1 Gigabit WAN poort, 6 Gigabit LAN poorten, 1 USB 2.0 poort
Central VPN Management voor beheren VPN's wereldwijd
Ingebouwde firewall
VLAN ondersteuning
1 Standaard SIM-kaart slot
Inclusief 2 4G antennes


ADSL2+/VDSL2 modem/router met 4G module
De Draytek Vigor 2860L is een uitstekende 4G LTE modem-router voor kleine tot middelgrote bedrijven. De modem-router beschikt over 1 SIM-kaart slot waarin u een 4G SIM-kaart plaatst. Vervolgens geniet u van razendsnel mobiel internet. Sluit uw netwerkapparatuur aan op de 6 gigabit LAN poorten, zodat maximaal 6 gebruikers tegelijk kunnen internetten met deze modem-router. De 2 WAN poorten maken het aansluiten van een internetkabel mogelijk. Hiermee kunt u deze verbinding of de 4G verbinding als back-up achter de hand houden, zodat u altijd verbonden blijft.

Central VPN Management
Flexwerken wordt steeds populairder, waardoor de kans groot is dat u vanaf een mobiele locatie wilt inloggen op het bedrijfsnetwerk. Dit kan op een veilige manier door het opzetten van een VPN-tunnel. Met Central VPN Management registreert u maximaal 16 mobiele modem-routers, waarvan u er 8 tegelijkertijd kunt beheren. Via het beheerplatform zet u eenvoudig VPN-tunnels op tussen de mobiele routers, zonder dat een bezoek op locatie noodzakelijk is. Zo kunt u altijd en overal verbinding maken met het bedrijfsnetwerk.

Ingebouwde firewall
De Draytek Vigor 2860L is voorzien van een ingebouwde firewall die schadelijke bestanden buiten het netwerk houdt. Stateful Packet Inspection zorgt voor het controleren van de data die over uw netwerk gaat en DoS/DDoS preventie beschermt u tegen data-aanvallen. Daarnaast kunt u de rechten van de netwerkgebruikers individueel aanpassen.

VLAN ondersteuning
Binnen veel bedrijven wordt er gewerkt met afdelingen. Dan is het niet altijd wenselijk als elke afdeling overal bij kan op het netwerk. Met VLAN's (Virtual LAN) brengt u virtueel scheidingen aan in het netwerk. Gebruikers kunnen alleen bij het deel van het netwerk dat voor hun is opengesteld. Zo kunt u wel uw netwerk scheiden, maar heeft u geen extra hardware nodig.

Inhoud verpakking
  • Draytek Vigor 2860L
  • 2 4G antennes
  • Engelstalige installatiehandleiding
  • Stroomkabel en adapter


Vraag het onze expert!
Julian Sinnige
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: V2860L-A
EAN: 4712909122375

Merk: Draytek

Lees meerReviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie