demo - TomTom PRO 8275

Navigatiesysteem


665,00 excl. btw

445,00 excl. btw

538,45 incl. btw

Uit voorraad leverbaar

Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

demo - TomTom PRO 8275

De TomTom Pro 8275 is één van de meest geavanceerde navigatiesystemen. Met dit apparaat navigeert u moeiteloos door alle EU-landen. De Pro 8275 beschikt over NFC-ondersteuning, een 3G-modem en een 5 megapixel camera met flitser. Met Webfleet kunt u ook uw wagenpark beheren via deze TomTom.

Lees meer

Op dit demo product heeft u 1 jaar garantie. Het product is in perfecte staat. De verpakking kan beschadigd zijn of ontbreken.

Eigenschappen TomTom Pro 8275

Bediening via 7 inch touchscreen
Navigatie met Europa-dekking
Bruikbaar in meerdere voertuigen
IQ-Route functie
Te koppelen aan TomTom Link 410/510 voor Webfleet
NFC chiplezer
5 MP camera
WiFi en modem

Professioneel navigatieapparaat
De TomTom Pro 8275 is een professioneel navigatieapparaat voor uw chauffeurs. Met deze TomTom hebben uw werknemers beschikking over de meest actuele wegenkaarten in alle EU-landen, volledig in 3D uitgevoerd. Het apparaat geeft altijd de snelst mogelijke routes weer met nauwkeurig geschatte aankomsttijden. Handig is ook de geavanceerde rijstrookaanwijzingen bij lastige knooppunten. Zo wordt het bijna onmogelijk om verkeerd te rijden.

Groot touchscreen
De Pro 8275 van TomTom is voorzien van een groot 7" touchscreen. Op dit scherm kunt u routes instellen en aflezen en het apparaat bedienen. Via het touchscreen kunt u ook communiceren met het kantoor, wanneer u een Webfleet abonnement afsluit.

Mogelijkheid tot installeren bedrijfsapplicaties
Het is goed mogelijk dat u eigen bedrijfsapplicaties heeft ontwikkeld voor het verhogen van de efficiëntie binnen uw onderneming. De TomTom Pro 8275 is gebaseerd op Android en ondersteunt bedrijfsapplicaties die voor dit platform zijn gemaakt. Zo kunt u uw bedrijfsprocessen in combinatie met dit navigatieapparaat nog verder verbeteren.

NFC ondersteuning en 3G modem
Dit apparaat beschikt over NFC (Near Field Communication) ondersteuning. Hierdoor kunt u gebruik maken van digitale handtekeningen bij het afleveren van leveringen, maar het is ook mogelijk om werktijden en bewegingen van uw werknemers in de gaten te houden. Daarnaast heeft deze TomTom een ingebouwd 3G-modem. Dankzij dit modem kunt u uw eigen online applicaties blijven gebruiken en ook real-time verkeersinformatie bekijken. Zo kunt u uw bestaande bedrijfsprocessen gewoon blijven uitvoeren.

5 megapixel camera met flitser
In sommige gevallen zou u graag een foto willen maken van een situatie onderweg. Met de TomTom Pro 8275 is dit mogelijk. Het navigatieapparaat beschikt over een 5 megapixel camera met flitser. De gemaakte foto's kunt u direct bekijken op het grote touchscreen. Ook kunt u de foto's doorsturen naar het hoofdkantoor.

TomTom Webfleet
TomTom Webfleet is een software-applicatie van TomTom en geeft u nog meer mogelijkheden met uw Pro 8275. Een greep uit de mogelijkheden van Webfleet:

 • Realtime informatie over resterende rijtijden

 • Tracking van voertuigen

 • Active Driver Feedback

 • Werktijdenregistratie

 • Tweeweg communiceren tussen chauffeur en hoofdkantoor

 • Uitlezen van brandstofverbruik en rijgedrag

Om TomTom Webfleet te kunnen gebruiken heeft u een LINK 510 nodig en een Webfleet abonnement. Het abonnement is verkrijgbaar in twee varianten: Nederlandse dekking en Europese dekking. Neem contact op voor meer informatie via 030 303 6705.

Inhoud verpakking

 • TomTom Pro 8275

 • USB-kabel

 • USB auto-adapter
 • Dashboardmontageschijven

 • Handleiding


Sales representative
Vraag het onze expert!
Tom Grootveld
Tel: 030 669 1226
Chat Direct
Altijd GRATIS verzending
Binnen de Benelux
Veilig betalen
Via iDeal, creditcard en op rekening
Tevredenheidsgarantie
30 dagen niet goed, geld terug

Specificaties

Artikelnummer: dd-636926071086

Merk: TomTom


Reviews

Schrijf hier als eerste uw ervaring over het product!


Veelgestelde vragen

Stel hier als eerste een vraag over dit product!Service

Contact

Bestelproces

Algemene informatie