Kopen op rekening Voor zakelijke klanten
Professioneel advies 20 jaar ervaring
Gratis verzending Dropshipment mogelijk
KommagoFirewallshopHeadsetwinkelMobielverbindenNetcamshopPortofoonwinkelPresentatiestoreRoutershopVergadertelefonieVoipshopWifishopWiredshop
Product image

Cradlepoint Extended

Enterprise - 1 jaar

Cradlepoint Extended
Enterprise - 1 jaar

Dit product is niet meer leverbaar

Klanten beoordelen Mobielverbinden met een  4.27/5

Gratis verzending

Professioneel advies

20 jaar ervaring

De Cradlepoint Extended Enterprise software is de ideale manier om uw netwerk volledig te beheren. Zet complexe netwerken op, verhoog de productiviteit en verbeter de betrouwbaarheid. U ontvangt een licentie voor 1 jaar.

Eigenschappen Cradlepoint Extended Enterprise

Geavanceerde routing- en beveiligingsfuncties voor uw netwerk
Zet complexe netwerken op
Maak VPN-tunnels aan
Centraal aangesloten LAN-apparaten beheren
Automatisch de laatste upgrades
Licentie voor 1 jaar


Geavanceerde routing- en beveiligingsfuncties
Met de Cradlepoint Extended Enterprise licentie heeft u geavanceerde routing- en beveiligingsfuncties voor uw netwerk. Zet eenvoudig complexe netwerken op die centraal zijn te beheren via deze software. Zo houdt u het overzicht, zelfs in ingewikkelde situaties binnen grote bedrijven. Uiteraard beveiligt u uw netwerk optimaal met deze Cradlepoint licentie en verhoogt u de betrouwbaarheid.

Maak VPN-tunnels aan
De Cradlepoint Extended Enterprise software maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze VPN-tunnels aan te maken. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende types van VPN-tunneling. VPN gebruikt u om via een beveiligde verbinding vanaf een externe locatie te werken op het bedrijfsnetwerk.

Automatisch de laatste upgrades
Met deze licentie zijn uw routers altijd up-to-date. De nieuwste functies worden automatisch op uw apparatuur geïnstalleerd middels firmware upgrades. Natuurlijk worden alle nieuwe functies eerst aan u voorgelegd, zodat u zelf kunt bepalen of ze essentieel zijn voor uw netwerk of niet. Voor meer mogelijkheden met deze licentie kijkt u in de datasheet onder 'specificaties'.

Inhoud verpakking
  • Cradlepoint Extended Enterprise - 1 jaar
  • Handleiding

Specificaties

Merk Cradlepoint
Artikelnummer CEE-1
Type licentie Cloud licentie
Geldigheid 1 jaar

Reviews

Veelgestelde vragen